نقل قول:نظر شما هم ثبت شدنقل قول:
البته مینیمم همون 0 هست
منتظر نظر بقیه دوستان هستم
نقل قول:نظر شما هم ثبت شدنقل قول:
البته مینیمم همون 0 هست
واسه منم همشونو صفر بزار
من كه همون اول كار گفتم نظر سنجي نگذاريد
بازي هيج حرفي براي زدن نداشت
همش پاس هاي اشتباه و عدم هماهنگي بازيكن ها
مثل تيم ملي بازي ميكردند
lindows جان حرفتو قبول دارم. نتیجه نظرسنجی معلومه دیگه. همه صفر.
به قول دوستمون بازی یا بازی بو میداد یا اینکه اینا مغزشون پوکه.
حقیقی (1) باقری ها (1) شیری (2) رضایی (2) حیدری (1) محمد (2) بادامکی (1) توره (1) نیکبخت (1) نوری (1)
منصوری(2) باقری(1)
کادرفنی (1)
داور (2)
بهترین بازیکن-->داور
بدترین بازیکن-->همه
--------------------
من که خیلی اعصابم خورده ، افتضاح بود
چقدر دلمون خوش بود میرسیم به 1 امتیازیه صدر جدول
بازم به باخت آبی ها که شرف داشت ، با غیرت بودن ، سعی و تلاش کردند و باختند ولی ما چی ؟!!!
حیف اون پولی که اینا میگیرن
بچه ها هیچ میدونید این بازیکنهای ملوان اصلا پول نگرفتند تا الان ؟ هیچ میدونید فقط حقوق ماهی 200 هزار تومان دارند ؟
اون وقت ما قیمت ارزون ترین بازیکنمون به اندازه کل حقوق یک سال همه بازیکنهای ملوانه .... افسوس ........
واقعا مبارک ملوان باشه خیلی از خوشحالیه مربیشون احمد زاده خوشحال شدم
با این بازی باید بگم از ذوب آهن 5 تا میخوریم
حقیقی (0) باقری ها (0) شیری (0) رضایی (2) حیدری (0) محمد (0) بادامکی (0) توره (0) نیکبخت (0) نوری (1)
منصوری(1) باقری(1)
کادرفنی (0)
داور (1)
بهترین بازیکن-->کمک داور!
بدترین بازیکن--> --- all
دوستانی که بالا امتیاز دادن..!!!!
لابد پتروویچ اصلا ...
ماشالا همه اعصابا ... : دی
نقل قول:
اونجوری که من شنیدم قبل بازی 70 % مبلق قراردادشون رو گرفتن! شارژ شدن!
خاک تو سر این بازیکنان با اون کادرفنی که لیاقت این همه هوادار رو ندارن. اخه یکی نیست بگه پس کی می خوایین امتیاز مفت از دست ندین؟! کی مخوایین از موقعیت ها استفاده کنید!؟ کی می خوایین یک ترکیب درست بچینید؟! و و و ....
حقیقی (0) باقری ها (0) شیری (1) رضایی (0) حیدری (0) محمد (2) بادامکی (-5) توره (1) نیکبخت (0) نوری (0)
منصوری(2) باقری(2)
کادرفنی (0
داور (2)
بهترین بازیکن-->
بدترین بازیکن-->همه
اخبار ورزشي رو كسي ديد ؟
پيرواني ميگفت مهم نبود كيو تعويض كرديم مهم اين بود كه هر كي رو ميزاشتيم امروز بايد مي باختيم . !!!!
طرز فكر سرمربي تيم رو ميبينيد . تيم ميخاد با اين سرمربي بره جام باشگاه ها
گفتم قضیه سی اسیه..!نقل قول:
یه حکمتی داشت..!
همشون مثل حیف نونا میدوییدن..!!
خدا را شکر من دانشگاه بودم و بازی ندیدم
ولی شنیدم تماشاچی ها بدجوری به مصطفوی حال دادن
حقیقی (0) باقری ها (0) شیری (0) رضایی (0) زارع (0) حیدری (0) محمد (0) بادامکی (-1) توره (0) نیکبخت (0) نوری (0)
منصوری(0)
کادرفنی (-1)
داور (3)
بهترین بازیکن--> !!!
بدترین بازیکن--> !!!!!!!!!!!!!!
مصطفوی که هیچ...
به پیروانی هم حال دادن...از این بیشتر هم باید به جفتشون حال بدن
خاک توی سر پیروانی با اون طرز فکرش
خوب شد ندیدی بازی رو:2:نقل قول:
خدا را شکر من دانشگاه بودم و بازی ندیدم
ولی شنیدم تماشاچی ها بدجوری به مصطفوی حال دادن
در ضمن تماشاگرا به همه حال دادن:27:
یکی به جای من برا همه صفر بزاره ،منفی هم دادین اشکال نداره اصلا یه دفعه زنگ بزنید ولی هاشون بیان توضیح بدن:دی
چقد من بیخودم ، شرمنده اومدم جو رو عوض کنم
حالم از بازی به هم خورد برنامه نود دیدنیه
شنیدم ملوان خیلی تشویق کردن و جالب اینکه احمدزاده هم از تماگرا تشکر کردنقل قول:
کلا خوشم میاد که مصطفوی ول نمی کنن
پیروانی این کاره نیست و تابلوئه نمیتونه تیم جمع کنهنقل قول:
فکر کنم اینا آخرش یه کاری کنن تا دعا به جون استیلی کنیم و از خدامون باشه که استیلی برگرده
حقیقی (1) باقری ها (1) شیری (2) رضایی (2) حیدری (1) محمد (2) بادامکی (1) توره (2) نیکبخت (2) نوری (2)
منصوری(2) باقری(1)پتروویچ(3)
کادرفنی (1)
داور (2)
بهترین بازیکن-->پتروویچ
بدترین بازیکن-->....
سرمربي ملوان پس از شکست پرسپوليس: ملوان مزد جنگندگى اش را گرفت
خبرگزاري آريا- تيم ملوان بندرانزلى نيم فصل دوم را با شكست پرسپوليس آغاز كردو با 2 گل از سد پرسپوليس بگذرد.
به گزارش سرويس ورزشي آريا، محمد احمدزاده سرمربى ملوان در اين مورد گفت: ملوان مشكلات زيادى داشت كه خدا را شكر حل شد. بازيكنان بازى خوبى را به نمايش گذاشتند. از مسئولان زيربط به اين خاطر كه به تيم كمك شايانى كردند، تشكر مى كنم. ملوان هميشه بازى خوبى مقابل پرسپوليس و استقلال به نمايش مى گذارد. ديروز هم اين اتفاق افتاد. سرمربى ملوان ادامه داد: بچه ها در اين بازى ثابت كردند جايگاهشان بالاتر از اين رده است. از بازيكنان تيم بسيار تشكر مى كنم آنها خيلى زحمت كشيدند. بچه ها در اين بازى دوندگى خوبى داشتند، در حال حاضر هركس جنگنده است مزد مى گيرد، ملوان هم مزد جنگندگى اش را گرفت. 3 امتياز را مى خواستيم كه خدا را شكر در آزادى به آن رسيديم. بعد از اين بازى فكر مى كنم بچه ها از لحاظ روحى و روانى به شرايط ايده آل رسيده اند و با قدرت ليگ را ادامه خواهند داد. وى در پايان تصريح كرد: هواداران پرسپوليس35 دقيقه ليزر به چشم دروازه بان ما انداختند كه اخلاقى نبود.
نيكبخت:ملوان تنها با ۲ فرصت پرسپوليس را شكست داد
تهران IranSport.Net - عليرضا نيكبخت مهاجم پرسپوليس طى اظهارنظرى گفت: ملوان تنها با ۲ فرصت پرسپوليس را شكست داد.وى همچنين اظهار كرد: ملوان تنها ۲ فرصت گلزنى به دست آورد و هر ۲ موقعيت را به گل تبديل كرد و پيروز شد. در حالى كه پرسپوليس فرصت هاى بسيارى براى گلزنى داشت اما موقعيت هايمان را از دست داديم و بى ترديد اگر قدر موقعيت هايمان را مى دانستيم. نتيجه چيز ديگرى مى شد.او افزود: تلاش خود را انجام داديم اما ملوان بسيار بسته و دفاعى بازى كرد و در روزى كه به غير از ۲ فرصت هيچ كار ديگرى انجام نداد توانست تيم ما را شكست دهد.
استعفاى مديرعامل پرسپوليس تكذيب شد
خبرگزاري آريا- مدير روابط عمومى باشگاه پرسپوليس استعفاى داريوش مصطفوى را تكذيب كرد.
به گزارش سرويس ورزشي آريا به نقل از سايت رسمى باشگاه پرسپوليس، مرتضى ضرابى مدير روابط عمومى و بين الملل باشگاه پرسپوليس در خصوص درج خبر استعفاى مدير عامل اين باشگاه در برخى روزنامه هاى ورزشى گفت: باشگاه پرسپوليس اين خبر را تكذيب مى كند. مصطفوى مدير عامل پرسپوليس است و با قدرت به كار خود ادامه مى دهد.
وى ادامه داد: اين شايعات در شرايطى منتشر مى شود كه پرسپوليس اولين ديدار خود را در نيم فصل دوم مقابل تيم ملوان برگزار مى كند. به دنبال آن هستيم تا منشاء اين اخبار را بيابيم.
سرمربي پرسپوليس پس از شکست مقابل ملوان: اين باخت تقصير من است
خبرگزاري آريا- افشين پيروانى پس از آنکه پرسپوليس در ورزشگاه آزادى با 2 گل مغلوب ملوان بندرانزلى شد، گفت: باخت مقابل ملوان را به گردن مى گيرم، بچه ها خيلى زحمت كشيدند، اين باخت تقصير من است.
به گزارش سرويس ورزشي آريا، افشين پيرواني ادامه داد: 2 نيمه متفاوت داشتيم. نيمه اول از معدود موقعيت هايمان استفاده نكرديم، نيمه دوم بازى را خوب شروع كرديم اما از انصاف نگذريم ملوانى ها بهتر از ما بودند. اين هفته حتماً به نقاط ضعف تيم رسيدگى خواهيم كرد. باخت مقابل ملوان را به گردن مى گيرم، بچه ها خيلى زحمت كشيدند، اين باخت تقصير من است. اميدوارم هرچه زودتر مشكلات مديريتى و اختلاف نظرها حل شود چون اين عامل در روند نتيجه گيرى تيم تأثير منفى گذاشته است.
سرمربى پرسپوليس درمورد نيمكت نشينى باقرى ادامه داد: باقرى 10 روز استراحت داشته است.و اگر به زمين مى رفت، از من نمى پرسيديد چرا بدون تمرين اين بازيكن را به ميدان فرستادى؟ در اين بازى هم كه بازى نكرد باز هم مى پرسيد چرا؟!
افشين پيروانى در مورد نوروزى افزود: مهم نيست چه كسى بازى كند، مهم اين است كه تيم نتيجه بگيرد. مى گوييد چون نوروزى بازيكن سال گذشته برادرم بوده است، در پرسپوليس بازى مى كند. مى توانيد بازى هفته هاى گذشته را بررسى كنيد تا متوجه شويد او چند دقيقه به ميدان رفته است. ما 4 مهاجم نوك داريم كه از ميان توره، خيرخواه، نيكبخت و نوروزى نفراتى را در زمين استفاده مى كنيم. در اين بازى هم انتخاب ما توره، نيكبخت و نوروزى بوده است.
سرمربى پرسپوليس در مورد شعار هواداران عليه اش خاطرنشان كرد: هواداران حق دارند ناراحت شوند. آنها از تيم برد مى خواهند اما كمى زمان مى برد. در طول زمان مربيگرى ام اولين بار بود كه عليه ام شعار داده شد. هواداران در تمام دوران وقتى تيم نتيجه نگرفته عليه سرمربى شعار سر داده اند. مطمئن باشيد من آخرين نفر اين سلسله نيستم.
پيروانى در رابطه با بازى هفته بعد مقابل ذوب آهن گفت:همه بازى ها سخت است. فاصله امتيازى تيم ها كم شده، ما نبايد به هيچ وجه امتياز از دست بدهيم. ضمن اينكه تجربه انجام 2 بازى در يك هفته را داريم. هدف ما 3 جام است كه در پايان مطمئن باشيد به هدفمان خواهيم رسيد.
سرمربي ملوان پس از شکست پرسپوليس: ملوان مزد جنگندگى اش را گرفت
خبرگزاري آريا- تيم ملوان بندرانزلى نيم فصل دوم را با شكست پرسپوليس آغاز كردو با 2 گل از سد پرسپوليس بگذرد.
به گزارش سرويس ورزشي آريا، محمد احمدزاده سرمربى ملوان در اين مورد گفت: ملوان مشكلات زيادى داشت كه خدا را شكر حل شد. بازيكنان بازى خوبى را به نمايش گذاشتند. از مسئولان زيربط به اين خاطر كه به تيم كمك شايانى كردند، تشكر مى كنم. ملوان هميشه بازى خوبى مقابل پرسپوليس و استقلال به نمايش مى گذارد. ديروز هم اين اتفاق افتاد. سرمربى ملوان ادامه داد: بچه ها در اين بازى ثابت كردند جايگاهشان بالاتر از اين رده است. از بازيكنان تيم بسيار تشكر مى كنم آنها خيلى زحمت كشيدند. بچه ها در اين بازى دوندگى خوبى داشتند، در حال حاضر هركس جنگنده است مزد مى گيرد، ملوان هم مزد جنگندگى اش را گرفت. 3 امتياز را مى خواستيم كه خدا را شكر در آزادى به آن رسيديم. بعد از اين بازى فكر مى كنم بچه ها از لحاظ روحى و روانى به شرايط ايده آل رسيده اند و با قدرت ليگ را ادامه خواهند داد. وى در پايان تصريح كرد: هواداران پرسپوليس35 دقيقه ليزر به چشم دروازه بان ما انداختند كه اخلاقى نبود.
ایسنا: در آخرين ديدار هفتهي بيستم رقابتهاي ليگ برتر فوتبال ايران تيم پرسپوليس با دو گل در خانه برابر ملوان بندرانزلي شكست خورد.
تيمهاي فوتبال پرسپوليس و ملوان بندرانزلي در ورزشگاه آزادي به مصاف هم رفتند كه در پايان تيم ملوان بندرانزلي با دو گل توانست پرسپوليس را شكست دهد.
در اين رقابت و در دقيقهي 55 اشتباه پژمان نوري سبب شد تا عليرضا رمضاني با ضربهاي از پشت محوطهي جريمه و برخلاف جريان بازي گل نخست ملوان را وارد دروازهي پرسپوليس كند.
اين در حالي بود كه پس از آن حملات پي در پي پرسپوليس به روي دروازهي ملوان ادامه يافت كه هيچ كدام از آنها خط دروازههاي ملوان نگذشت. اما، در دقيقهي 82 ديدار محمد نزهتي با پاسي كه از جناح راست براي او رسيد، دروازهي تيم پرسپوليس را باز كرد تا پرسپوليس از ملوان دو گل عقب بيفتد.
در اين ديدار كريم باقري از دقيقهي 75 جايگزين ايوان پتروويچ شد و بازوبند كاپيتاني پرسپوليس را بدست بست.
حاشيههايي از اين ديدار:
در اين رقابت زننده گل ملوان پس از گل پيراهن دوم خود را كه نام "مادر" بر آن حك شده بود به تماشاگران نشان داد.
همچنين تماشاگران پرسپوليس پس از گل نخست ملوان، خواهان حضور محمد منصوري در ميدان شدند كه او از دقيقهي 67 ديدار به جاي سپهر حيدري به ميدان آمد. اين در حالي بود كه در هنگام تعويض منصوري، احمدزاده سرمربي ملوان با داور چهارم و داور مسابقه به جروبحث پرداخت.
عملكرد ضعيف پژمان نوري و به طور كلي تيم پرسپوليس اعتراض شديد هواداران را به همراه داشت كه با شعارهاي مختلف اعتراض خود را نسبت به بازيكنان و سرمربي تيم پرسپوليس اعلام كردند.
آنها حتي با شعارهاي خود خواستار بركناري داريوش مصطفوي و بازگشت حبيب كاشاني به پرسپوليس هم بودند.
هفته بيستم ليگ برتر با شکست پرسپوليس و استقلال تهران يايان يافت
خبرگزاري آريا- بيستمين هفته رقابت هاي فوتبال باشگاه هاي برتر ( جام خليج فارس ) امروز با پنج ديدار ادامه يافت که اين بازي ها ، شکست تيم هاي صاحب نام پرسپوليس و استقلال تهران را هم در برداشت .
به گزارش سرويس ورزشي آريا، در بازي هاي امروز که در شهرهاي تهران ، اصفهان ، شيراز ، قزوين و کرمان برگزار شد ، تيم هاي ملوان انزلي ، سپاهان اصفهان ، مس کرمان ، صباي قم و سايپاي کرج موفق به شکست حريفان خود شدند .
در ورزشگاه آزادي تهران امروز تيم پيروزي پذيراي تيم متحول شده و با انگيزه ملوان انزلي بود که نتوانست حريف اين تيم شود و با دريافت دو گل از ميهمان خود شکست را پذيرفت.
گل هاي تيم ملوان در اين بازي را عليرضا رمضاني و محمد حيدري در دقايق 55 و 83 براي تيم خود درون دروازه تيم پيروزي جاي دادند تا سفيد پوشان ملوان با خاطره اي شيرين با دست پر به انزلي بر گردند.
در اين بازي فغاني داور مسابقه يک کارت زرد را به بازيکن تيم ملوان نشان داد.
تيم ملوان با اين برتري 24 امتيازي شد و تيم پيروزي هم با 9 پيروزي ، شش مساوي و 5 شکست 33 امتيازي باقي ماند.
بنا بر اين گزارش، تيم فوتبال سپاهان اصفهان در ادامه رقابتهاي هفته بيستم ليگ برتر فوتبال باشگاه هاي ايران با مربي جديد خود "فرهاد کاظمي" توانست تيم فوتبال استقلال تهران را شکست داده و به جمع مدعيان بازگردد.
سپاهان با دو گل استقلال تهران را شکست داد.
در نيمه نخست اين بازي "محرم نويدکيا" کاپيتان سپاهان که پس از مصدوميتي طولاني مدت در ترکيب اصلي اين تيم قرار گرفته بود توانست در دقيقه 10 بازي با شوتي سرکش دروازه استقلال را باز کند.
پس از آن نيز "علي عليزاده" بازيکن تيم استقلال تهران در دقيقه 25 بر روي اشتباه فردي و با ضربه سر توپ را درون دروازه خودي قرار داد.
در نيمه دوم اين بازي نيز "آرش برهاني" و در دقيقه 73 توانست يکي از گل هاي خورده را جبران کند.
اين بازي در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به قضاوت رحيم رحيمي مقدم برگزار شد که در دقيقه 80 بازي "مهدي جعفرپور" بازيکن" تيم سپاهان را کارت قرمز اخراج کرد.
با اين شکست تيم استقلال 37 امتيازي ماند و تيم سپاهان 32 امتيازي شد.
نتايج ساير بازي هاي امروز هم به شرح زير مي باشند :
مس کرمان 2 - مقاومت سپاسي شيراز صفر.
برق شيراز يک - صباي قم 2 .
پيکان قزوين صفر - سايپا کرج 2 .
ضمن اينکه بازي تيم هاي داماش گيلان و ذوب آهن اصفهان در اين هفته به تعويق افتاد و به 22 دي موکول شد.
در جدول رده بندي تيم هاي اول تا پنجم جدول هم به تر تيب زير قرار گرفته اند :
1- استقلال تهران 37 امتياز با گل زده بيشتر
2- ذوب آهن اصفهان 37 امتياز يک بازي کمتر
3- پيروزي 33 امتياز با تفاضل گل 4- صباي قم 33 امتياز
5- سپاهان اصفهان 32 امتياز
مدافع پرسپوليس پس از باخت اين تيم مقابل ملوان انزلي گفت: امروز روز پرسپوليس نبود و ما ۳امتياز ارزشمند اين ديدار را ازدست داديم. سپهر حيدري كه امروز با صلاحديد سرمربي پرسپوليس در پست هافبك دفاعي بازي مي كرد افزود: متاسفانه تعطيلات اجباري ليگ برتر باعث شد تا پرسپوليس با باخت مقابل ملوان نتواند روند صعودي خود در رقابتهاي ليگ برتر را دنبال كند.
وي افزود: در نيمه نخست اين ديدار فرصتهاي متعددي را از دست داديم، در نيمه دوم نيز بازيكنان ملوان با دوندگي بيامان و حضور در نيمه خودي زمين مانع نفوذ و گلزني تيم ما شدند.
وي تاكيد كرد: بازيكنان ملوان با خوش شانسي از موقعيتهاي نادري كه بدست آوردند به خوبي استفاده كرده و ۲بار دروازه ما را باز كردند.
حيدري درمورد بازياش در خط مياني نيز گفت: بدون شك با بازگشت كريم باقري و مسعود زارع به پست تخصصي ام كه دفاع مياني باشد باز ميگردم و امروز تنها با صلاحديد كادر فني در پست هافبك دفاعي بازي كردم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اختلافات هيئت مديره روي عملكرد تيم تاثير مي گذارد.افشين پيرواني پس از شكست برابر ملوان گفت: در اين مسابقه دو نيمه متفاوت داشتيم. در نيمه اول موقعيتها را از دست داديم. در نيمه دوم با دريافت گل شكست خورديم. در تيم نقطه ضعفهايي وجود دارد كه بايد آنها را برطرف كنيم.ملوان روز خوبي را در ورزشگاه آزادي سپري كرد و توانست سه امتياز بازي را كسب كند.
پيرواني راجع به نيمكتنشيني كاپيتان تيم پرسپوليس تاكيد كرد: كريم باقري 10 روز استراحت كرده بود. اگر از او در تركيب ثابت تيم استفاده ميكرديم انتقادهايي مي شد كه چرا وي به دليل عدم حضور در تمرينات به عنوان بازيكن ثابت به ميدان مي رود.به هر حال قرار بود ما اين بازي را ببازيم كه در پايان نيز باختيم.
وي در مورد كم كاري برخي بازيكنان گفت: پس از هر شكست چنين حرف هايي طبيعي است. همه بازيكنان زحمت كشيدند و مقصر اصلي اين شكست من هستم.همه انتظار برد از ديدار باملوان را داشتند اما ما يك روز بد را تجربه كرديم.
پيرواني با ابراز اميدواري بر حل مشكلات موجود بين اعضاي هيئت مديره عنوان كرد: به هر حال بروز اختلاف در هيئت مديره روي تيم ما تاثير ميگذارد. اميدوارم هر چه زودتر اين مشكلات برطرف شده و ما هيچ مسالهاي را در اين زمينه احساس نكنيم.
پيرواني گفت: اينكه بازيكنان پول نگرفته و به همين دليل بازي نكرده اند اصلا درست نيست . من از روز اول اجازه ورود هيچ حاشيهاي را ندادم. از خبرنگاران ميخواهم با بيان چنين حرف هايي بازيكنان را تخريب نكنند. ما با تعامل مطلوب مشكلات را حل ميكنيم.
پيرواني در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران كه گفته بود هادي نوروزي به دليل اينكه بازيكن برادرش بوده در تركيب پرسپوليس به ميدان ميرود؛ اظهار داشت: من در خط حمله ابراهيم توره، عليرضا نيكبخت واحدي،خيرخواه و نوروزي را دارم و بايد از اين نفرات به درستي استفاده كنم. در ديدار با ملوان وي فقط يك ربع بازي كرد. بازي كردن نوروزي در پرسپوليس هيچ ربطي به دوست يا برادرم ندارد چون من مجبورم از پتانسيل موجود در تيم استفاه كنم .
پيرواني در مورد عكسالعمل هواداران در پايان مسابقه و سردادن شعارهايي عليه او خاطرنشان كرد: آنها حق دارند عليه من شعار بدهند. در اوايل فصل هم زماني كه نتيجه نگرفتيم اين كار را كردند.تماشاگران در اين سرما براي پيروزي به ورزشگاه آمده بودند و چون ما موفق نبوديم شعارهايي عليه ما دادند. نيم فصل دوم مسابقات بسيار سخت است و تيمهاي انتهاي جدول به مراتب انگيزهشان بالاتر از تيمهاي بالانشين است.
وي افزود: سعي مي كنيم در ديدار بعدي با كسب پيروزي مقابل ذوبآهن از حاشيه خارج شويم. من با هدف قهرماني به پرسپوليس آمدمو اگر اين هدف را نداشتم هرگز اين تصميم را نميگرفتم.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه انتظار شکست امروز تیمش برابر ملوان بندرانزلی را نداشته است گفت: باید به فکر بازیهای آینده و جبران امتیازات از دست رفته باشیم. علیرضا واحدی نیکبخت پس از شکست تیمش مقابل ملوان بندرانزلی با بیان این مطلب افزود: ما مقابل پاس با نتیجه 3 بر صفر پیروز شدیم و امروز با دو گل مقابل ملوان شکست خوردیم. بدون شک هیچ بازیکن و مربی شکست تیمش را نمی خواهد اما این هم جزیی از فوتبال است و پیش می آید که یک روز هم بازنده زمین مسابقه را ترک کنید.
وی ادامه داد: به شخصه انتظار نداشتم پرسپولیس امروز مغلوب ملوان شود و روزی که تیم های مدعی به نتیجه نرسیده اند ما می توانستیم اختلاف امتیازات خود را با این تیم ها جبران کنیم اما روز خوب ما نبود و متحمل شکست شدیم.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: تیم ملوان در این بازی تنها صاحب دو موقعیت گلزنی شد و از این دو موقعیت به دو گل رسید. ملوان با دفاع فشرده سعی در کنترل حملات ما داشت. البته نمی توان ملوان را به خاطر ارائه این نوع بازی محکوم کرد چرا که بسیاری از تیم های لیگ برتری در حال حاضر با این شیوه بازی می کنند.
وی افزود: اختلاف امتیاز ما با تیم های بالای جدول زیاد نیست و این فاصله را می توانیم در بازیهای آینده جبران کنیم.
واحدی نیکبخت تصریح کرد: نمی خواهم شکست پرسپولیس را توجیه کنیم. برای ما این بازی تما م شد و به خاطرات پیوست. سعی می کنیم در بازیهای پیش رو باخت امروز را جبران کنیم.
در حالی که تیم فوتبال پرسپولیس در ورزشگاه خانگی برابر ملوان تن به شکست تلخی داد، هواداران این تیم با شعار علیه مدیر عامل و سرمربی این تیم خواستار جدایی آنها از باشگاه شدند.
دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و ملوان بندرانزلی در حالی با نتیجه 2 بر صفر به پایان رسید که تماشاگران این تیم علیه کادر مدیریتی، کادر فنی و بازیکنان این تیم شعار دادند. حاشیه های این دیدار را در زیر می خوانید:
* بعد از گل اول ملوان تعدادی از تماشاگران پرسپولیس علیه احمدزاده و کادر فنی ملوان فحاشی کردند که با اعتراض نیمکت نشینان ملوان و همکاری نیروی انتظامی، این شعارها خاتمه یافت.
* تماشاگران پرسپولیس پس از گل های ملوان، خصوصا گل دوم این تیم، علیه داریوش مصطفوی مدیر عامل و افشین پیروانی سرمربی این تیم شعار دادند و خواستار کنار گذاشته شدن آنها از باشگاه و تیم پرسپولیس شدند. ضمن اینکه آنها در شعارهای خود از حبیب کاشانی و قطبی حمایت کردند و خواستار بازگشت آنها به این تیم شدند.
* در حالی که مدیران باشگاه پرسپولیس در ورزشگاه آزادی حضور نداشتند، تنها مجید فرخزادی از اعضای هیئت مدیره بود که در ورزشگاه حاضر شده بود.
* از بین بازیکنانی که نامشان در فهرست 18 نفره پرسپولیس وجود نداشت، تنها کریمی و واعظی در ورزشگاه نبودند ولی سایر بازیکنان این تیم از جایگاه ویژه این دیدار را تماشا کردند.
* پس از گل دوم ملوان، تماشاگران تیم پرسپولیس ضمن بی تعصب شمردن بازیکنان خود، بازیکنان ملوان را تشویق کردند.
* تعدادی از تماشاگران پس از گل دوم پرسپولیس به نشانه اعتراض ورزشگاه آزادی را ترک کردند.
* 300 هوادار ملوان که در قسمتی از ورزشگاه مستقر شده بودند، تنها تیم خود را تشویق کردند و حتی واکنشی نسبت به شعارهای غیر اخلاقی تماشاگران پرسپولیس از خود بروز ندادند.
هفته بيست و يکم ليگ برتر
پرسپوليس مهمان ذوب آهني هاستجام جم آنلاين: هفته بيست و يکم رقابتهاي فوتبال باشگاه هاي برتر «جام خليج فارس» شنبه چهاردهم دي در شهرهاي مختلف بر گزار مي شود.
به گزارش واحد مرکزي خبر، بر اساس اعلام سازمان ليگ برنامه ديدارهاي بيست و يکمين هفته به شرح زير است:
مقاومت سپاسي شيراز - پيکان قزوين ساعت 14:00 ورزشگاه حافظيه - شيراز
پيام مشهد - داماش گيلان ساعت 14:00 ورزشگاه ثامن الائمه - مشهد
پاس همدان - برق شيراز ساعت 14:00 ورزشگاه قدس - همدان
سايپا کرج - راه آهن شهر ري ساعت 14و 15 دقيقه ورزشگاه انقلاب - کرج
ملوان انزلي - فولاد خوزستان ساعت 14و 15ورزشگاه تختي-انزلي
صباي قم - فولاد مبارکه سپاهان ساعت 14و 15ورزشگاه يادگار امام (ره) - قم
استقلال اهواز - ابومسلم خراسان ساعت 14و 15دقيقه ورزشگاه تختي - اهواز
استقلال تهران - مس کرمان ساعت 14و 15 ورزشگاه آزادي - تهران
ذوب آهن اصفهان - پيروزي تهران ساعت 14و 15 ورزشگاه فولادشهر
بنا به پيشنهاد سازمان ليگ برتر و موافقت فدراسيون فوتبال درآمد حاصل از بليت فروشي هفته بيست و يکم رقابتهاي فوتبال باشگاه هاي برتر به خانواده هاي شهدا و مصدومان غزه اختصاص مي يابد.
صحبت های رحمان رضایی، کریم باقری و سپهر حیدری پس از شکست پرسپولیس
سه بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس پس از شکست این تیم برابر ملوان بندرانزلی دلایل این شکست را اعلام کردند.
به گزارش خبرنگار مهر، رحمان رضایی پس از شکست 2 بر صفر تیمش مقابل ملوان بندرانزلی با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: در فوتبال برد و باخت طبیعی است و هر تیمی از موقعیت های خود بهتر استفاده کند برنده می شود. ما امروز از شانس های خود استفاده نکردیم و ملوان از دو فرصت گلزنی به دو گل رسید.
وی با تاکید بر اینکه مشکلات تیم فوتبال پرسپولیس در امر گلزنی باید برطرف شود خاطرنشان کرد: تا پایان مسابقات لیگ بازی های زیادی مانده و می توانیم اختلاف امتیازات خود با تیم های مدعی را جبران کنیم.
سپهرحیدری مدافع تیم فوتبال پرسپولیس نیز پس از شکست این تیم مقابل ملوان بندرانزلی گفت: ما امروز نمایش خوبی نداشتیم و اگر خوب بازی کرده بودیم نتیجه ای غیر از پیروزی ملوان رقم می خورد.
وی افزود: نباید از بازی خوب تیم ملوان به سادگی گذشت. آنها با برنامه و هدفمندتر از تیم ما بازی کردند و در روزی که روز خوب پرسپولیس نبود به پیروزی رسیدند. البته بدان معنا نیست که تیم ما بی برنامه عمل کرده است و ما نیز شانس ها و فرصت های زیادی داشتیم که نتوانستیم از آنها بهره ببریم.
کریم باقری کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس نیز با ابراز تاسف از شکست این تیم مقابل ملوان بندرانزلی گفت: ما امروز بازی خوبی انجام ندادیم گرچه در طول بازی موقعیت هایی داشتیم اما نتوانستیم از این شانس ها نیزاستفاده کنیم.
وی گفت: درمقابل تیم ملوان با دفاع فشرده از ضد حملات برای رسیدن به گل استفاده کرد و از شانس های خود نهایت بهره را برد.
وی با بیان اینکه ملوان تلاش خوبی مقابل پرسپولیس داشت، این تیم را شایسته برتری در بازی امروز خواند.
به گزارش خبرگزاري فارس، رحمان رضايي پس از باخت مقابل ملوان اظهار داشت: ساختار دفاعي پرسپوليس مناسب نبود و همين دليل باعث شد ملوان به ما ضربه بزند. وي افزود: اولين بازي بود كه با پيراهن پرسپوليس شكست را تجربه مي كردم.اين موضوع براي من عذاب آور بود.
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس خاطر نشان كرد: با هيچ كدام از بازيكنان مشكل نداشتم. سعي كردم عليرضا محمد را در برخي از حركتها راهنمايي كنم اما متاسفانه تعبير بدي شده است.
رضايي عنوان كرد: بايد با تمرينات بيشتر اين مشكل را حل كنيم تا در ادامه ليگ اين چنين امتياز از دست ندهيم.
در گفت و گو با فارس
غلامعلي زاد: درس خوبي به پرسپوليس داديمخبرگزاري فارس: دروازه بان تيم فوتبال ملوان پس از پيروزي در هفته بيستم ليگ برتر ايران گفت: درس خوبي در ورزشگاه آزادي به پرسپوليس داديم.
مسعود غلامعلي زاد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره پيروزي 2 بر صفر ملوان برابر پرسپوليس اظهار داشت: بازيكنان پرسپوليس قبل از شروع مسابقه فكر مي كردند از پيش برنده هستند. ما با كسب پيروزي درس خوبي را به آنها داديم.
وي ادامه داد: در جريان مسابقه 90 دقيقه تماشاگران پرسپوليس روي چشمان من نور مي انداختند. بارها اين موضوع را به داور مسابقه اعلام كردم.
دروازه بان ملوان گفت: همه بازيكنان ما براي كسب 3 امتياز مسابقه با پرسپوليس انگيزه داشتند. با بازگشت محمد احمد زاده بازيكنان روحيه گرفته بودند.
رئيس كميته فرهنگي فدراسيون فوتبال گفت: پرسپوليس تيم با ريشه اي است و از تماشاگران زيادي سود مي برد. محمدرضا ملامحمد در جلسه مطبوعاتي كميته فرهنگي فدراسيون فوتبال اظهار داشت: در دوره جديد بحث فرهنگي با حضور علي كفاشيان در فدراسيون فوتبال اهميت بسياري پيدا كرده است. بايد بگويم كه مسئله فرهنگي نبايد در حاشيه باشد بلكه بايد در جريان و متن فوتبال قرار بگيرد. اين امر در مديريت فدراسيون فوتبال لحاظ شده است.
وي در مورد علت اهميت مقوله فرهنگي خاطرنشان كرد: كميته فرهنگي فدراسيون فوتبال از جمله كميتههايي است كه اساسنامه مورد تاييد قرار گرفته و كاملا تخصصي است. يعني مسائل فرهنگي به نحوه كارشناسي و به دور از هرگونه مسائل حاشيهاي در حال پيگيري است و ما در صدد تحقق اين امور هستيم. حضور افراد كارشناس به عنوان اعضاي اين كميته حاكي است كه مسائل را در سطح فرهنگي كارشناسي خواهيم كرد و تصميمات توأم با انديشه و تفكر خواهد بود. رسانهها هم بايد به فرهنگ فوتبالي تخصصي نگاه بكنند و اين بحث بايد در هر رشته ورزشي بايد حضور داشته باشد.
ملامحمد گفت: نگاه ما به مقوله فوتبال امري كاملا تخصصي است. انتظار داريم مسئولان فدراسيون، سازمان ليگ و ارباب رسانهها نيز تخصصي به اين مقوله نگاه كنند. بايد گفتهها بر پايه انديشه و منطقي باشد و ما درصدد هستيم كه اين اصول را پياده كنيم.
وي درمورد جايگاه مقوله فرهنگ و فوتبال گفت: يكي از خواستههاي ما در فوتبال اين است كه بحث فرهنگي در فوتبال به جايگاه خود برسد، فوتبال با مخاطبان گستردهاي روبروست و اين رشته ورزشي ميتواند در جامعه الگوساز شود و فوتبال در همه جاي دنيا گسترده است. به نظر ميرسد جايگاه فرهنگي در 3 دهه گذشته به درستي به آن پرداخته نشده است. و ما ميخواهيم اين جايگاه را به فوتبال منتقل كنيم.
ملامحمد با اشاره به مخاطبان فوتبال اظهار داشت: بحث فرهنگي فوتبال بايد در اولويت كار ما قرار داشته باشد. نخستين گام در راه تاسيس حوزه فرهنگي در فدراسيون فوتبال بوده و در سه ماه گذشته فعاليت خود را آغاز كرديم. بيش از 300 باشگاه در حوزه فوتبال و فوتسال حضور دارند و اگر تصميمات نظارتي خوبي گرفته نشود همه برنامههايمان باطل خواهد شد. در آغاز كار ما به عنوان مسئول امور فرهنگي خواستهايم كه تيمها در همه ردهها مديران فرهنگيشان مشخص شود. همچنين از هيئت فوتبال استانها نيز خواستهايم كه اين كار را انجام دهند و تاكنون 72 نفر مسئولان فرهنگي خود را مشخص كردند و در سه ماه پيش اولين نشست را با آنان آغاز كرديم.
رئيس كميته فرهنگي فدراسيون فوتبال گفت: براي از بين بردن مسائل غير فرهنگي و ارائه موارد فرهنگي بايد اول متولي فرهنگي را مشخص كنيم حالا تك تك فدراسيونهاي ورزشي ايران مسئول فرهنگي دارند و اين كار با قدرت ادامه خواهد داشت. براي كارهاي فرهنگي ما برنامه تعريف كرديم و ميخواهيم مسائل ديني، ملي و اعتقادات در ورزش ملي تقويت شود و همچنين روحيه جمعي و بنيه اجتماعي را نيز ارتقاء بخشيم.
وي ادامه داد: توجه به مقوله تحصيلي در فوتبال كه در نقطه نابساماني وجود دارد و به فوتباليستها در اين زمينه توجه جدي ندارند بايد به آن تمركز شود. در تيمهاي پايه كه در اردو هستند بايد حتما بايد بحث تحصيل آنها مورد توجه قرار گيرد. سطح فعاليتهاي فرهنگي در فوتبال خيلي گسترده است و ابزار براي گسترش در اين رشته بايد بخوبي مورد استفاده قرار گيرد. و من معتقدم از مقولههاي متعدد كمك گرفت.
ملامحمد اظهار داشت: سهم نهادهاي فرهنگي در فرهنگسازي فوتبال بسيار ضعيف است. ورزش پرطرفداري مانند فوتبال ميتواند مباحث فرهنگي متعددي را به جامعه تزريق كند.
وي گفت: مخاطبان در اين رشته ورزشي به دو دسته عام و خاص تقسيم ميشود. مخاطب عام مثل تماشاچي و هواداران از استوديوم و تلويزيون مسابقات را ميبينند اما مخاطبان خاص مثل ورزشكاران، داور، مربي و پيشكسوت كه ميتواند جامعه را به لحاظ فرهنگي تحت تاثير خودش قرار دهد.
وي گفت: اصليترين كار كميته فرهنگي نظارت و ارزيابي فرهنگي است. چون اگر در هر سيستمي نظارت نباشد آن سيستم دچار فساد ميشود ما هم در كميته فرهنگي ناظر عملكرد دستگاههاي مربوطه خواهيم بود و با جديت مسائل را پيگيري خواهيم كرد. نبايد نظارت شفاهي باشد بلكه نظارتها بايد كاملا مستند باشد. بايد سليقهها به حداقل برسد. ما به سراغ باشگاهها خواهيم رفت و به تعامل خواهيم رسيد. ما به دنبال تخريب نيستيم چون اساس كار ما تشويق است.
ملامحمد در مورد بحث تماشاگران گفت: عضو هويتبخش به فوتبال، هواداران هستند. فوتبال بدون تماشاگر هيچ هيجاني ندارد. اگرچه در فوتبال ايران تماشاچي خيلي زود به هوادار تبديل ميشود درحالي كه در كشورهاي غربي اينطور نيست. هواداران از باشگاهها و باشگاهها از هواداران توقع دارند. ما ميپذيريم كه هوادار بايد تعصب داشته باشد اما اين تعصب نبايد كوركورانه باشد.
ملامحمد در مورد اصول حاكم در فعاليتهاي فرهنگي فوتبال گفت: اصول ما نشأت گرفته از مباني فرهنگي جمهوري اسلامي ايران است اما از كارشناسان دعوت ميكنيم كه ما را در اين راه حمايت كنند و با ارائه بحثهاي كارشناسانه ما را مورد نقد قرار دهند.
وي در خصوص وجود مسائل حاشيهاي در فوتبال تاكيد كرد: من خودم از طرفداران حاشيه در فوتبالم چون جذابيت خاص خودش را دارد بنابراين پرداختن به حاشيه فوتبال چيز بدي نيست.
رئيس كميته فرهنگي فدراسيون فوتبال گفت: ما دو طرح را در فدراسيون پيگيري ميكنيم. بحث ارتقا و جايگاه پيشكسوتان كه در اين زمينه قصد داريم همايش بزرگ ملي اخلاق در فوتبال را ساماندهي كنيم و طرح تقويت بنيه فرهنگي رسانهاي فدراسيون، ساماندهي تماشاگران و ساماندهي مديريت هواداران تيم ملي نيز مدنظر است. كما اينكه در ديدار قبلي مليپوشان ما تعداد زيادي از هواداران را بصورت متحدالشكل به ورزشگاه آورديم و در ديدار بعدي تيم ملي ايران برابر كره جنوبي نيز 3600 هوادار متحدالشكل را حمايت كرديم.
ملامحمد در مورد اظهارات عليپور در خصوص ضد فرهنگي دانستن تماشاگران پرسپوليس گفت: در مورد اظهارنظري كه انجام شده بايد بگويم كه پرسپوليس پرطرفدارترين تيم ايران است و اين موضوع با قاطعيت مورد تاييد فدراسيون فوتبال قرار گرفته است ادعاي پرطرفدار بودن اين تيم نيز وجود دارد. به همين دليل طيف گستردهاي از اين هواداران علاقمند به اين تيم هستند كه اقشار مختلف جامعه را دربر ميگيرد. از پزشك، دانشجو، كارمند و ... گرفته تا ساير موارد طرفدار اين تيم هستند و بايد گفت كه اين تيم هم از سطح باشعور و فرهنگي هستند. البته هر يك از باشگاهها در مورد هوادارانشان مشكلاتي دارند و ما از آنها ميخواهيم كه آموزش تماشاگرانشان را در دستور كارشان قرار دهند.
ملامحمد با اشاره به اتفاقات رخ داده از سوي طرفداران پرسپوليس و استقلال در مسابقه نمادين منتخب دو تيم بزرگ ايران گفت: آن مسابقه از سوي سازمان تربيت بدني سازماندهي شد و همانطوري كه گفتم پس از سال ها بازيكنان دو تيم خيلي خوب در كنار يكديگر حمع شدند هرچند در اين قضيه كوتاهي نيز رخ داده است. و ما اين ماموريت را نداشتيم كه در آن مسابقه هواداران را ساماندهي كنيم. خيليها اين مسابقه را تماشا كردند و اثرگذاري را در جامعه مشاهده كرديم هرچند حضور تماشگران در اين مسابقه كم فروغ بود و ميتوانست سرمايهگذاري بيشتري شود.
ويرايش شد....
با 3000 تا پست هوس بن شدن کردی ؟
چرا پستت ویرایش کردی؟؟؟؟؟؟؟
از بازی پارسال تا حالا هیچی نمی گفتین دوباره یه بازی بردین جو گرفته
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نظرات شما هم ثبت شدنقل قول:
حقیقی (1) باقری ها (1) شیری (1) رضایی (1) حیدری (1) محمد (1) بادامکی (1) توره (1) نیکبخت (1) نوری (1)
منصوری (1) باقری (1) پتروویچ (1)
کادرفنی (1)
داور (2)
بهترین بازیکن--> ؟؟
بدترین بازیکن--> ...