داداش مبارک باشه منم احتمالاً همین ست رو بگیرم چطوره؟
نقل قول:
داداش مبارک باشه منم احتمالاً همین ست رو بگیرم چطوره؟
نقل قول:
حمیییییید؟ جواب ندادی. پول داره کم کم خرج میشه و من هنوز :n13: حمید جان ساب 305 بهتره یا 307 پایونیر؟ ضمنا کسی از دوستان می تونه مدل های بهتری رو معرفی کنه در همین حد البته بیس خیلی ملایم میخوام
سلامنقل قول:
pm دادم خدمتتون
سلام جناب اسفندياري عزيز.نقل قول:
من اين مدل رو صداش رو نشنيدم. ولي كلاريون كلا براي SQ عاليه.ولي اگر اهل بسي هستي نه كلاريون و نه آلپاين براي اين كار ساخته نشدن. كلاريون به مراتب از آلپاين ديتيل بيشتري ميده و موزيك رو با جزعيات بالائي پخش ميكنه.
اگر آكبند هست و سليقه شنيداريتون با آلپاين هماهنگ هست بگير.
نقل قول:دوست عزيز هيچوقت نبايد سريه PRS رو با سريهاي پائينتر مقايسه كنيد.7150 به نظر من بيخودي گرون شده.چيزي نداره.100% p80RS و از اون بهتر P80RS II با توجه به تغييراتي كه تو DAC ش شده بهترند حتي از سريه 9 پايونير.نقل قول:
فقط مشكل اين سري نداشتن USB هست كه تقريبا با UB100 مشكلش برطرف ميشه.البته قبول دارم كميابه و ناياب نيست.ضمنا هيچ چيز جاي CD اورجينال رو نميگيره.
با تعميرگاه تماس بگيريد.من به اين برخورد نكرده ام تا كنون.نقل قول:
نوشته شده توسط hamidreza nazarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پايونير 80PRS البته حدود 900 هست. 8019 هم ميتونم براتون بگيرم(اگر تمام نشده باشه چون خيلي خيلي محدود آورده شركت) 650 تومن.نقل قول:
آمپ تا سقف 200 تومن و 4 كانال M526 كن وود ميتونيد بگيريد حدود 180 تومن.
[QUOTE=farzin.jm;8069907]650 تومن 8019 كن وود.فقط بجنبيد.نقل قول:
زيرو دوست من سري هاي اند برند گليدن هست.با توجه به ساختار و متريالش مخصوص SQ هست.ضمنا ساخت آلمان هم مي باشد.نقل قول:
تقريبا هم رده Mile هست.يا تايپ X الپاين يا فوكال و.... خلاصه بايد با رده هاي بالاي برندها مقايسه بشه.
شخصا صداي 117 و ميل هرتز رو شنيدم واقعا حرفي براي گفتن ندارن بدون تعصب خدمتتون عرض ميكنم.
تا 400 تومن فعلا MX165Plus واقعا نسبت به پولي كه پرداخت ميكنيد عاليه.357 تومن هم قيمتش هست
RS165Slim هم هست كه براي ماشينهائي مثل پرايد كه بايد براي نصبش رينگ تهيه كنيد خيلي مناسبه.552 تومن قيمتش هست.
سلام دوستان
برای 206 چه پخشی پیشنهاد میدید که امکانات زیر رو داشته باشه:
1: قابلیت استفاده از دوربین عقب
2:GPS داشته باشه
3:از برند های معتبر مثل پایونر/JVC/سونی/کنوود/... باشه
درضمن این auto maxco mvh-206peu که همه جا بعنوان سیستم فابریک 206 میفروشن، کیفیتش چطوره؟ ارزش یک میلیون و 200 تومن رو داره؟
البته یک جفت باند هم میخوام!(یک مدت 718 داشتم، یچیزی تو همون مایه ها...)
ولی بودجه:
هر چقدر کمتر، بهتر!
ولی سقفش 1.5 میلیون هست.
سلام به همه دوستای گل
بچه ها پخش های کنوود با ریموت پشت فرمونی 206 کار میکنه؟
الآن 8016 یا 8019 پیدامیشه؟
قیمت؟
خودم 8019 دارم خیلی راضی ام (با تشکر ازآقا حمید )فقط ال سی دیش تو نور افتضاحه اما به همه چیش می ارزه
تا 600 یه پخش میخوام برا 206 که با ریموتش کار کنه (پایونیر یا کنوود)
بلوتوث هم داشته باشه
مخلص سلام از ماستنقل قول:
سلام جناب اسفندياري عزيز.
من اين مدل رو صداش رو نشنيدم. ولي كلاريون كلا براي SQ عاليه.ولي اگر اهل بسي هستي نه كلاريون و نه آلپاين براي اين كار ساخته نشدن. كلاريون به مراتب از آلپاين ديتيل بيشتري ميده و موزيك رو با جزعيات بالائي پخش ميكنه.
اگر آكبند هست و سليقه شنيداريتون با آلپاين هماهنگ هست بگير.
آقا حمید
میگن زمانی که پروسسور هست دیگه فرفی نمیکنه پخش 1550 یا p99 باشه چون صدا پروسس میشه میاد بیرون
حالا اگر این درست باشه پس زیاد فرقی نباید بین صدای کلاریون و آلپاین بوجود بیاد با گوش های من
عملاً میشه خرج اضافه
حالا درسته این نظریه؟
سلام اقا حمید .
منظورم از 600 تومن بودجه برای پخش و امپیلی بود ن پخش خالی.
حال با ای تفاصیر شما برای باند های 6991 پایونر و6960 کنوود چه پخش و امپیلی مناسب میدونید؟
ممنون
سلام
دوستان یه سیستم در حدود 650 700 پخش و باند آمپلی
ساب فعلا نمی خوام ولی طوری باشه در آینده بشه اضافه کرد
پراید صبا
ممنون
سلام به همه اساتید حرفه ای و گل ... من به تازگی یه سورن ELX گرفتم، ممنون میشم اگه توی بستن یه نیمچه سیستم با شرایط زیر کمکم کنین .
1- انتظار خیلی زیادی ندارم ، در همین حد که صدا رو با کیفیت و نرم با بلندی قابل قبول بتونم بشنوم برام کفایت میکنه . ماشین خانوادگی ه و نمیخام کل بندازم. اگه بخام دقیق تر بگم بیس در همین چیزی که هست 30% قوی تر و بلندی صدا هم همینطور ، فقط تو صدای بالا صدا شفاف باشه و صدای خرخر بلند نشه کفایت میکنه.
2- نمیخام ساب ببندم ... مگه اینکه واقعا لازم باشه . کلا نمیخام خیلی ترکیب ماشین دست بخوره. این شامل درهای جلو هم میشه که جای فابریک کمی برای باند داره (10 یا 13 رو مطمئن نیستم ، اگه کسی اطلاع داره بهم بگه لطفا)
3-در کل تو ذهن خودم یه همچین چیزی هست :
-یک جفت کامپ در جلو (نمی دونم کامپ در اون اندازه ای که گفتم تو جای فابریکش جا بشه به کار میاد اصلا ؟!؟)
-یک جفت کواکسیال یا کامپ برای استیج عقب (لطفا در مورد اینکه اگه عقب هم کامپ ببندم بیسم خیلی ضعیف میشه یا نه نظر بدین)
- یه آمپ دو یا چهارکاناله
- هدیونیت خوب تو نظر خودم 8019 هستش. اگه پیشنهاد دیگه ای دارین بگین.
حدود 1 تا 1.5 هم میتونم هزینه کنم ....
با توجه به انتظاری که اولش گفتم اگه کم یا زیاده این چیزا اصلاح کنین و در هر مورد پیشنهاد بدین لطفا ...
بینهایت سپاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا حمید گل میشه راهنماییم کنی؛ یه ساب با بیس فوق العاده ملایم(مد نظر خودم پایونیر 305cیا 307D4 1400w)و شناختی از سایر برندها نداره و برای آمپ بطور کلی موندم چی بگیرم!!!!! پخشم p80rs و باندم 693.9I کاپاست ،فکر نکنم بتونم بهترشو گیر بیارم البته در همین رنج قیمت. ممنون و سپاس از راهنمایی قبلی:n12:
خب پونصد تومن میدی یه 7056 میخری که به جای 8019 اومده البته 8019 هم هست ولی 650 قیمتشهنقل قول:
دوم یه co 609 میخری و یه.کامپ mx 165 آیدیو سیستم برا جلو
تا اینجا میشه 480 + 357 + 450 که با یه آمپ 5602 پایونیر برا کواکت میشه 1500 ولی پول برا کامپ کم میاری هم میتونی m526 کنوود بخری هم mline 60.2 که صداش با mline 60.2 عالی تر میشه و کلا خیلی بهتر با هم مچ میشن
اگرم خواستی میتونی یه آمپ 8604 پایونیر یا mline 75.4 بخری که چهار کانال باشه و هم باند و هم کواکت رو ساپورت کنه که بازم به نظر من 4.mline 75 صدای بهتری بهت میده ولی کلا یه دویست الی سیصد کم داری برا یه سیستم با کیفیت
این سیستم رو اگه ببندی خیلی توپ میشه و کیفیتش نابودت میکنه
[سلامنقل قول:
خواهش میکنم
امپلی رو میتونید از سانداستریم تهیه کنید تا 400 تومن 4 کاناله 80 واتی داره....
jvc9004 هم خوبه اگر گیر بیارید
زیر 400 تومن
پخش هم کنوود u356 به قیمت 220 که خروجی ساب هم داره /اون یه خروجی برای عقب هم میتونید چون 4 تا باندتون عقب هستن تبدیل 2 به 4 بگیرید...
سلامنقل قول:
7056 گزینه خوبیه:n01:
من 8019 دارم تو روز هم مشکلی با نورش ندارم D:
تازه ماشین که 206 رو نور چراغ های داخل کلا نارنجیه! رنگ پخش هم رو نارنجی بذارید که خوانا باشه دیگه مشکلی نداره! تو تنظیمات هم یه قسمت داره که فکر کنم اسمش کنتراست با تغییرش شاید راضی ترتون کنه ...
اینترفیس هم حدود 50 تومنه(ارتباط بین پخش و همون کنترل پشت فرمونی)....
قیمت 8019 هم 650 تومنه
7056 هم 497 تومن
برادر اول یه دنیا ممنون و معذزت که من کاملا آماتورم تو این زمینه .نقل قول:
اول اینکه پیشنهادهای شما همیناس که زیر لینک گذاشتم ؟
وچندتا سوال ؟
فرق این هدیونیت با 8019 چیه و چرا ارزونتره ؟!
اون کامپی که معرفی کردین 16 ه درسته ؟! بعید میدونم توی جای فابریک سورن جا شه ؟! اینطور نیست ؟ ... من نمیخام به هیچ وجه ماشین دستکاری شه .
در مورد آمپ هم دوتا دو کاناله یا 1 چهارکاناله ؟ کدوم بهتره ؟! وآیا برای نصب همچین چیزی نیاز به دستکاری توی برق ماشین هست ؟!
قیمت ها هم که اینجوری شد :
هدیونیت : 480
کواک = 357
کامپ = 450 که مجموعش 1400 ، 1500 میشه ....
قیمت mline 75.4 رو داری حدودی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم سپاس:n16:
دوستانی که دنبال یونیت ارزون قیمت میگردن cz200 کلاریون هم مد نظر داشته باشن واقعا نسبت به قیمتش خوش صداست.
قیمت mline 75.4 حدود 550 تومنه فکر کنم/نقل قول:
بله همیناس که لینکاشون رو گذاشتی والا 8019 توی بازار ایران چون کمیاب شده قیمتش رفته بالا اگه 650 میتونی برا پخش بزاری 8019 هم میتونید بخرید ولی 7056 هم صدایی شبیه به 8019 داره و برای شما مناسبه اما در مورد قیمتا هم کواک 450 هست و کامپ 357 و آمپ 75.4 رو هم که قیمتش رو دوستان فرمودن حدود 550 هستشنقل قول:
برق هم نه نیاز به تقویت نیست با یه سیم گیج هشت و یه باتری معمولی راه میفته
در ضمن برا کامپ هم اگه دیدین جا نمیشه میتونید از سری esk هرتز هم استفاده کنید و کامپ سیزده سانتی ببندید از این سری که حدود 350 قیمتشه و میتونید قیمتش رو با شماره ی نمایندگی هایی که توی سایت ایران هرتز هست تماس بگیرید و دستتون بیاد قیمتش انوقت اگه از هرتز کامپ خریدید میتونید از آمپ چهار کانال پایونیر 8604 استفاده کنید که قیمتش حدود 410 تومنه
آمپ چهار کانال یا دو کانال خریدنم مسلما چهار کانال به صرفه تر هستش ولی خب بعضی اوقات به به دلیل نبود آمپ چهار کانال توی یه رنج قیمتی یا تفاوت درقدرت دو تا درایو شخصمجبور به خرید دو تا دو کانال میشه
به هر حال اگه قصد خرید کامپ mx شد حتما از آمپ mline استفاده کنید وگرنه اگه هرتز خریدید 8604 مناسبترین گزینه براتون میشه و سرجمع 1700 پاتون در میاد البته فقط قطعات نصب و سیم پک هم روی هم 100 تا 150 که بستگی داره به نصاب و سیم پکی که میخرین داره
اما برای استیج جلو اگه سیزده سانتی بخوره این کامپ رو هم میشه جاش داد با یه کوچولو تغییر نه اینکه رو دری رو برش بدی چون مگنتش کوچیکه
سلام و ارادتنقل قول:
این مدل های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنظرم خوب و جالبه اما قابلیت GPS رو بهتره از نمایندگی بپرسین ، چون این مدل ها اکثرا دانگل جداگانه برای gps دارن و هر سال هم باتوجه به تغییرات ، نیاز به آیدیت دارن که معمولا چون بیرون کم هست توسط نمایندگی پشتیبانی میشه، از 1 تومن به بالا هستن، در مورد کواک هم اگه با آمپ استفاده میکنید انتخاب های بهتری هم دارید.
با توجه به هزینه مورد نظر بهتره که در صورت امکان از قطعات دسته دو و مطمئن و تمیز استفاده کنیدنقل قول:
حدود قیمت اجناس نو: ساب باکس از حدود 250 تومن ، پخش حداقل 400 ، کواک حداقل 200 ، آمپ حدود 600
یکی از مشکلات صوتی سمند همین استیج جلوشه، طبق فرمایش قبلی دوستان فکر کنم کواک 10 سانتی هم نمیخوره ، در هز حال اگه بشه بدون برش کاری 10 سانتی توش جا داد از هیچی بهترهنقل قول:
در این صورت بنظرم بهترین انتخاب یه کواک 10 سانتی هست که مستقیم به پخش وصل شه
در مورد استیج عقب ، اگه ساب استفاده نمی کنید حتما از کواک استفاده کنید ، ترجیحا قوی باشه که بیس قابل قبولی داشته باشه
پرهام جان پس با این حساب اول باید بفهمم سورن هم مثل سمنده یا نه ؟! اگه بود باید یه کامپ 10 بگیرم ، که نیاز به آمپ هم نداره دیگه درسته ؟ در این صورت کامپ 10 چی پیشنهاد میدی ؟! :n03:نقل قول:
التماس می کنم یکی از اساتید کمکم کنه:n28: یه ساب و آمپ مناسب می خوام که با پخش 7150 یا p80 و باند کاپا 693.9 اینفینیتی فوق العاده شه. لطفااااااااا
سلامنقل قول:
شما هنوز بین 7150 و p80 موندی ؟:n04:
شما بودجتون برای امپ و ساب چه قدره؟
چه انتظاری از ساب دارید؟؟؟
ویبره/کیفیت؟
سلام دوستان
میخواستم یه تومن هزینه کلی سیستم کنم. خواستم در اینجا از اساتید هم یه راهنمایی بگیرم. اول از همه هم بگم که میشه سیستم دست دو تمیز جمیع کرد. یعنی کسی آشنا هم داره بهم معرفی کنه؟! مـــاشین سمنده. پشتش کپــسول هم داره.
چیزهایی که میخوام داشته باشم از این قراره:
- ضبط تصویری . ترجیحاً ایندش. با تنظیمات خوب صوتی و تصویری. حرفــه ایی هم زیاد نباشه. ولی با کیفیت باشه.
- یه ساب با باکس. که میخوام ویبره عــالی و بسیار نرم رو حتی ولومهای پایین داشته باشم. اصلاً از صدای بلند و کوبش خوشم نمیاد.
- یه جفت باند خوب با کیفیت که عقب بزارم.
- دیگه آمپلی هم نمیدونم . هر چی به این سیستم بخوره دیگه.
ممنون دوستان
سلامنقل قول:
با یه تومن فقط میشه فقط یه پخش ایندش گرفت (پایونر و کنوود)
ممنون؛واقعا ممنون حداقل یه نفر...
نموندم هر دوش رو دارم فقط برای ساب و آمپ مناسب واسه این نیمچه سیستم هنگ کردم بس توضیحات سایر دوستان رو خوندم.
از ساب انتظار یه بیس فوق العاده نرم رو دارم چون وقتی کنوود رو تسط کردم به شدت شاخ در آوردم فقط " تاق و توق میکرد:n27:" مجدد سپاس
سلام، پخش تصویری رو بی خیال شید خوبه،برای سیستم مناسب با چنین چیزی باید یه 3500 بذارید کنار
سلام، به نظرم پخش تصویری رو بی خیال آخه با این مدل پخش بخوای سیستم جمع کنی باید یه 3500 پیاده شی دادش که!!!نقل قول:
ممنون؛واقعا ممنون حداقل یه نفر...نقل قول:
نموندم هر دوش رو دارم فقط برای ساب و آمپ مناسب واسه این نیمچه سیستم هنگ کردم بس توضیحات سایر دوستان رو خوندم.
از ساب انتظار یه بیس فوق العاده نرم رو دارم. چون وقتی کنوود رو تسط کردم به شدت شاخ در آوردم فقط " تاق و توق میکرد:n27:" مجدد سپاس
سلامنقل قول:
یکمی گنگ پست میذارید:n01:
الان پخش دارید و میخواید ساب و امپ بخرید؟
بودجتون برای هر بخش چه قدره؟
باقی سیستم چیه؟
سلامنقل قول:
ببخشيد من اينترنتم از شنبه قطعه. لذا از همگي بابت تاخير در پاسخ عذرخواهي ميكنم.
در مورد كار كردن كليدهاي 206 با پخشها مسلما بايد يه اينترفيس سر راهش قرار بگيره. قيمتش هم حدود 50 تومن هست.
8016 تقريبا نيست.8019 هم تعداد محدودي شركت آورده نميدونم هنوز موجود داره يا خير.
الان كه 8019 داريد تا 600 براي خودتون ميخواهيد مجددا پخش بگيريد.؟من 7056 كن وود رو پيشنهاد ميكنم 500 تومن و واقعا عالي.
ارادت دارم.نقل قول:
فرمايشتون رو تا 80% قبول دارم.ولي به نظر من 20% هم پخش يا بهتره بگم Pre Amp پخش مهمه.همچنين امكاناتي كه داره.DAC پخش هم جزو مهمترين قسمت هست كه چه صدائي رو قراره از سورس بگيره و به پروسسور بده.اين نظر شخصي خودم هست ممكنه اشتباه دارم فكر ميكنم. دوستاني كه با پروسسور و پخشهاي مختلف كار كردن حتما بيان و تو اين زمينه بنده رو راهنمائي بفرمايند.ممنون ميشم.:n12:
okببخشيد.نقل قول:
پخش رو ميتونيد u456 تهيه نمائيد.آمپ هم M526 كن وود.
پخش u456نقل قول:
اسپيكر 718
آمپ 5602 پايونير
جمعا حدود 800 ميشه.
مخلصم.نقل قول:
ساب رو شديدا توصيه ميكنم گليدن RS 12 Free Air يا RS 12 تو باكس سيلد بگيريد.
واقعا بيس نرم و عالي بهتون ميده.
قيمت فري ايرش 325 و مدل معمولي 400 تومن هست.
اگر قيمتش فكر ميكگنيد بالاس (كه نيست) MX 12 plus هم گزينه خوبيه با قيمت 253 تومن. منتها باكس بايد سيلد باشه.
آمپ مونو هم كن وود 9105 كامل درايوشون ميكنه.قيمتش هم 550 هست.
از نظر سري خب 8019 يه سري بالاتر و سريه 8 كن ووده.ولي از نظر كارائي و صدا به نظر من خيلي تفاوت نداره.البته خب رخ 8019 هم يكي از دلايل جذب شدن هست.:n02::n12:نقل قول:
سلام ،ممنون حمید جان. ساب رو برای تاغچه میخوام و نمی خوام بذارم داخل جعبه.نقل قول:
سلام> بله پخش p80 و باند اینفینیتی کاپا 693.9 رو دارم. اهمیتی برای بودجه قائل نیستم فقط نمی خوام دوباره کاری شهنقل قول:
پس همون گليدن RS12Free Air براتون مناسبه.نقل قول:
واقعا سپاس حمید جان. کارکرد شو رو دارید!:n03:
آمپی برای جمع کردن این نیمچه سیستم می خوام(باکیفیت و مرقون به صرفه):
پخش p80 و باند کاپا و ساب هم که خودتون گفتید ،نوبت آمپ؟
سلام و ارادت خدمت دوستاننقل قول:
بله ، دقیقا، اول از سایز اسپیکر جلو مطمئن بشید، حالا باز با دوستان مشورت می کنیم تا بهترین انتخاب رو داشته باشید.
برای جلو کواک 10 سانتی هرتز هست حدود قیمت 100 تومن، 40 وات مینیمال و 100 وات پیک قدرتش هست هم با آمپ و هم با پخش میشه درایوش کرد.
6 ماه پیش که دنبال کامپ 10 سانتی بودم، خیلی کم تو بازار موجود بود، نمی دونم الان باشه یا نه
اگه اشتباه نکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گلیدنRS 100 با قیمت حدود 330 تومن، با آمپ درایو میشد و 10 سانتی بود. ( 80 وات و 3 اهم/پیک 120 )
1 مدل هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10 سانتی اینفینیتی هم بود که کراس داشت و آمپ خور هم بود و قیت حدود 330 تومن داشت (50 وات 2 اهم/ پیک 150)
ولی تجربه ای که من خودم داشتم اینه که درایو کمتر از 50-60 وات برای استیج جلو تقریبا صداش تو صدای کامپ یا کواک عقب گم میشه ، مگه این که با فید پخش ورودیش بیشتر شه که در این صورت هم باز صدای جالب به سرنشین های جلو نمیده چون کامپ یا کواک عقبی که قوی تر هست صدای دلنشین تری داره، مورد بعد هم قیمت کامپ یا کواک 10 سانتی هست، با توجه به اینکه حداقل باید 100 تومن براش هزینه کرد، بنظرم اقتصادی و بصرفه نیست.
[:] :: [:] :: [:] :: [:] :: [:] :: [:] :: [:] :: [:] :: [:] :: [:] :: [:] :: [:] :: [:] :: [:]
در راستای فرمایشات شما خدمتتون عرض کنم ، بنظر من هم از نظر منطقی منبع تولید فرکانس مهم هست، 100 در صد اگه پروسسور رو به سری های مختلف پخش کنود ، پایونیر، آلپاین یا برند متفاوت مثل مارشال!!! وصل کنیم صدای متفاوتی خواهیم داشت. شاید در سری های مختلف پخش های برند این اختلاف صدایی کم باشه یا با گوش کم تجربه حس نشه، اما دقت و ویژگی های DAC و Pre Amp حتما در فرکانس صداهای خروجی موثره.نقل قول:
فرمايشتون رو تا 80% قبول دارم.ولي به نظر من 20% هم پخش يا بهتره بگم Pre Amp پخش مهمه.همچنين امكاناتي كه داره.DAC پخش هم جزو مهمترين قسمت هست كه چه صدائي رو قراره از سورس بگيره و به پروسسور بده.
ممنون حمید جاننقل قول:
سلام
ببخشيد من اينترنتم از شنبه قطعه. لذا از همگي بابت تاخير در پاسخ عذرخواهي ميكنم.
در مورد كار كردن كليدهاي 206 با پخشها مسلما بايد يه اينترفيس سر راهش قرار بگيره. قيمتش هم حدود 50 تومن هست.
8016 تقريبا نيست.8019 هم تعداد محدودي شركت آورده نميدونم هنوز موجود داره يا خير.
الان كه 8019 داريد تا 600 براي خودتون ميخواهيد مجددا پخش بگيريد.؟من 7056 كن وود رو پيشنهاد ميكنم 500 تومن و واقعا عالي.
8019 رو ریوی خودمه و همه چی تمومه خیلی دوسش دارم
انشالله قسمت بشه مزاحم بشم براش دو جفت کامپ بگیرم :n28:
این یکی رو برای ماشین رفیقم میخوام که 206 معمولیه
اگه اینجوری باشه که همون 7056 رو میخرم- راحت گیر میاد ؟! چون سر 8019 خودم بیچاره شدم تا پیدا کنم یادش بخیر 560-70 خریدم :n02:
در هر حال مرسی
پرهام جان سپاس از راهنماییت ...نقل قول:
یه جورایی میگی هرینه کردن برای یه کامپ 10 سانتی تو استیج جلو همچی نتیجه چشمگیری نداره ، آره ؟! درست متوجه شدم منظورت رو ؟ ینی به این هم فک کنم که کلا استیج جلو رو بیخیال شم عایا ؟!
سلامنقل قول:
آمپ برای اسپیکر یا ساب؟
برای اسپیکر به نظر من 5602 پایونیر خوبه.اگر 4 کانال میخواهید 8604 بگیرید.
خواهش میکنم در خدمتم.نقل قول:
7056 که هست اگر خواستی بفرمائید براتون بگیرم.
با اجازه امیر جان.ببخشید ایشون امیر هستند نه پرهام.نقل قول:
بله بهتره کامپوننت رو حد اقل 13 به بالا بگیرید. البته من شخصا صدای کامپوننتهای معروف سایز 10 رو نشنیدم ولی مطمئنا برای خودروهائی مثل پراید اصلا توجیه اقتصادی نداره هزینه کردن برای این سری کامپوننتها.
خواهش میکنم،بله، من که گوش کردم خیلی فوق العاده نبود و در بعضی ترک ها هم جالب نبود ، استیج عقب کامپ 130 سری Hi Energy هرتز بود، جلو هم کواک 10 سری انرژی EMV 100.5 وامپ آرسنال 8004نقل قول:
صدای کامپ های عقب خیلی مجالی برای این کواک نذاشته بود، البته درصدی هم اتاق و اکوستیک بدنه در صدا موثره که شاید در این مورد بیشتر خودنمایی می کرد/خودرو تیبا بود
کلا برای مقاصد قدرتی و حجم صدای بالا این سناریو بهتر پاسخگو خواهد بود ، چون در صداهای بالا کواک های 10 سانتی با توجه به اینکه از آمپ تغذیه میشدن حجم صدای قابل قبولی تولید میکردن.اما در صداهای پایین با سلیقه من زیاد جور در نیومد.
پست قبلی با این تفاسیر و تجربه بود. اما در مورد اینکه چه بلایی سر درهای جلو بیاری ، با توجه به اینکه نمی خوای برشکاری انجام بدی ، بنظرم انتخاب دیگه ای غیر بی خیال شدن یا نهایتا استفاده از یه کواک و اتصال مستقیم به پخش نیست،در این مورد هم میتونی یا از کواک فابریک استفاده کنی یا یه کواک 10 در حد 50 تومن تهیه کنی یا با توجه به سلیقت از تیوتر استفاده کنی ،
تا نظر دیگر عزیزان و خواست و سلیقه شما چی باشه؟؟؟
آمپ روبرای کل سیستم می خوام که جواب گو باشه اذیتم نکنه(مرگ و شیون یه بار):n27:آمپ کنوود 720 جواب میده؟!!!،واقعا خسته و بیزار شدم بس برای سیستم قبلی آمپ و اسپیکر تغییر دادم. ساب کار کرد که معرفی کردین رو دارید؟ مجددا سپاس :n16:
آمپ رو 9604 پایونیر بگیر که 4*130 وات هست.نسبت به قیمتش مناسبه. 550 تومن.نقل قول:
ساب هم که معرفی کردم حضورتون آکبند هست نه کارکرده.این برند دست دومش خیلی کمه.
امروز وقت کردم از سیستمی که چند وقت پیش اقا حمید زحمتشو کشیدند عکس تهیه کنم،ایشالا قبل عید میبندمش رو ماشین.