مثل اینکه مشکل یوزرای اندیشه به یوزرهای مخابرات هم رسیده .از دیروز مدام قطعی دیتا دارم .256 نامحدود مخابرات:sq_10:
Printable View
مثل اینکه مشکل یوزرای اندیشه به یوزرهای مخابرات هم رسیده .از دیروز مدام قطعی دیتا دارم .256 نامحدود مخابرات:sq_10:
دوست عزیز مشکلت دقیقا چیه ؟؟؟؟؟نقل قول:
من هم نت مخابرات دارم و تو ساعات رایگان قطعی زیاد دارم -- تو ساعات دیگه هیچ مشکلی ندارم ؟؟؟؟!!!!
شاید از 1 تا 7 صبح هزار بار قطع بشه --- قیلا همچین مشکلی داشتم درست شد ولی الان از دوباره همون مشکلو دارم
البته نکته جالبی که الان بهش برخورد کردم اینه تا من شارژ جدید کردم واسه این ماه این مشکل برگشت !!!!!!!!!!!!!!!
یعنی اوایل شارژ خط مشکل پیدا میکنه بعد آخراش درست میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من حدود دو ماه پیش همین مشکل قطعی دیتا در طول روز داشتم. به این صورت که یه روز کمه(دو الی 3 بار) یه روز هم شدید مثلا هر نیم ساعت . که کلا نت قطع میشه برای 5 دقیقه و خودش دوباره وصل میشه.دو ماه پیش بعد از اینکه به پشتیبانی گفتم درستش کردن ولی از دیروز همون اش و کاسه.نقل قول:
سلامنقل قول:
چون این مشکل رو ندارم میپرسم
این قطعی که شما میگید , قطعی اینترنت هست یا قطعی فیزیکی ؟
قطعی نت هست به این شکل که دیتا ندارم وگرنه چراغ adsl یا همون لینک روشنه و چشمک هم نمیزنه.پینگ که می گیرم در همون لحظه میزنه عدم دسترسی به شبکه.نقل قول:
الان خوب شده همه چیز فعلا عادیه یک هفته ای هستش مشکلی ندارم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوستان شما هم این مشکلو دارین ( بخصوص دوستان مخابراتی )
ببخشید دوستان یه سوال دارم شاید احمقانه بیاد شایدم زرنگی شرکت هارو نشون بده
من 2 ماهه یک مشکل عجیب دارم و اون اینه تو ساعات رایگان اینترنتم بیشتر از هزار بار قطع میشه ---- اما چیز عجیبی که نظرمو به خودش جلب کرد اینه
من ماه قبل سرویس 1 مگ گرفتم و حدودا تو 15 روز اول مشکل قطعی تو ساعات رایگان رو داشتم -- بالاخره بعد از کلی پیگیری بعد از 15 روز مشکلم حل شد و 15 روز آخر اصلا مشکلی نداشتم
تا اینکه سرویس ماه قبل تمام شد و از دوباره همون سرویس رو تمدید کردم
در کمال تعجب بازم تو روزای اول همون مشکل قطعی رو دارم --- زنگ زدم شرکت که بازم پیگیری کنن میگن مشکل از نرم افزار مخابرات هست
یه جورایی من به این قضیه مشکوکم که شاید اوایل سرویس قطعی ایجاد میکنن و اواخر با درست کردن اون مشکل میخوان مشترک سرویس خودشو تمدید کنه
الان با این چیزایی که گفتم به نظرتون اینا همش برنامه شرکته یا نرم افزارشون مشکل داره و من توهم زدم
آخه چجور مشکلیه که اوایل سرویس به وجود میاد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نت مخابرات دارم از لاهیجان
با ماهانیان حرف بزن . اندیشه رشت
منظورت منم دوست عزیز ؟؟نقل قول:
کی هست این آقا یا خانوم ؟؟
شماره نداری ؟؟ کجا هست اصلا ؟؟؟؟؟
7750000 رشت هستش . صبح ها هستش . بهش بگو همه این مشکل دارن . اکثرا . اقا هستش .
دوستان وضعیت شاتل تو رشت چجوریه ؟
اگه 128 ART بگیرم سرعت دانلود چند کیلوبایت میشه ؟
هر سایتی رو میخام باز کنم کلی طول میکشه تا باز بشه
یاهو و خیلی از سایت های خارجی خیلی کند باز میشن
شما هم همچین مشکلی دارین ؟؟؟؟؟
مشکلی نیستش . شما دنس مناسب استفاده کن .
8.8.4.4 یا 217.218.29.3
با سلام
من یک خط adsl یک مگ از صبانت رشت گرفتم ولی الان سرعت دانلود من حتی با IDM در بهترین حال 40-50 کیلو و در شرایط عادی 20-30 کیلو هست با ساپورت شرکت تماس گرفتم گفتند مشکل از خط شما هست باید در حالت عادی 200-250 کیلو باشه و مشکل سیم کشی داخل ساختمونه ولی من در خط تلفن نویز ندارم حتی با مخابرات محل هم تماس گرفتم و اعلام خرابی کردم ولی بعد بررسی گفتند مشکلی تا دم در نداره بقیش با خودته
به نظر شما آیا واقعا خط تلفن من مشکل داره یا صبانت داره بیش از حد share میکنه؟ کسی از دوستان با صبانت رشت کار کرده؟
با تشکر
اوضاع پینگت چطوره ؟ یه شات بذار .
در ضمن قطعی داری ؟
یه شات هم از snr مودمت بذار ببینم چطوره خطتت تا بتونیم راهنمایت کنیم
اینو که گفتی چی هست دوست عزیز ؟؟؟نقل قول:
من زیاد وارد نیستم
یه توضیحی بدی ممنون میشم
با تشکر
دستت درد نکنهنقل قول:
ولی اینا هم همون جواب رو دادن
میگن مشکل از مخابرات هست و باید منتظر بود مشکل حل بشه !!!!!!!!!!!!
آخه نمیدونم حل یه مشکل اینقدر واسشون سخته ؟؟؟؟؟ دهنم صاف شد با این مشکلشون !!!!!!!!!!!!!
وقتی قطع میشه تست کردین که قطعی از کجاست ؟ قطعی اینترنت هست یا اینکه یوزرتون قطع میشه ؟ یوزر پسوورد رو از رو مودم وردارین و با کانکشن وصل بشید و امتحان کنید که چه اتفاقی میافته.نقل قول:
تورو خدا یکی جواب مارو بده
چرا نمیتونم هیچ سایتی رو باز کنم ؟؟؟؟؟ !!!!
کلا اینترنتم به زور پیج باز مکینه !!!!!!!!!!!
نقل قول:
یه توضیحی بدی برادر ممنون میشم
این چی هست ؟؟؟ من زیاد وارد نیستم
با تشکر
دوست عزیزم این ها دنس هستن مسیریاب
عکس ببین
روی کانکتشن کیلک راست اعداد بزن سیو کن
dns های مختلف تست کن جای اول دوم عوض کن تا ببینی کدوم بهتر بهت چواب مبده
فقط نکته اینکه کار کنه یا سیتم ریستارت کن هر ابر وقتی دنس میزنی یا روی کانکتشن کلیک راست کن دیسبل و اینیبل کنش تا کار کنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز خیلی ممنون بایت راهنمایی
من ویندوز xp دارم و منوی کانکشن شما کمی با منوی بنده متفاوت می باشد و از این روش وارد شدم
عددهایی که وارد کردم درست میباشد ؟؟؟ بعد از وارد کردن عدد بر روی اوکی کلیک کرده و سیستم را رستارت کردم
ولی احساس میکنم مشکل برطرف نشده است
اعداد دیگر را از کجا باید تهیه کنم ؟؟ شما گفتید در صورت کار نکردن جای عدد را عوض کنم
پینگ 270 میلی ثانیه هست
قطعی هم بله گاهی دارم
snr نمیدونم چیه
با تشکر
شما مودمت چی هستش ؟ توی مودمها یه قسمتی هستش مثل این که عکسش را بذار تا بشه راهنمایت کنم مشکل نویز داری یا نه خطت سالمه یا از طرف isp هستش
عکس بذاری بهت میگم .
نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم قطعی فیزیکی نیست چون همین چند ماه پیش کل سیم کشی خونه رو عوض کردم و حتی سیم کشی محلمون رو هم یکسالی میشه که عوض کردن. از این جهت مطمئن هستم. قطعی نته چون با چند نفر دیگه که تو محلمون از همین نت (نت مخابرات) استفاده می کنم سوال کردم و اونا هم همین مشکلو دارن.نقل قول:
فعلا جمعی دوباره به پشتیبانی مراجعه کردیم و الان یکم وضعیت بهتر شده.
این دفعه همچین مشکلی داشتم اون چیزی رو که شما گفتی (یعنی یوزر) رو تست می کنم. ولی یه جورایی انگار خودشونم گیج میزنن و دقیقا نمی دونن مشکل از کجاست.
مودم من tp-link وایر لس هستنقل قول:
این قسمتو نداره قسمت statistic مودم من اینه:
دوستان
۳روز دیگه ۱ ماه من تموم میشه ۱.۵ گیگ حجم اضافه اوردم
الان میخوام تمددید کنم،چی کار کنم این ۱.۵ گیگ حجمم از بین نره
اندیشه هستم
اینترنتی هم تمدید میکنم
ممنون
هیچ راهی وجود ندارهنقل قول:
استفاده کن
تا 3 روز دیگه همه حجم میپره :دی
عکست اشتباه گداشتی ؟ این نیستش . شما اون نقطه وسط adsl بزن بذار
نقل قول:
اینم adsl:نقل قول:
دوست عزیز اینم نیستش من با مودم شما اشنایی ندارم ولی همون جاها بگرد حتما هستش .
snr دانستریم اپ استریمت را زده اون اعداد نشون میده که دقیقا مشکل شما از کجا هستش نویز داری یا نه یا از طرف شرکت هستش . و گرنه همین جوری نمیشه کمی کردش
نقل قول:
قطع شدن یا قطع بودن از 3 حالت خارج نیست
یا ارتباط فیزیکی مودم با مرکز مخابراتی قطع میشه که در این حالت چراغ لینک یا ای دی اس ال مودمتون خاموش و یا چشمک زن هست
یا ارتباط فیزیکی برقرار هست و شما به سیستم اکانتینگ وصل نیستید
یا ارتباط فیزیکی برقرار هست و اینترنت از نقطه ای قطع شده
پیدا کردن مشکل هم خیلی راحته , بهترین راه اینه:
اول snr خطتون رو بررسی کنید که کمتر از 12 نباشه و هنگام قطع شدن مطمئن بشید چراغ لینک مودمتون روشن و ثابته
دوم به صورت کانکشن دستی به اکانتینگ وصل بشید که اگر مشکل از اکانتینگ بود در هنگام قطع شدن متوجه بشید
سوم (اگر دو مورد بالا اوکی بود) در هنگام قطع بودن از دستورهای پینگ و تریس استفاده کنید که نقطه قطع شدن مشخص بشه
با سلامنقل قول:
این درسته:
سلام اقا مشکل خطت هستش . نویزت وحشتناکه .
ببخشید دوست عزیز مقدار snr یا همون نویز در چه حدود خوب می باشد ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
هرچه مقدار snr بالاتر باشد بهتر است یا بدتر ؟؟؟؟؟؟
بله snr نرمالش بین 26 تا 30 هستش و عالیش هم 29 تا 40 یا بالاتر هستش .
و البته attneuation هم باید کمترین باشه زیر 20 تا 10
دوستان مخابرات یه اعلام وضعیت میکنن ؟
با امروز 2 روزه سرعت ها وحشتناک بالا رفته سرورهاشون گویا قاط زدن ؟ برای شما هم همینجوری هستش ؟
دقیقا سرعت 301 تا 300 فیکس شده . با امروز میشه دو روز
سرویس من هم 256 نامحدود از دیروز تا حالا یکسره دانلود بدون کوچکترین قطعی ؟ خدا کنه حالا تبلیغات هستش یا هر چی همینجوری بمونه .
شما ساکن کجایی ؟؟نقل قول:
واسه من اصلا اتفاقی نیفتاده
1 مگ دارم و ساکن لاهیجانم
خط نامحدود رفته رو 300 ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
خدا شانس بده:sq_3:
سلام من رشت هستم . البته قبلا از خوده اندیشه اینترنت مخابرات داشتم بعدش . جمع اوری کردم .
به 2020 زنگ زدم از خوده مخابرات مستقیم گرفتم . خدا شکر فعلا عالیه . باید به فکر هارد جدید باشم :sq_17:
با تشکر از شمانقل قول:
به نظر شما با توجه به اینکه مخابرات گفته خط من مشکل نداره الان یعنی مشکل سیم کشی داخلیه؟
به نظر شما من باید چیکار کنم؟ خونه استیجاریه و من فکر نکنم بتونم زیاد دستکاری کنم
کاری نداره شما به خرابی زنگ بزن بیان ببین البته قبلش برو از جایی که جعبه تقسبم در هستش تو حیاط یا کوچه ببین کجاست ناچاری سیم بخری بدی برات مستقیم بکشن . راهش همینه .
نقل قول: