خوب نه ولي حالا واسم تجربه شد:دي:46:نقل قول:
Printable View
خوب نه ولي حالا واسم تجربه شد:دي:46:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:چرا به هم مي پرين !!؟؟نقل قول:
زشته زشته :27:
جريان چيه ؟؟
يكي لينك تاپيك رو بده ببينيم چي بوده قضيه :13:
رفت تراش:نقل قول:
ياکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=239046
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=86
من هم نظرم رو بگمنقل قول:
سم جان كار درستي نكردي
زده شدن يه همچين تاپيكي كه اولا نتيجه اي نداره و ثانيا اثبات واقعيتها در اون به مشكلي پيدا كردن يه مورچه سياه روي سنگ سياه .... هست بسيار اشتباهه
البته همونطور هم كه گفتن همه جور ادمي همه جا پيدا ميشه ولي ....
البته يادمون هم باشه كه عاقبت تمامي تاپيكهاي مشابه اون هم جايي جز ترش نداشته و به نظر من بايد دقت كرد كه از زدن تاپيكهايي كه مربوط به يه قوميت خاص يا نژاد خاص و ... ميشه كه مطمئنا باعث ايجاد تفرقه ميشه (اونم فقط تفرقه بين اعضاي اين انجمن به عنوان يه جامعه مجازي خوب) جدا خودداري كرد
تازه بدتر از اون اينكه يه همچين تاپيكي توسط يه خودي زده بشه
قربانت
دوستان این "میکروفون برا چی ؟" در قسمت تگها برای چیه؟
یه سوال دیگه!
کسی میدونه چه isp هایی در بهارستان adsl ارایه میکنند و با چه قیمنت هایی؟
2-به به !! از این ورا !!نقل قول:
تبريكات به شهرام عزيز بابت پيوستن به جمع مرفهين بي درد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر دردم یکی بودی چه بودی .
مگه ما جماعت ایرانی رو نمیشناسی ؟! همون پستی که نقل قول کرده بودی رو خوندم خنده ام گرفت گفته بودم اگه این اینه پس ماله خارجی ها دیگه چیه !!! (طمع رو ببین ! هیچ وقت راضی نمیشیم !)
----------------------
3-سر اون تاپیک هم من شانس آوردم که اخطار نگرفتم ! ولی اگه دیگه صدام در بیاد یه اخطار حسابی گیرم میاد !!
البته WORDIST جان ( اسمت محسن بود ؟) بابک خان قبل از تراش کردن اون تاپیک لطف کردن و هفت هشت تا از پست های آخر رو که کار بالا گرفته بود حذف کردن !!
والا اوضاع وخیم تر از اونی بود که شما دیدی !
----------------------
4-راستی مجید اون جا که میگی تا جایی که من خبر داشتم زمین حدود متری زیر 10 تومان بود !!! ( منظورم همون 10 هزار تومانه !!) البته بستگی داره کنار خیابون یا دورتر و این که کشاورزی باشه یا صنعتی . ولی در کل خیلی ارزون بود
توی نیازمندی ها تقریبا هر روز تبلیغات زمین هاش رو میزنه
----------------
1- سلام به همگی عزیزان !!
كاملا ميپزيرم!نقل قول:
من از همه برو بچ اصفهاني معذرت ميخوام:11:
اگر اشتباه نکنم برای شما متری همان ما بین 100 تا 120 استنقل قول:
مرسی
زمین هست ، نرسیده به پمپ بنزین مرق هست . اداره هواشناسی کجاست تقریبا همونجاها
سند که داری سند شش دنگ داری زمین چند متره یا هکتار است
البته باید بری اونجا بپرسی چون هر روز قیمت های جا بخ جا می شود
الان وضع مسکن و زمین دوباره به هم ریخت و خرید و فروش کم شده
ولی مال شما اگر نیازی به پولش نداری بزار باشه
چون وضع خرابه برو از چند جا بپزرس
به نظر من نفروش
نقل قول:
قوربانت شهرام جان ، نه بابا این 10 هزار مال 4-5 سال پیشه الان 10 برابر شده 100-150 هزار اینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام !