در این مورد سخن بسیاره، من در این مورد خیلی بحث کردم و سرو کله زدم، کومودو میخواد خودشو واسه کاربران مبتدی تر سهل تر بکنه ، این حتی میتونه مشکلات بعد از نصب و گیر دادن به فایلها و برنامه های موجود روی سیستم را کم بکنه، برای کاربران متوسط به پایین خوبه، واسه این میگم کاربران متوسط به پایین که همواره دست کاربران حرفه ای تر توی کومودو باز هست که تنظیمات دلخواه را اعمال بکنند.
در هر صورت الان وقتی کومودو را نصب میکند بلا فاصله درگیر گیر دادن به برنامه ها نمیشید، چیزی که قبلا کاربران را اذیت مکیرد.
فقط مشکلی که هست الان نصب کومودو روی سیستم الوده هست! اونجا چه اتفاقی میافته؟...... (شما اتوسندباکس را برای اونها از دست میدید، اگر با اتوسندباکس کار میکنید،....البته اتوسندباکس من که معمولا غیرفعاله و با HIPS کار میکنم)
اما:
نکته مثبت این هست که الان اگر فایل/برنامه ناشناخته ای روی سیستم شما باشه قبل از نصب کومودو (فرضکنیم سیستم آلوده باشه- یا هر پروسه ناشناخته دیگری)، درسته که بعد از نصب سندباکس نمیشه، ولی-> کومودو اونو وارد لیست ناشناخته میکنه و شما میتونید ببینید و در مورش تصمیم بگیرید.
یکی از نکات دیگه اینکه قبلا اگر اتوسندباکس غیرفعال بود فایلهای ناشناخته در قسمت "فایلهای ناشناخته" لیست نمیشدند که الان با نسخه 8 این اتفاق میافته.
در هر صورت خیلی ممنون.