این لینک اصلا کلا" مشکل داره منم قبلا میخواستم اینو دان کنم ولی بازیش همین ارورو داد بزار ببینم میتونم لینک دیگه ای پیدا کنم اگه پیدا کردم پ.خ بهت میدمنقل قول:
Printable View
این لینک اصلا کلا" مشکل داره منم قبلا میخواستم اینو دان کنم ولی بازیش همین ارورو داد بزار ببینم میتونم لینک دیگه ای پیدا کنم اگه پیدا کردم پ.خ بهت میدمنقل قول:
خوب چون از یک شرکت ایرانیه نمیشه نظر خاصی داد...متاسفم!!نقل قول:
من اولین باره که میشنوم یه بازی به خاطر ضعف گرافیک اجازه_ی بالا بردن جزئیات رو در نمیده(فوقش تیک میزنه!!)چون اگه گرافیک شما مدلی باشه که برای بازی تعریف نشده باشه(منظورم خیلی جدیدتر از تاریخ عرضه بازی) اونوقت ممکنه نشه بازی رو باهاش اجرا کرد!!نقل قول:
خلاصه من حدس میزنم یه جای کارتون میلنگه مگه اینکه این pes نسبت به بازیهایی که من انجام دادم متفاوت عمل کنه!!
شما تا حالا رو لپ تاپ نصب کردی ؟
من که گفتم مشکل شیر بودن هست
راه حل چیه ؟
من الان نمیفهمم شما چی میگه؟؟نقل قول:
اگه منظورت اینه که سیستم بازی به شما اجازه بالا بردن گرافیک رو نمیده که همونی هست که من میگم...
ولی اگه منظور شما اینه که بازی اصلا توی حالت high اجرا نمیشه دیگه بحثش جداست...
ضمنا بنده هم میدونم share رم سیستم روی گرافیک یعنی چی پس بدون که روی هوا چیزی رو به شما نگفتم!!
آره، از ویندوز 7 استفاده میکنم ولی این دوتا راه هم مشکل رو حل نکرد. همونجور که بود هست نه پیغامی میده و نه وارد بازی میشه. :41:نقل قول:
من ویندوز 7 سی و دو بیتی دارم که گرافیکم directX11 هستش
بازی سوکر6 با تیک اجرا میشه چیکار کنم که درست شود؟؟؟؟؟
دقیقا مورد من اولی هست که میگی ؟
چه طور حلش کنم
سلام
بازی شاهزاده ایرانی رو حدوداً 2 ماه قبل دانلود کرده بودم اما فایلهای داخل پوشه
ایزو نداره (شکل مقابل ) لطفاً راهنمایی کنید چیکار باید کرد
با سلام دوستان، من بازی فیفا رو نصب کردم بار اول اجرا شد، الان این ارور رو میده، دلیلش چیه دوستان !؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پردازنده: AMD 250 X2
مادربرد: Biostar TA88G HD
گرافیک: ATI Radeon HD4250 / support DX10.1 and CFX
رم: دو گیگ DDR3
سلام دوستان من بازی the sims 2 رو نصب کردم اما موقع اجرا با این پیغام مواجه میشم و بازی اجرا نمیشه
نمیدونم مشکل از کجاست لطفا هر کس دلیلش رو میدونه خواهشمندم کمکم کنه
فکر کنم فایل pop.arc رو با winrar بتونی باز و از طریق اون بازی رو نصب کنی...نقل قول:
اگه دفعه اول باز شده ولی دوباره نه ممکنه ایراد از کرک یا برنامه آنتی ویروس باشه اول از همه یه بار دیگه بازی رو کرک کن اگه بازم ایراد گرفت از اینجا کرک سالم رو دانلود کن:نقل قول:
ضمنا حتما حین این کار آنتی ویروس روی کامپیوترت رو disable کن...کد:http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/fifa11.shtml
اگه همه فایل های بازی اینا هستن حتما چندتا از فایل هایی که دانلود کردین مشکل داشتن و فایل اصلی نتونسته از حالت فشرده خارج بشه حجم pop خیلی بیشتر از ایناسنقل قول:
کمک کنید عزیزان :40:نقل قول:
من ویندوز 7 سی و دو بیتی دارم که گرافیکم directX11 هستش
بازی سوکر6 با تیک اجرا میشه چیکار کنم که درست شود؟؟؟؟؟
نقل قول:نقل قول:یعنی هیچ راه دیگه ایی نداره ؟؟؟نقل قول:
البته بعیدنیست از کرک هم باشه از اینجا عوضش کن:نقل قول:
کد:http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/commandos3destinationberlin.shtml
اگه جواب نداد ایندفعه مشخصات کامل سیستمت رو بگذار...
منم دقیقا همین مشکل رو دارمنقل قول:
فقط زمان نصب 96% که می شه چندتایی error میده فکر می کنم از اون باید باشه.
سلام
بازی Black Ops رو نصب کردم ، موقع اجرا با ارورهای زیر مواجه میشم:
نقل قول:نقل قول:
این ارور رو میده
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها
من یه مشکل تو Flight Simulaotr دارم
چرا وقتی سون داشتم بازی نصب میشد ولی حالا که XP ریختم میگه
Application is not Valid on Win32
چه طوری مشکل رو حل کنم
من بازی Angry Birds برای pc را دانلود کردم موقع اجرا این ارور را میده:
Texture is too larg:2048*2048, maximum supported size is :1024*1024
توی فایل config.lua را هم اندازه رزولوشن را به اندازه رزولوشن مانیتورم تنظیم کردم باز هم فایده نداشت، علت چیه؟
ممکنه یکی از فایلهای نصبی شما خراب باشه!!!نقل قول:
این بازی مشکل خاصی با XP نداره احتمالا مشکل کار از جای دیگ_ست!!نقل قول:
روی آیکون بازی راست کلیک کن و در قسمت compatibility/properties تیک ویندوز 2000 و run as administrator رو بزن...نقل قول:
کردم فایده ای نداشت ):نقل قول:
بازم راه حلهای احتمالی این مشکل رو توی انی پست گفتم امتحان کنید ضرر نداره:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5776070&postcount=81
سلام. دوستان، من یه چندباری درخواست برنامه DX Media رو واسه ویندوز 7 - 32 بیتی داده بودم. اما راهی پیدا نشد! من یه بازیه قدیمی از سری بازی های کماندوها دارم به اسم Commandos 2: Men of Courage. این بازی فایل هایی داره که به صورت انیمیشن طراحی شدن و ابتدا و پایان هر مرحله پخش میشه. اما من چون ویندوزم رو از XP به 7 تغییر دادم، دیگه اون صحنه ها پخش نمیشن و اشکال هم سر برنامه DX Media هست! یعنی هر وقت روی XP هم این برنامه نصب نبود، این فایلا رو بازی پخش نمی کرد! با مدیا پلیر هم که بازشون می کردم صدا داشتن، اما تصویر نداشتن! الان هم دقیقاً همینطوری شده! یعنی خوده بازی که کلاً نادیده میگیرتشون و پخششون نمیکنه! مدیا پلیر هم فقط صداشون رو پخش میکنه!
خواهش میکنم، کمکم کنید! :41:
لطفا راهنمایی کنید.نقل قول:
سلام
بازی re-volt روی ویندوز 7 نصب نمیشه
من اینجا () یه چیزایی خوندم، یا من متوجه نشدم یا راهش مشکل دارهکد:http://pyost.wordpress.com/2010/01/30/re-volt-in-windows-7
اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
فکر کنم شما باید از نرم افزار Phoenix استفاده کنی:نقل قول:
کد:http://img.----------.com/Game/Crack/Phoenix%20(www.----------.com).rar
سلام
من بازی Hitman 2 رو نصب کردم رو XP ولی آدماش اینجورین :
ویندوز هم عوض کردم.
شاید سیستم کم میاره ::31:
cpu :4000 Dual Core
vga : 4670 ddr3
Ram:3 GIG
میشه یه راهی پیش پای ما بزارید؟Win 7 نصب کنم ؟
این بازیهای قدیم روی سیستمهای جدید یه کم بازی در میاره نمونه_ش همین مال شما!نقل قول:
یکی از راه حلهای احتمالی(نه البته قطعی)برای رفع چنین مشکلاتی تعویض درایور کارت گرافیک هست ,شما این کار رو بکن شاید جواب داد...
آقا بعد از نصب need for speed - hot persuit2 موقع اجرا ارور d3dx9_42.dll رو ميده
هر چي اينجا سرچ كردم، چيزي دستگيرم نشد
بايد دانلودش كنم؟ اگه جواب مثبته،از كجا؟ بعد از دانلود چيكار كنم؟ بايد جايي كپي كنم؟
اصلاً اين dllها چي هستن؟
نكته: (البته اگه مهمه) اين داستان موقع نصب روي لپ تاپ پيش اومد. قبل از اون روي pc كه از نظر سخت افزاري به مراتب از لپ تاپ ضعيف تر بود، به راحتي اجرا شد.
سلام علی جان آن هم از نوع شوماخرش:31:نقل قول:
توی dvd بازی یه برنامه به نام directX هستش اونو نصب کن کارت راه میوفته
حتی اگه قبلا از یه جای دیگه نصب کردی اینبار باید از توی dvd خود بازی نصب کنی چون مخصوص بازی هستش
یا حق
سلام بازی رو دانلود کردم کرکش کار نکرد لطفا یه کرک سالم معرفی یا بزارین یکدنیا ممنون میشم
:46:سلام،ممنون از جوابتنقل قول:
دیشب directX رو از تو دی وی دی بازی نصب کردم،بازی ران شد... اما موقع بازی ماشین ها رو نشون میده، اما جاده ها سیاهن، چیزی دیده نمیشه
مشکل چیه؟
سیستم لپ تاپه،asus
CPU 2.67 up 3.2 Core i5 مدلش فکر کنم 530 باشه، فکر کنم
ram 4
VGA Geforce 335 1 GB
خیلی خورد تو حالم
بازی رو reinstall و دوباره install کردم، نشد
repair کردم، نشد
تو یه درایو دیگه install کردم، نشد
فکر می کنم درایور گرافیک هم جدید باشه، چون سیستم جدیده
سلام
دوستان این بازی Assassins creed 2 رو اجرا میکنم وارد بازی میشه این قسمت که میرسه دیگه جلوتر نمیره عکسشو گذاشتم ایراد از کجاست لطفا راهنمایی کنید:11:
هر چی میگه همونو بزن الان گفته پاهاتو تکون بده برو تو کنترل ها ببین با کدومه همونو بزن
این اتزیو هست ؟ :دی
برای من تو خونه پرنده عصبانی به راحتی اجرا شد
ولی برای دوستم با اینکه گرافیگ (اینتل آنبرد) نصبه و Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package نصب کردم
باز هم ارور عجیب غریب می ده!!؟
اگه اخطار texture is too large رو میده توی تاپیک بازی مفصل دربارش صحبت شده میتونی به اونجا مراجعه کنی...نقل قول:
سلام دوستان این باری NFS HOT PUSUIT چرا الکی افت فریم داره؟
من گرافیکم بالاست و توی تموم رژولوشن ها تیک تیک میکنه....
خب مشکل با پچ 20 مگ از سايت سازنده حل شد.فقط بعد پچ کرک از کار اوفتاد که با اکتيواتور درست شد.نقل قول: