پينگش خوبه ولي مثا بقيه ممكنه نوسان داشته باشه وسط بازي كلافه تون ميكنهنقل قول:
Printable View
پينگش خوبه ولي مثا بقيه ممكنه نوسان داشته باشه وسط بازي كلافه تون ميكنهنقل قول:
اينترنت فيبر رو مخابرات ميده تي دي رو ايرانسل !!!نقل قول:
٢شركت متفاوت!!
يعني سياست هاي كاري مختلف!!
من تا حالا از پورت استفاده نكردم دارم صحبت بقيعه دوستان انعكاس ميدم
شما كه اينقدر سنگ مخابرات به سينه ميزنين چرا اصلا اومدين سمت ايرانسل
از همون مخابرات سرويس بگيرين
نقل قول:
من خودم یک dt350 دارم دو تا zw101 ، همه جا هم امتحانشون کردم .. این هایی که گفتم از رو تجربه شخصی بود . dt350 را رو پشت بوم و با سیم سیار و پریز برق اونجا امتحان کردم .. تست سرعت را هم با موبایل و وایرلس dt گرفتم ..
تو سایت ایرانسل تو قسمت انتخاب مودم و خرید یه مدت زده بود ، z6000 آنتن خارجی میخوره ، احتمالا همون sma ، بعد شد اون مودم سفید تعویض وایمکس.. بعدم شد این مودم سیاه جدیده .... ! حالا راست و دروغ اش را نمیدانم ولی
بازم تاکید میکنم تنها اگر یکی از این مودم های ایرانسل آنتن خارجی بخوره به درد میخوره .. شاید حتی از فضای باز هم بهتر جواب بده .. این رو هم باز از رو تجربه میگم چون من یه آنتن خارجی دارم وصل کردم به 4g معمولی همه چیش عالیه من جمله پینگ ! فقط سرعت آپلود دانلودش کمه که اونم احتمالا از طرف ایرانسل محدود کردن از وقتی Td اومده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برداشتي كه از حرفتون داشتم اينه كه مودم انتن خارجي نخوره به درد نميخوره؟نقل قول:
شايد يه سري ادم ها اين پارامترهايي كه واسه شما مهمه هست نباشه و يه كاربر عادي باشه اونوقت چي سمت مودم ايرانسل نياد؟
من خودم مشكل خاصي با پينگ ندارم دوتا بازي ميكنم شايد توي ١ يا ٢ ساعت چند ثانيه بد بشه
مودم من هم بي كيفيت ترين مدل هست با يك خط انتن!
پینگ TDبرای من ۱۳۰ تا ۱۴۰نقل قول:
بنظرم برای بازی خوب نیست بیشتر بدرد سرعتش میخوره برای دانلود دیتا ها از استیم یا اپدیتها بازیها والبته استریم دیدین محتوا
یک تک نکته دیگه هم من خیلی وقت بود میخواستم اشاره کنم این ه ، تو سایت ایرانسل نقشه پوشش اینترنت ثابت که سبز پرنگ و کم رنگ داره یه جوراییه کشکی ه و دغل بازی . یعنی به جای اینکه مثل رایتل بیان جای دکل ها رو بزنن بعد مشخص کنند کجا پوشش فضای داخلی هست کجا خارجی ... مثل سایت opensignal کردن ! یعنی کامپیوتریزه شده و یه طور اتوماتیک هر جا مردم وصل شدن به سرویس همونجا رنگ سبز خورده مثلا خونه ما که 2 دسی بل بیشتر نمیده رو پشت بوم .. یه مربع سبز پررنگ زده !
یک ترفند ناجوانمردانه دیگر از ایرانسل ..
واسه مودم که از اپراتور های ایرانسل پرسیدم گفتن که سرعت های TD LTE محدود نشده ، یعنی حرفشون صحت نداره ؟؟؟:n25:نقل قول:
من خودم الان سیم کارت 4g دارم بسته های عادی نت رو موبایل دارم با idm موقع دانلود متوسط 300 کیلو سرعتمه گاهی به 900 کیلو یا 1 مگ هم می رسه البته بستگی داره از سایت ایرانی دانلود شه یا خارجی !!
و اینم بگم بعضی وقتا سرعت idm موبایلم منو یاد adsl میندازه که سرعت دانلودم 50 کیلو بود !!
روی نقشه هم نشون میده که تحت پوشش 4g هست الانم که قصد خرید مودم دارم توی نقشه زده تحت پوشش LTE هست اما کد *20# میگیرم میگه تحت پوشش LTE نیستی:n22:
دوستان من میخوام این سرویس رو بگیرم، چند روزه موندم که بین این دو تا مودمشون کدوم رو بگیرم. gp یا tk. اصلا هم جایی نیست که بدونم واقعا کدوم بهتره. همینطوری چند روزه وقتم سرِ این گرفته شده که کدوم یکی رو بگیرم. با یکی از دوستانی که جدیدا tk رو هم گرفته بود صحبت کردم راضی بود، ولی باز نمیدونم چیکار کنم. شما توصیهای ندارید؟ :دی
پ.ن: بعد از ۷ سال لاگین کردم توی فروم! :دی
همون tk بخرین کلکش کنده شه :n02:نقل قول:
سلام
کدام مودم های TD LTE ایرانسل انتن هوایی میخوره ؟ و بهترینشون است