این بازی ها رو بهش اضافه کن:نقل قول:
SPILINTER CELL CONVICTION
JUST CAUSE 2
METRO 2033
ARMY OF TWO :THE 40TH DAY
این بازی ها رو بهش اضافه کن:نقل قول:
SPILINTER CELL CONVICTION
JUST CAUSE 2
METRO 2033
ARMY OF TWO :THE 40TH DAY
دوست عزيز ديسك اكتيو كننده فقط با 1.60 كار مي كنه، پس بهتره بري به LT 1.1 آپديت كني و خيال خودتو راحت كني، هم از بن شدن جلوگيري مي كنه(به شرط چك كردن ديسك كه stealth patch باشه) و هم براحتي WAVE x هاي بعدي رو هم اجرا مي كنه!نقل قول:
نقل قول:
چجوري WAVE هاي بعدي رو اجرا خواهد كرد!!؟؟ مگه فكر آينده برنامه نويسان مايكروسافت رو خوندن؟:31:
موقع انتشار LT تيم سازندش گفته بود كه كلا اين iXtreme به Wave كاري نداره برا همين همه رو به راحتي اجرا ميكنه .نقل قول:
سلام
من برای دسنه X360 چه باطری شارژی بخرم که هی سریع خالی نشه .
بعد این باطری رو باید از کجا بخرم ؟ ( مغزه فروش کنسول یا ... )
قیمتش لطفا .
مگه شما xbox خریدی ؟نقل قول:
من 2 سال هست از duracell استفاده میکنم جفتی 1800 بود الان جتی 1400 هست اینجا
که تا 15 روز با روزی 6 ساعت کار جواب میده
سلام بچه ها جون :31:
اگه خدا بخواد تا چند روز دیگه میرم که یه 360 بگیرم...
فقط یه چیزی... اینکه مایکروسافت گفته تا سال 2014 تثبیت شده ... نزنن زیرش یهو یه چیز دیگه بیاد تو بازار ... یعنی اگه صبر کنم ... چیز جدیدی میاد ( تا وسط های تابستون)
ممنون از راهنماییتون
:10:
سلام بچه ها . منم تا آخر این هفته 100% xbox360 Elite میگیرم. فقط این چنتا اصطلاح رو نفهمیدم LT و stealth patch و Wave x و هرچیز که به این ها ربط داره. اگه میشه کمی توضیح بدین ممنون میشم.
اگه Natal نبود یه چیزی.ولی با ناتال حالا حالا ها مطمئنه.تازه شما وقتی بگیری انقد بازی هست که باهاش بازی کنی.نقل قول:
دوست عزیز اینا همه به این مربوط میشه که لایو فعلا بن نشید همیننقل قول:
سلام بچه ها . منم تا آخر این هفته 100% xbox360 Elite میگیرم. فقط این چنتا اصطلاح رو نفهمیدم LT و stealth patch و Wave x و هرچیز که به این ها ربط داره. اگه میشه کمی توضیح بدین ممنون میشم.
شما خیالت راحت خریداری کنیدنقل قول:
سلام بچه ها جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه خدا بخواد تا چند روز دیگه میرم که یه 360 بگیرم...
فقط یه چیزی... اینکه مایکروسافت گفته تا سال 2014 تثبیت شده ... نزنن زیرش یهو یه چیز دیگه بیاد تو بازار ... یعنی اگه صبر کنم ... چیز جدیدی میاد ( تا وسط های تابستون)
ممنون از راهنماییتون
فرض کنیم همین فردا 360 از رده خارج شده جاش یه چیز خفن تر اومد !نقل قول:
1 - آیا شما توان مالی خرید یک کنسول جدید با قیمت فضایی و 4 تا بازی که قیمت اونها هم فضایی هست رو دارید ؟
2 - Ps2 هنوز که هنوزه براش بازی تولید میشه و فروش بالا و خوبی داره .
3 - 360 هنوز به نیمه راه هم نرسیده ، پس نگران نباشید .
4 - با ورود پروژه نتال 360 وارد بعد جدیدی از زندگیش میشه و رکورد فروش رو خواهد شکست .
دوستان من یه smack down vs raw 2010 خریدم 4 تایی بازی کنیم با دوستام اومدیم گذاشتم دیدم اجرا نشد ریجنش هم free (طبق گفته فروشنده) اما ماله من J ـه
ارور clean disk می داد بردم پیشش عوض کنه گذاشت همون جا جلوم اجرا شد و زیر بار نرفت
حالا مشکل از لنز ـه که قدیمی شده ؟ (آخه خیلی وقته دارمش) یا مشکل از فریمور درایو هست ؟
ممنون . فقط این باطری ها شارژی هستن ؟نقل قول:
شما این باطری ها رو از کجا خریدی .
فردا می خوام X360 بخرم اگه کمک کنید ممنون می شم .
فقط با همین بازی مشکل داری ؟نقل قول:
از firmware که نیست چون وارد بازی شد و clean disk داد
نه باتری های معمولی هستننقل قول:
همه جا دارن . من از یک فروشگاه لوازم الکتریکی میگیریم
شما مطمنی میخوای 360 بخری ؟ :31:
بله فقط همینه کلا یه dante's inferno هم از این maxgame گرفتم همین ارور رو میداد اما به صورت random در وسط بازی بعد که می برم اونجا همون دیسکو ازم میگیره میذاره تو دستگاش سالمه ولی از جای دیگه خریدم همیشه سالم بودهنقل قول:
فقط با همین بازی مشکل داری ؟
از firmware که نیست چون وارد بازی شد و clean disk داد
این همه بازی راحت اجرا میشه فقط بازی های این مردیکه اینطوریه :دی
خوب از firmware که نبودنقل قول:
از لنز درایوتون هم که نیست چون میگید با بازی های دیگه مشکل نداره
dvd های طرف مارکش رو میدونی چیه ؟
drive تون چیه ؟
سلام خسته نباشید من یه xbox 360 میخوام بخرم 350 پول دارم مانیتورم هم t1900 هست ولی ورودی HDMI نداره چیزه زیادی از xbox نمیدونم اگر بتونید کمک کنید تا یه xbox خوب داشته باشم ممنونتون میشم و اینکه اگر من صبر کنم 1 یا دو ماه دیگه بگیرم تو قیمت تاثیری داره ؟ با تشکر
اول از همه کار خوبی میکنی یعد مشکلی نیست می تونی کابل و ج ای مخصوص مانیتور بخری . پیشنهاد میکنم حتما elite بخر ( به صرفه تره ) . قیمت هم همیشه نوسان دارهنقل قول:
دوست عزیز من خودم برای خرید نرفتم برادرم خرید می گفت همه قیمت ها تو پاسازلبافی همین بودنقل قول:
به قیافم من نمی خوره x360 بخرم . . :31:
یه راه هم دوستان می شه معرفی کنن که بفهمیم دسته 100 درصد اصله ؟
الان چرانقل قول:
چون ظاهرا از بیخ و بن منقلب شدید ! :31:
بهترین راه خرید از جای معتبر هست
که باز هم معتبر تر از فتحی نیست
سلام دوستان
یه مانیتور جمع و جور و سبک و کوچیک میخوام واسه اینکه روش xbox 360 بازی کنم!
یکی از دوستای خوبم میگفت که یه مانیتور بگیر که HD 1080 باشه !
نمیخوام زیاد بزرگ باشه .
یه چیز خوب و با کیفیت و با قیمت معقول چی پیشنهاد میکنید؟
فقطم واسه بازی میخوام
نه هیچ کار دیگه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام به بچه های گل سایت.میدونم اینجا جاش نیست ولی دیگه مجبور شدم.اقا کسی تا حالا از این سایت خرید کرده؟؟؟www.dorsaweb.co.cc
اقا قیمت هاش خیلی عجیب هست!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمیج بازی ایکس باکس بر روی هارد =500
بازی ایکس باکس کوپی شده بر روی دیویدی بدون قاب =1500
من برای اینکه مطمعن شم دو تا ایمیج سفارش دادم بفرستن برام.نوشت 2 تا 5 روز دیگه میرسه.جالبیش اینه که پول را وقتی بازی رسید میدیم به طرف...
حالا یه سوال؟به نظرتون چجوری ایمیج رو میدن بهمون؟میریزن رو فلش یا...
نظراتتون رو بگید ممنون میشم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 2261v دارم 22 اینچه full hd جفت کنسولامو بهش وصل می کنم خروجی صدا هم داره قیمت هم ندارمنقل قول:
کیس مناسبیه :21: :دی
---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
نه معلوم نیست روش چاپ کردهنقل قول:
lite-on هست درایوم
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
بابا چرا تعادل نداری تو :دی :46:نقل قول:
یه روز فن سونی یه روز مایکروسافت یه روزم شاید نینتندو :27:
نظری ندارید؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز امیج بازی رو بفروشند که به دردی نمیخوره!!! دوباره باید رایت کنید روی DVD....
به احتمال زیاد شما باید هارد رو ببرید پیششون و به تعداد نصب هر بازی روی هارد 500تومن میگیرند:31:
از قیمت DVD ها هم معلومه که جنسش آشغال تشریف دارند ایشون:31:
رفیقنقل قول:
من 2261v دارم 22 اینچه full hd جفت کنسولامو بهش وصل می کنم خروجی صدا هم داره قیمت هم ندارم
230 قیمت کردم
نمیخوام واسه یه مونیتور اینقدر خرج کنم...
چیز ارزون تری سراغ ندارید؟
این مدل 210 هست الان گرون گفتن بهتوننقل قول:
اگه میخوای full hd باشه که نه
چون کمترین سایزش همین 21.5 اینچ این مدل هست که دوستمون گفتن که اون هم زیاد مشخص نیست
چون این Resolution خودش رو تو سایز 27 به بالا نشون میده
ولی تو hd و سایز های 19 و حتی 17 هست انتخاب هایی بین 170 تا 190 تومان
نه دوست عزیز.انطور که معلومه من ادرس دادم بعد سفارش دادم که گفت میاره.فقط موندم چجوری میخواد این ایمج هارو بده به من؟؟؟نقل قول:
راستی یه سوال؟dvd9 خام دونه ای چنده الان؟؟؟ممنون میشم پاسخ دهید!
اکثر جاها با این قیمت 1500 میدن منتهی بدون چاپ روی dvd و cover و قاب شیشه اینقل قول:
Dvd 9 اینجا دونه ای 1000 هست
فکر کنم تا 800 هم باشه
در مورد image هم که گفتن 500 هست
به احتمال زیاد با flash میارن که بریزید رو هارد
جاهای دیگه که هارد رو میفرستید و اونها میریزن رو هارد
من بازار قیمت نکردم.تو سایت رایان صبا دیدمنقل قول:
این مدل 210 هست الان گرون گفتن بهتون
اگه میخوای full hd باشه که نه
چون کمترین سایزش همین 21.5 اینچ این مدل هست که دوستمون گفتن که اون هم زیاد مشخص نیست
چون این Resolution خودش رو تو سایز 27 به بالا نشون میده
ولی تو hd و سایز های 19 و حتی 17 هست انتخاب هایی بین 170 تا 190 تومان
این فول hd و چه فرقی داره با hd ؟
بنظرتون میارزه که یه مقدار بیشتر بدم و همونو بگیرم؟
اون 170 چهطور واسه بازی؟
خوبه؟
اون سایت قیمت هاش بین 20 تا 25 بالای بازارهنقل قول:
full hd یعنی 1920
و hd همون 1680 هست
که مطمنا 1920 بهتره برای xbox
به نظر من میارزه
چون لذت بازی تو سایز های بالاتر همیشه بهتره
اون 170 تومانی ها 17 و 19 اینچ با Resolution های 1400 یا 1280 هستن که نمیشه گفت بدرد نمیخوره ولی مطمنا مناسب هم نیست
دوستان
این فرمان چنده بخوام بگیرم؟
2 تا میشه وصل کرد؟
لطفا ادرس پاساز لبافی را در پیام خصوصی برایم ارسال کنید با تشکر:10:نقل قول:
میشه بگید که چجوری بفهمم یه 360 Xbox اصل هست یا نه چون من تو ساوه هستم تهران واسه خرید نمیرم با 350 تومان دودسته هست یا یک دسته چه قدر هارد داره اگه بتونید یه سری توضیحات کامل بدید در مورد نوع سخت افزار و غیره یا یه منبعی رو معرفی کنید ممنون میشم البته اینجا بهترین منبع است
سلام دوستان عزیز
1-اگه بخواهیم کنسول را به برق وصل کنیم بهتره که از محافظ استفاده کنیم؟ یعنی آداپتور را به محافظ و محافظ را به برق وصل کنیم؟
2-چرا بعضی بازی ها (مثل GTA 4) در کامپیوتر 4 دی وی دی (حدود 2 دی وی دی 9 گیگ) و در کنسول ایکس باکس 1 دی وی دی 9 گیگ هست؟
سلام پسرخاله منم میثم اونورا چه خبر خوش میگزره؟ Xbox چنده تو ونزوئلا :دی
---------- Post added at 09:33 AM ---------- Previous post was at 09:30 AM ----------
خوب محافظ کاره خودشو میکنه دیگه و در مورد 4 دی وی دی بودن تو پیسی هم دلیل ناین بودن دیویدی های ایکس باکس هستنقل قول:
سلام میثم جان. ساوه را زیاد خبر ندارم اما : به فروشنده بگو ایکس باکسElite با برد جاسپر (Jasper) می خوام. حتمن جاسپر باشه. تاریخ ساختشو پشتش نوشته. از سال 2009 کمتر نباشه یعنی همون 2009 باشه. کنسول 360 الیت مثل ارکاد یک دسته داره و فرقش با کنسول 360 Arcade تو رنگ و هاردش هست. یعنی الیت سیاهه و آرکاد سفید. الیت 120 گیگ هارد داره و آرکاد هارد نداره. تو تهران قیمت الیت 320 تومن است و آرکاد 230 تومن. قیمتا فکر نکنم زیاد با ساوه فرق کنه. اگه می خوای بگیری از تهران بگیری بهتره.نقل قول:
توضیحات بیشتر رو تو اینجا میتونی ببینی.:31:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=109699
---------- Post added at 08:39 AM ---------- Previous post was at 08:35 AM ----------
خوبم مرسی. خوب اینطوری 2 تا دی وی دی ناین تو کنسول نیازه که اندازه ی 4 تا دی وی دی کامپیوتر بشه.نقل قول:
خوب حالا این هارد بودن یا نبودنش چه مزیتی داره مثلا بازیهارو روی هارد ذخیره میکنه بعد دیویدیشو میندازی کنار ؟ مثل کامپیوتر
نه. دی وی دی حتما تو دستگاه باید باشه! (برای اینکه در غیر این صورت شرکت بازیساز ورشکست میشه) اما از روی هارد می خونه. فرقشم اینه که سریعتر لود میشه و به کسنول کمتر فشار میاد و عمر دستگاه بیشتر میشه. میتونی توش فیلمای دی وی دی بریزی و غیره. البته آرکاد هم یک هارد 256 مگایابت داره که فقط برای ذخیره ی مرحله های بازی است. وگرنه این دو نوع یعنی الیت و آرکاد هیچ فرقی با هم ندارند.نقل قول:
اگه بیای یاهو مسنجر من هستم.