شما برو اسیا تک . یه پینگ برام بعدش بگیری ممنونت میشمنقل قول:
Printable View
شما برو اسیا تک . یه پینگ برام بعدش بگیری ممنونت میشمنقل قول:
هنوز وضعیت داغونه ؟
این چه وضعیه باز؟! دی ان اس ها چرا رفتن؟!
اونوقت مدیر عامل تو هوا سیر میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
وضعیت شاتل:
:|نقل قول:
فکر کن میخواستم بیام شاتل!
الان کلا پارس درست شده اون دو تا ای پی که 208 اولشه برا من اولی 90 هس دومی 127
8.8.8.8 اما برای شما 47 هست! خیلی پایین نیس؟ برا من 130 هس
اون مشکیه هم صده
نقل قول:
من 8.8.8.8 آسیاتک 45 بودم، شاتل 48 تا 53 حالا این مهم نیست... (اگه یادت باشه اوایل که پرسیدی شاتل چطوره، گفتم عالیه و فلان... الان میگم که واقعا مزخرفه حتی به گردِ پای آسیاتک هم نمیرسه (واسه من اینطوره!)
من تو عمرم تایم آوت نداشتم و ندیدم با آسیاتک، هیچ گیمی نمیتونم بزنم، پشتیبانی هم ریشاشو میخارونه، نمیتونین سرویس بدین بکشین کنار چرا اینقدر مدعی و مفت خور هستین، از سال 94 تا 2 ماه پیش مشترک آسیاتک بودم حتی یه بار هم تا جایی که یادم میاد تایم آوت نداشتم، شاتل دو ماه نیست که اومدم با هر آیپی شناخته شده و شناخته نشده ای تایم آوته.
500 بار هم مودم خاموش/روشن کردم و هیچ تاثیری تو فیکس این تایم آوت ها نداشته.
جالب اینجاست سایتای داخلی به زور لود میشن! عجب نتیه واقعا، مزخرف ترین DNS های دنیا رو هم داره! 85.15.15 و 85.15.1.14، اونقدری مزخرفه dns هاش که به یه فایل generate_204 گوگل هم نمیتونه وصل شه به درستی، باید manual ست کنی دی ان اس های گوگل و کلاود فلر رو
زنگ میزنی شاتل چی میگن ؟نقل قول:
شما چرا از آسیاتک اومدی بیرون اصن ؟
نقل قول:
هیچی، مثل همیشه، مشکل از شبکه خارجه و نه ما، همکاران در حال رفع هستند! کلا پشتیبانی چیزی نگی بهتره!
اشتباه بزرگی کردم، گفتم مناسب تره قیمتش یکم! (حدودا 15 تومن) الان میبینم که آسیاتک واسه من ارزش 30 هزار تومن اضافه واسه پرداخت رو هم داشت! به نظرم شما هم از این شرکت مزخرف جمع آوری کنید، فایده ای نداره. منطقه تون بقیه ISP ها رو چک کنید ببینید کدوم خوبه
8.8.8.8 40 هست چون از عمان میگیره در شرایط عادی هیچ تفاوتی ایجاد نمیکنهنقل قول:
این عکس رو که گذاشتم یه ربع بعد درست شد اما وایرگارد هی باز و بسته میشه. ممکنه مربوط به همون باشه. گویا دارن تست میکنن روش فیلترینگ رو ببینن بدون مشکل هست اعمال کنن! اون عکس هم با دی ان اس های شاتل بود. دی ان اس هاشون افتضاح هستن و خودم هم هیچوقت استفاده نمیکنم ازشون. همیشه گوگل و کلودفلیر. مشکل پکت لاس رو ندارم و جالبه که مسیولین شبکه مخابرات منطقه میگن که تجهیزات شاتل بهتر از بقیه هست. در کل یه نگاه به اتاق ام دی اف و پست سر کوچه تون بندازین میبینین زیرساخت اینترنت کشور چطور هست! من رو خط دیگه ام آسیاتک گرفتم راه افتاد اینجا تست میزارم.نقل قول:
چند روزی هست سرویسم تموم شده هنوز اقدامی نکردمنقل قول:
پینگ من برای 8.8.8.8 همیشه 39-40 بوده . منتها مشکلاتی که شما برای تایم اوت دارید برای من از 2-3 هفته پیش شروع شده . همیشه هم شاتل مقصر رو مخابرات میدونست . الان هم سرعت 3 مگی که دارم برای من شکنجه ست ولی حداقل تایم اوت هاش تموم شده (بزنم به تخته ) . هر دفعه هم زنگ زدم به پشتیبانی 3 تومن شارژم میرفت 15 دقیقه پشت خط منتطر میموندم اخرش هم جواب پشتبانی : ایراد از مخابرات شماست ما در حال پیگیری هستیم ولی مشخص نیست چه زمانی درست بشه .2 بار از شاتل اینترنت گرفتم هر بار هم 100 تومن هزینه ش شد و کیفیت افتضاح . انقدر قطعی داشتم که از 180 گیگ 95 گیگ اینترنت برام باقی موند و یک ماهش تموم شد . شاتل به جز هزینه تراشی برای من و شکنجه ی سرعت پایینش و تایم اوت های وقت و بی وقتش هیچی برام نداشت . کاش یه اینترنت توی ایران داشتیم که کیفیت خوبی داشت و قطعی و تایم اوت و سرعت پایین رو نداشت . حالا ماهی 200 تومن هم میدادم ارزششو داشت
تنها امیدواریم به اینه که حداقل با اسیاتک همچین مشکلاتی رو نداشته باشم .
نقل قول:
واسه من که هیچی اوکی نشده، بدتر هم میشه هر ساعت...
هر کاری میکنی فقط تمدید نکن اگه وضعت مثل ماهاست...نقل قول:
نقل قول:
اصلا 8.8.8.8 1ms پینگ بده... بازم مهم نیست، سرورای پابجی و ... که رو dns گوگل نیستن. خلاصه یکی از بدترین تجربه هایی بود که داشتم. سرعت رو هم بالاتر ست نمیکنه آخه شاتل مشکل اینه، آسیاتک 8 مگ میگرفتم بدون محدودیت هر سرعتی میخواستم میذاشت، 8 مگ رو میذاشتن واسم رو 12 مگ سرعت دانلود 1.3 تا 1.5 به راحتی، تازه تا 1.8 هم بوست میشد بعضی وقتها.
درسته . پینگ 8.8.8.8 ربطی به گیم نداره . منتها گفتید که 47-53 هست گفتم که پینگش 40 هست . بازی دوتا 2 قسمت watch برای من یه قسمتش با شاتل مشکل داره
حالا با ایرانسل و همراه اول این مشکل نیست فقط از شاتله . دیشب هم داشتم دو تا میزدم سرور دبی . یکهو پینگ از 50 رسید به 350 با پکت لاس 45 . کاملا غیر قابل بازی . اینترنتو عوض کردم گذاشتم روی ایرانسل اون هم مشکل داشت . نمیفهمم چرا انقدر مسیر ها عوض میشه . با این وضعیت شاتل که بیشتر کابرانش گیمر هستند ارایه همچین کیفیت افتضاحی خجالت اوره
پینگ 8.8.8.8 نزدیک ترین سرور گوگل هست حالا چه عمان باشه چه ترکیه چه روسیه . شانسی اومده پایین پس فردا دوباره میره بالا ..
اوایل 80-90 میداد، الان به زور 105 :))))))
شاتل به معنای واقعی آشغال شده
وضعیت خط من با وصف اینک نویزی ندارم ترولانس میشه
کشش خط چنده ؟نقل قول:
نقل قول:
سرویس های جشنواره آسیاتک رو میشه پروفایل فست فعال کرد روش ؟ تو قسمت خرید جزو برنزی دسته بندی میشن
نقل قول:
سرویسا همشون میشه پروفایل گیم روشن کرد.
17 مگ رو بدون کوچکترین نویزی میکشهنقل قول:
امروز هر چقدر تلاش کردم تا پشتیبانی خطمو رو 16 مگ ست کنه نکرد، گفت باید سرویس 16 بگیری که 16 بذاریم، منم گفتم نیازم نمیشه اون حجمی که سرویس 16 مگ میده و اینم گفت همینه که هست! لعنت به این شرکت.
یه اعلام وضعیت بکنن دوستان از پینگ و پکت لاز
نقل قول:
پینگ 105 پکت لاس هم دو بار رفت بالا به خیلی هم زیاد شد، ولی شانس آوردم داخل خونه بودم - همین الان پابجی (اول هم شدیم :biggrin:)
معلوم نیست فازشون چیه ! میتونند راحت سرعت رو ازمایشی 12 ساعته روی همون 16 مگ بزارند .نقل قول:
هه
جالبه
سرویس من دیروز راه افتاد و خطمم بیشتر از 4 مگ کشش نداره (فاصله تا مرکز هم که ززززیییییییاااااااددد)
ولی تو csgo دارم پینگ حدود 60 تا 70 میگیرم (رو آسیاتک پینگ حدود 80 اینا باود شاید بیشتر تا نزیک 100 میرفت) (البته دقیقا مثل آسیاتک پرش دارم ولی اونم تو دوتا راند اول بازی یهو شد 300ms و بعدش درست شد ولی رو اسیاتک بعضا تا 500 میرفت و این قضیه در طول بازی تکرار میشد) مورد بعدی اینکه رو شاتل بعضا وقتا (معمولا اوایل) پکت لاس تا حداکثر 2 درصد دارم)
ولی همه دارند اینجا عکس این رو میگند :دی
یکی از بدی های شاتل همینه که هر سرعتی بخری 1 مگ بالاتر می بندن و به هیچ وجه امکان نداره مثل آسیاتک واست بالاتر ببندننقل قول:
خب پس مرکز شما شاتل بهتره عملکردش... ولی این اولاشه، باید دید ثابت میمونه؟ مال منم اوایل از آسیاتک بهتر بود، الان خیلی خیلی بدتره از آسیاتک!نقل قول:
خود پشتیبان اعتراف کرد که بدون هیچ مشکلی 16 رو میکشه خط تون، ولی باز نگذاشت رو 16! گفت باید سرویسشو بخرینقل قول:
و واقعا ضعف بزرگی هست.نقل قول:
نقل قول:
شما کنسولی یا PC ؟
pc هستم...نقل قول:
نقل قول:
بی زحمت یه پینگ از 4.2.2.4 بگیر من هنوز شارژ نکردم.
شما که PC هستی یه قند شکن خوب به آلمان یا انگلیس بزن راحت بدون هیچ داستانی بازی کن. دیگه غصت چیه ؟
کنسول داستانه
نقل قول:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=108ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=109ms TTL=53
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 108ms, Maximum = 109ms, Average = 108ms
غصه اینجاست که پکت داره با وی پی انا شاتل اینجا، پینگ خیلی خوبی هم نمیده، خوب بود اوایل، ولی خب بدتر شد و راضی نیستم، خیلی آزاردهنده هست.
چخبره 108نقل قول:
برا من بین 75 تا 85 میچرخید 1 سال اخیر...ببین چی شده
نقل قول:
حالا 4.2.2.4 مهم نیست، به کنار (با اینکه اوایل 85 میداد) با بقیه سرورای گیم هم مشکل داره و مشکل اینجاست
شما کدوم مرکز مخابراتی هستید؟
شاتل من از وقتی خطم 3 مگ کردم درست شده و تقریبا لگی توی بازی ندیدم . پینگ داخل وارکرفت اورجینال حدود 87-88 هست . بازی دو تا 2 هم سرور اروپا 95-96 و با دوبی هم 49 میزنهنقل قول:
من به دوستان شاتلی که الان از پکت لاس ناراحتند گفتم سرعت خطشون رو باید بیارند پایین تا مشکل تایم اوت و لگشون از بین بره . شکایت خودم از شاتل همینه که چرا انقدر کشش خطشون برای 8 مگ بده و روی 8 مگ تایم اوت شروع میشه . خط من روی 8 مگ گیم SNR حدود 20 بود ثابت ولی بازم دایما تایم اوت داشتم حتی روی 4 مگ گیم هم تایم اوت داشتم و فقط و فقط با 3 مگ مشکل حل شد . برای همینم این 1 ماه تموم بشه جمعش میکنم . 3 مگ هم شد سرعت ؟؟؟؟
مشکل از شبکه شاتل هست نه سرعت و ... شاید مشکلی که دارند اکانتهای 3 مگ رو تحت الشعاع قرار نمیده.نقل قول:
پینگ بالا ربطی به سرعت نداره
شاتل مشکل داره و مشکلاتش هم روز به روز بیشتر و بیشتر میشه . اکانت 3 مگ چیه دوست عزیز ؟ مثل اینکه متوجه داستان نشدی .مشکلات دوستان شاتلی از تایم اوته نه پینگ بالانقل قول:
5-10 میلی ثانیه تفاوت به دلیل تفاوت در پینگ داخلیه و گاهی اوقات هم از ای پی ای که میگیرند هست . شما با یک ای پی میتونی به یک سرور خاص پینگ 90 بگیری و با خاموش روشن کردن مودم و دریافت ای پی متفاوت پینگ 95 بگیری از همون سرور . من هم نگفتم پینگ بالا به خاطر سرعته . مشکل تایم اوت دوستانمون رو گفتم که به دلیل پایین اومدن کیفیت شبکه شاتل پیش اومده و راه حلش هم در کاهش سرعته .دوست گلم حالا شما راه حل بهتر سراغ دارید بگید یا حداقل ای اس پی خودتون رو بگید کیفیتش چطوره .چون با این وضعیت اینترنت شاتل چاره ای جز تخلیه نیست
این هم تست پینگ و سرعت با فرانکفورت
و این یکی با یک سرور دیگه از فرانکفورت
در کل پینگ ها اصلا مثل 1.5 ماه پیش نیست . اون موقع با فرانکفورت 78 میداد و با یک سرور دیگه که پینگ بالاتری داشت 81-82 میداد .
فعلا یک ماهو هستم.... اگر خوب موند که هیچنقل قول:
اگر نموند..... بسته 6 ماهه 45 تومن آسیاتک تا اول مهر تمدید شده.... اونو میگیرم کافیه :biggrin: (مبین نت دارم.... معمولا روی اونم.... برای گیم و همچنین یه مسیر پشتیبان، گفتم ADSL هم تو خونه باشه بهتره)