گوشی من W980 هست...نقل قول:
با واکمن آهنگ پخش کنید بعد به بخش تنظیمات برید و اف ام پلیر رو بزنید....دکمه شروع رو که بزنید با چنین پیغامی مواجه میشید
گوشی من W980 هست...نقل قول:
با واکمن آهنگ پخش کنید بعد به بخش تنظیمات برید و اف ام پلیر رو بزنید....دکمه شروع رو که بزنید با چنین پیغامی مواجه میشید
دوستان میخوام Sony Ericsson G705
میخواستم ببینم gps ین گوشی چطوری هست
نقشه تهران براش هست
دوستان دو سوال دیگه بین این g705 , g900 کدام رو پیشنهاد میدین بخرم فرقاشونم میدونم ولی نمیتونم تصمیم بگیرم راستش از gps مدل g705 خوشم اموده که انتخاب کردم
راستی مدل Sony Ericsson C903 رو که داشتم مشخصات رو میخوندم دیدم برای gps زده قابلیت Wayfinder Navigator 7 هم داره این یعنب چی مشه توضیج بدین
سلام من یه k510 داشتم که روش آیکون ها رو عوض کرده بودم بعد من گوشی عوض کردم و خواستم اینو بدو به کسی ریست کلی کردم حالا گوشی میاد بالا هیچی تو صفحه اصلی نیست قاطی قاطی بعد من ویندوزم الان 7 و میخوام وصل کنم گوشی رو به Setool2lite نمیشه با همه ورژن ها هم تست کردم چیکار کنم
نقل قول:ربطی به درایور MyPhoneExplorer ندارهنقل قول:
درایور نصبه حتی با برنامه MyPhoneExplorer کانکت میشم و کار میکنم ولی با ست تول نمیشه
درسته من اشتباه پست دادم حواسم نبود اصلا مشکل رو اونور مطرح میکنم
درایور usb flash نیازه
قبلا توی چه ویندوزی و چطوری آیکون ها رو عوض کردی؟؟
ضمنا ، کابلو به گوشی وصل می کنی ، شارژ میشه؟؟
ویندوز اکس پی با همون برنامه SeTool2Lite یه فایل زیپ درست میکنیم اونجوری
بله شارژ میشه
درایور رو چجوری نصب کنم الان
سلام بنظر شما k770چجور گوشيه خوبه يا نه؟
آقا درست شد دسته شما درد نکنه مشکل همون درایور بود نصب کردم شناخت بعد یه بارم فلش کردمش مثله روزه اولش شد.
H.VIKE جون مشکلم حل نشد هنوزم اخطار میاد لطفا یکی کمک کنهنقل قول:
من یه k810 دارم وقتی می زنم به شارج بعد از یه مدتی که می رسه به تقریبا 70 درصد یهو یه پیغام می اد میگه اشکال در شارج لطفا شارج کردن را متوقف کنید و هرچی ok می زنی نمیره
در ضمن باتری گوشیمم عوض کردم بازم همون اخطار اومد لطفا هرچه سزیع تر جوابمو بدین
ریست کردی؟؟نقل قول:
یه بار فلشش کن ، اگه برطرف نشه ، احتمالا مشکلت سخت افزاریه ، باید بدی تعمیر!!
کسی جواب منو نمیدهنقل قول: