من نامحدود رو دارم می گما نه دانلود شبانه منظور شما هم همونه؟نقل قول:
Printable View
من نامحدود رو دارم می گما نه دانلود شبانه منظور شما هم همونه؟نقل قول:
من چند روز پیش که از حد مجاز دانلود شبانه رد کرده بودم سرعتم 15 کیلوبایت شد و جلوی این گزینه هم خط تیره بودنقل قول:
حالا که زده سرعت منصفانه شده احتمالاً از امشب تو ساعات شبانه، صبانت میاد مودمام را جمع میکنه!!!
دوستانی دارم که تو کار زیرنویس فیلم و انیمه و کارتون هستندنقل قول:
بدون چشم داشتی ترجمه میکنند چشم به صفحه می دوزند وقت میذارند اونوقت ترجمه هاشون بدون هیچ تشکری کپی میشه اسم مترجم حذف میشه و ....و
وقتی اعتراض میکنند جوابشون اینه که شما کپی رایت نداشتید حقی ندارید
ولی باز هم به خاطر همون چند نفر ی که علاقه دارند ترجمه میکنند
اونا چه آدمهای بزرگی هستند
حالا اینور ناگهانی بدون خبر قبلی با نقض قرارداد بدون فراهم کردن شرایط تخلیه (مثلا شخص که یکساله گرفته به اندازه مصرفش کم بشه و باقی پول بهش پس داده بشه)
چرا تشکر نمیکنید
چرا بد گویی می کنیم؟
بد گویی نیست حقیقت
و حقیقت تلخ
شاتل هست از اول مشخصا میگه که محدود میشه
e؟نقل قول:
که اینطور
اون دیگه چجور نامحدودیه که محدوده ! واقعا که ما ایرانی ها فقط متخصص بازی با الفاظ به قصد فریب و سرکیسه کردن همیم و بس
مشترک بجای اینکه بره 270 ماهیانه بده برای خط 6 مگ نامحدود و بعدم محدود بشه بصرفه هست همین مبلغ رو بده بابت اینترنت دو طرفه ی ماهواره ای
نقل قول:مشکل اصلی همینه! این قانون نباید عطف به ماسبق میشد و نباید برای سرویسی که مشتری خریداری کرده و ترافیک شبانهاش را با خیال راحت استفاده کرده اعمال میشد!نقل قول:
صبانت باید اعلام میکرد برای سرویسهای جدید و تمدید سرویس این قانون اعمال میشه نه اینکه از 2 هفته قبل این قانون اعلام نشده را اعمال کنند و سرعت شبانه را برای تمام مشترکین بیارند روی 15 کیلوبایت بعد از ده روز هم اطلاعیهاش را بزنند روی سایتشان و آخرش هم از مشتریمداری حرف بزنند!
بعد این دوستمان دنبال تشکر میگرده!
نقل قول:
یعنی شما انتظار داشتی هر روز نامه بزنیم صبانت و بگیم صبانت تشکر!!:n21:
تشکر ما، همون تمدید کردن قرارداد بود.
جالبه یکذره اینجا بچه ها اومدن از صبانت تعریف کردن، شرکت، خودشو باخت حالا وای بحال اینکه میومدیم تشکر میکردیم
البته تنها دو روز دیگه من واقعا از صبانت تشکر کنم؛ چون خطم رو آزاد میکنه
آقا منم میخوام تخلیه کنم
ولی مساله اینه که کجا بریم؟ پارس آنلاین مشکل محدودیت نداره؟ من قدیم که دایل آپ رایج بود با داتک خاطره خوبی دارم از همه شرکتا بهتر بود نمیدونم الانم اینجوریه یا نه و تو کرج فعال هست یا نه و شبانه آزاد داره یا نه
امیدوارم که این پست من به عنوان اسپم حذف نشه:n02:.آخه فقط میخواستم از همینجا از همه مترجمان و زیرنویس کنندگان عزیز تشکر فراوان بکنم.واقعا مجانی کلی زحمت میکشن و دمشون گرم.فقط بعضی وقتا یک فیلمی میاد به زبان مرده هیروگلیفم زیرنویس میشه اما از زیرنویس فارسیش خبری نیست.اون مواقع حسابی آدم عصبانی میشه.بعد از 6 ماه که زیرنویس فارسیش میاد میبینی 5 تا مترجم با هم به صورت مستقل ترجمه و زیرنویسش کردن:n04:.دیگه میخواهی خودتو بکشی.تو این 6 ماه شماها کجا بودید؟:n23:.شرمنده که از محور اصلی تاپیک دور شدم.:n02:نقل قول:
دوستانی دارم که تو کار زیرنویس فیلم و انیمه و کارتون هستند
بدون چشم داشتی ترجمه میکنند چشم به صفحه می دوزند وقت میذارند اونوقت ترجمه هاشون بدون هیچ تشکری کپی میشه اسم مترجم حذف میشه و ....و
وقتی اعتراض میکنند جوابشون اینه که شما کپی رایت نداشتید حقی ندارید
ولی باز هم به خاطر همون چند نفر ی که علاقه دارند ترجمه میکنند
اونا چه آدمهای بزرگی هستند
بعد از این پست ایشون به این نتیجه رسیدم که نه تنها هیئت مدیره صبانت عقل درست حسابی ندارن بلکه نمایندگی هاشون هم عقل ندارن آخه آدم عاقل وقتی می بینه جو تاپیک اینجوریه و کاربرا عصبانی هستن به جای آروم کردن جو میاد حرف از تشکر می زنه؟ :n04: پارکتون رو عوض کنید جوابگو نیست :n02:نقل قول:
من نمیدونم تو مخ اون هیئت مدیره صبانت چیه که اینقدر بدون فکر اومدن این سیاست احمقانه رو اجرا کردن،نتیجش این شد که من بعد 13 روز تخلیه کردم،امیدوارم روزی برسه هیئت مدیره صبا سر عقل بیاد.نقل قول:
آقا یعنی چی؟
من الان زنگ زدم 2020 میگه شبانه رایگان فقط به مالکین میدن و مستاجر نمیتونه استفاده کنه:n04:
بعدشم میگه اگه جشنواره تابستانی و ثبت نام کنی شبانه رایگان داره و یک سالست قراردادش ولی گفت ما این چرندیات محدودیت دانلود و اینا نداریم:n20:
واقعا فکر میکنی مدیرای صبانت و نمایندگی هاشون مغز هم دارن که عقل داشته باشن؟ خیلی جدی تو نمایندگیش داشتم سرویس تمدید میکردم دختره که بغل دست کسی که داشت کارای منو انجام میداد داشت از الت جنسی دوست پسرش برای بغلیه تعریف میکرد منم گلابی بودم گوش نداشتم دایره لغاتم رو هم خونه گذاشته بودم حالا کدوم نمایندگی و چطوری و کجا و .... بماند البته دفه بعد که رفتم دیگه نبود دخترهنقل قول:
اخراج شده بود یعنی؟
دوستان این صبانت با اعمال این سیاست جدید به چیز میرن واسین تابستون تموم شده مشترکاش کم بشن باز میوفته به چیز مالی :n02: فعلا باید صبر کنی گر صبر کنی از دانلود شبانه 12 کیلو بایتی شبانه خوب سازم :n26: مرگ بر این احمق های صبانت
کلا این سرویسگر!های اینترنتی دامنه حرص و طمع شون حدی نداره .
اوایل بهانه شون این بود که زیرساخت هر stm1 رو بالای 50 میلیون باهاشون حساب میکنه و اینه که اینترنت گرونه.
زیرساخت سه بار قیمتارو شکست , به 37 رسوند و 30 و اخرم 24 میلیون امروزی ولی دریغ از کاهشی از طرف اینا
بعد که وزیر چندبار باهاشون جلسه گذاشت که دیگه چه مرگتونه گفتن ای اقا , پهنای باندو مفت هم بما بدی بازم
نمیصرفه و خرج داریم و حقوق کارمند باید بدیم و خلاصه گدای سامره بازی , سردسته شونم شاتله که اکثر این نابغه
بازیها و طرحهای جدید چاپیدینی اول به غقل ایشون میرسه که وقتی شنید قراره مخابرات هم وارد گود بشه و adsl
بفروشه قافیه رو باخته بود و جلسه گذاشت با روسای باقی سرویس کننده ها که این عادلانه نیست و ما قدرت رقابت
با مخابرات رو نداریم و بدبخت شدیم رفت..
اما چطور شد که موندن ؟ و سترگ تر هم شدن ؟
اول اینکه مخابرات اون مفت فروشی که فکرمیکردن باشه نشد چون وقتی مخابرات دید مردم بهمین قیمتا راضیند دلیلی
ندید که خیلی پایین تراز اینها بده و از پول بیشتر هم ابدا بدش نمیاد .
دوم خود ما مقصریم که اون همبستگی لازمو نداریم , حرفشو میزنیم ولی در عمل بعد از کمی قرقر کردن میریم هزینه
تحمیل شده رو پرداخت میکنیم و ... ای بابا بیخیال هم میگیم به بقیه . اینه که از لبنیاتی ها تا اینترنت فروشان با خیال
راحت هرقدر میخوان اجحاف میکنن و ناله ها هم اثری نداره. شناختنمون .
مدیر کذایی صبانت میگفت طبق بررسی های ما کسانی که شبها دانلود میکنند زیر 5 درصد هستن و ما بخاطر رفاه!
95 درصد بقیه حاضریم که اینا ریزش کنن و برن. ( کنتور که نداره , حناق هم که نیست!)
دلم میخواست یه ریزش 10 درصدی همین ماه اتفاق میفتاد ( حالا با ایرانسل یا مخابراتی جایی یجور سر میکردیم)
تا میدیدیم که چطور به ... افتاده اند و دست وپا میزنن .
بچه ها من تصمیمو گرفتم به محض اتمام حجم یا زمانم کوچ به مخابــــــــــــرات !
چند سالی میشد مشتری صبانت بودم و همیشه هم راضی بودم اما حیف دیگه هی بدتر و بدتر شد تا رسید به اینجا که هرجور دودوتا چارتا میکنم میبینم نمیشه ، نمیصرفه ایستادن.
به امیدی روزی که اینترنت مثل آدامس ایرانی ارزون بشه :26:
دوستان ما هم تمدید کردیم فعلا
1 مگ 3 گیگ یه ماهه 19500
فعلا مودم رو 12 مگه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سرعت 400 ه
حلاله ؟ انشالا؟:n02:
خوب با توجه به تغییر سیاست شرکت صبانت که به این شکل محدودیت برای دانلود شبانه گذاشته من به عنوان یک مشترک قدیمی (از سال 86 تا الان) دلیلی برای موندن نمیبینم .
پینگ صبانت که دیگه مثل قبل نیست و من خیلی پینگ برام مهمه که امسال خیلی بد شده و از همه مهتر هم دانلود شبانه هست که دیگه رسما" محدود کردن ! :n21:
خداحافظ صبانت
آخه چرا یعنی قید شبانه رو زدی خیالت تخت دیگه شبانه درست نمیشه چون هم سیستم اکانتینگشون رو تغییر دادن و هم تو سایتشون و پنل کاربری اعلام کردن موندن تو این شرکت یعنی دادن پول زورنقل قول:
همشهری شما کدون مرکز مخابراتی هستی؟نقل قول:
مرکز استقلالنقل قول:
دیشب امتحان کردمنقل قول:
منظور از سرعت منصفانه همون 15 کیلوبایته!!!
امروز چند تا گزینه به پنل صبانت اضافه شده :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر یادت نره:n02:نقل قول:
اما بی شوخی ممنون که این پست ها رو میذاری:n16:
سلام
چرا صبانت که شبانشو رایگان می داد حالا دیگه نمی ده
داره 2 برابر حجم می ده برای من که این طوری شده برای شما هم این طوری شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n13:
چرا زده زیر قراردادش؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n04:
من هنوز محدود نشدم
به محض محدودیت جمع آوری میکنم میرم:n02::n02:
دوستانی که از صبا رفتن به نظرتون های وب بهتره یا پارس آنلاین ؟
فکر کنم باز دارن دست میارن توی پنل امکانات!!!!! جدید اضافه کنن runtime error می ده
اهای اقایون مسئولین صبانت خر خودتونید
مردم عقل دارن
حالا بشین تا مشتری براتون بیاد
شما یعنی باید حامی مردم باشید واقعا براتون متاسفم
مردم دنیا دارن زندگی میکنم اینجا هم زندگی مارو
بابا سال 2014 رو به پایانه(خیلی پشمکین) کی میخواید پیشرفت کنید شما با دزدی به جایی نمیرسید اونم دزدی از مردم بی گناه واقعا متاسفم براتون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این زورم میگیره که 6 ساله صبانتم حالا اینجوری جوابمو دادن
واقعا خیلی بی فرهنگ هستن .
ما که رفتیم.
به زودی از صبا نت مبرم موندن با این شرایط تصدبق کردن اهانتیه که بهمون کردن .
خوش به حالتون من یک سال دیگه سرویس دارم بیچاره گشتم یکسال!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! با 30 گیگ حجم 30 گیگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
ددااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااددددددددددددددددددددد دددددددددددددددددد!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::19:: 19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19 ::19::19::19::19::19::19::19:
سلام
دوستان بعد از 8 سال صبانت بودن قصد دارم تا چند روز آینده که اکانتم تموم می شه از صبانت برم.
لطفا راهنمایی کنید که کدوم شرکت خوبه که برم اونجا ؟
اینترنت شبانه برام مهمه ... کدوم شرکت ها اینترنت شبانه رایگان بدون محدودیت دارن ؟
سپاس
بستگی به مرکز مخابراتی شما داره که کدون بهتره،های وب یه مزیتش ترافیک فشفشه هستش ولی تایم رایگان سرویس هاش 3 ساعت بیشتر نیس.نقل قول:
من هر روز دارم با گوشیم شبکه های مخابرات منطقه رو برای راه افتادن 3G چک می کنم تا زودتر خلاص شم
اما از نمایندگی فروش بیتاسیستم (صبانت) که 8 ساله مشترکشم پرسیدم این 6 مگ نامحدود، روزانه چقدر میتونه دانلود کنه تا به محدودیت نخوره؟
زنه جواب داد 125 گیگ .
گفتم روزانه 125 گیگ؟ دلشوره گرفتم که نکنه کم باشه!! و شروع کردم به سبک سنگین کردن تا ببینم نسبت به نرخش که ماهانه 270 ت هست می صرفه یا نه
یهو گفت نه، ماهانه حداکثر 125 گیگ !!! :n08:
دوستان سلام این شبانه در حال حاضر به صورت آزمایشی اجرا شده و در حال تصمیم گیری سرویس های جدید هستند
منتظر سرویس های جدید باشید
ممنون عزیز . دیگه حنای صبانت برای من یکی که جزو قدیمیهای صبانتم رنگی ندارهنقل قول:
چند سال قبل توی تاپیکهای قبلی صبانت این انجمن هم یک کاربری بود به اسم پشتیبانی صبانت و میومد پاسخ ما رو میداد
همیشه از این وعده های شما میداد و میدیدم درست برعکس شد
قدیمی ها که بی جهت نگفتند هر سال دریغ از پارسال
شک نکن 3G را بیفته خیلی از کاربرهاتون نه اینکه میرن، بلکه از زندان با اعمال شاقه ای که درست کردین فرار میکنن
نقل قول:صبانت که تعهدی دربازه شبانه به هیچ عنوان نداره (خیلی راحت تونست شبانه رو 15 فیکس کنه) چرا خودتون آزار میدید؟ سیاست تشویقی مجبور نیستید برگردونیدنقل قول:
بنابرسیاست تشویقی شرکت ترافیک مصرفی کاربران بین ساعت 2 تا 7 صبح در تمامی روزهای هفته و جهت تعرفه های عمومی رایگان بوده
نقل قول:
این امر باعث گردیده کاربران دیگر نتوانند از سرویس شبانه به طور مطلوب بهره برداری نمایند.
مگه اینکار به منظور مشتری مداری نییست تا همه از شبانه استفاده کنند؟ چرا تغییر؟نقل قول:
شایان ذکراست از آنجا که همواره مشتری مداری ، سیاست اصلی این شرکت بوده و می باشد و به منظور جبران حجم های مازاد مصرف شده مشترکینی که مصرف منصفانه را رعایت ننموده و درحال حاضر سرویس ایشان از لحاظ سرعت شبانه رایگان محدود گردیده
حالا از ترس از دست دادن مشتری تو انجمن هم دست بکار شدن نه دیگه شبانه درست بشو نیست مخصوصا حالا که پنل کاربری رو هم تغییر دادین تابلویه که قطعی شده همین امروز آخرین ساعت ورود به حالت نیم بها رو اضافه کردن پس دیگه وعده و وعید دادن و گول مالیدن فایده ای نداره:n23:
سلامنقل قول:
دوره آزمایشیاش مال اون ده روز بود که بدون اعلام تو سایت شبانه را آورده بودید روی 15 کیلویایت
حالا که هم خبرش را توی سایت زدید و هم هر بار وارد پنل میشید این خبر مسرتبخش! را اعلام میکنید دیگه اجرا شدناش قطعی است!
اینکه سرویسهای جدیدی میخواهید ارائه دهید هم قطعی است چون دیگه اینترنت بالای 128 برای کاربرها توجیه نداره و کم کاربری هم پیدا میشه که برای هر گیگ اینترنت شبانه جدید، 2 گیگ اینترنت روزانه به قسمت 2*3880=7760 بخره! (یعنی سه گیگ ترافیک 7760 و هر گیگ ترافیک را به قیمت 2586 تومان به کاربرها بفروشید)
در صورتیکه یک شرکت دیگه مثل هایوب داره 9 گیگ اینترنت را میده 6.000 تومان به شرطی که سه روزه مصرف کنی!
قصد تبلیغ این شرکت را ندارم فقط مقایسه میکنم:
صبانت 3 گیگ ترافیک (دو گیگ ترافیک روزانه+یک گیگ ترافیک شبانه)= 7760 تومان
های وب 3 گیگ ترافیک روزانه =2000 تومان (که در یک روز باید مصرف بشه و 9 گیگ ترافیک روزانه را میده 6000 تومان!!!)
کد:http://www.hiweb.ir/services/firecracker
سلامنقل قول:
آخه من که یک ساله دارم چی؟؟ هنوز 11 ماه دیگش مونده ، قبل از اینکه این کار احمقانه رو انجام بدن چرا نگفتن؟؟؟؟؟!!!!.مگه مردم موش ازمایشگاهی هستن که میگی آزمایشی؟؟!
این پولی که گرفتن اگه وضع همین طوری باشه حرومه داداش حرومممممم ! پول حرومم برکت رو میبره
والسلام
شما کدون مرکز مخابراتی هستید همشهری؟نقل قول:
مرکز مخابراتی امامنقل قول: