سلام
دوستان موقعی که کاسپراسکای نصب کردم وقتی که مرورگر فایرفاکس خواستم افزونه های کاسپر اضافه کنم همه غیر فعال بودن مشکل کجاست ممنون از شما مدیران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
دوستان موقعی که کاسپراسکای نصب کردم وقتی که مرورگر فایرفاکس خواستم افزونه های کاسپر اضافه کنم همه غیر فعال بودن مشکل کجاست ممنون از شما مدیران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
این بستگی به ورژن فایرفاکس و ورژن کسپرسکی + پچش داره
مثلا من الان ورژن فایرفاکسم 27 هست و کسپر هم 2014 با پچ d و اون گزینه هایی که فرمودید ، هم غیرفعاله
باید منتظر بمونید تا توی پچ بعدی درست بشه
سلامنقل قول:
علت اصلی این مشکل،فواصل آپدیتهای مکرر فایرفاکس با پچ های کسپر هست.همونطور که حمیدرضای عزیز گفت،با اولین پچ حل میشه
البته اگه استفاده از پلاگینهای کسپر براتون مهم باشه و زیاد ازش استفاده میکنید میتونید از firefox ESR استفاده کنید که هر پلاگینی با اون سازگار هست.
شما ابتدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کننقل قول:
اگر رمز خواست،رمز:
forum.p30world.com
حالا به ویندوز 7 برو،اگر ویندوز 7 32 بیتی هست فایل Kaspersky Key Export - 32Bit و اگر ویندوز 7 64 بیتی هست فایل 64 بیتی رو اجرا کن.(کاری نداریم که ویندوز 8.1 چند بیتی هست)
دو فایل رجیستری بنام های LicStorage و SystemCertificates ساخته میشه.
حالا به ویندوز 8.1 برو و مراحل زیر رو انجام بده:
1.self-defence رو از مسیر زیر در کسپرسکی غیر فعال کن:
setting-->additional-->self-sefence
2.روی آیکون کسپر در کنار ساعت کلیک راست و exit کن.
3.فایل های رجیستری که در ویندوز 7 ساخته شده بودند را اجرا کن.
4.سیستم رو ریستارت کن و بعد self defence رو مجددا فعال کن و کسپر رو آپدیت کن.
سلام دوستان خسته نباشید
من آخرین ورژن های 2014.14.0.1.4651 و 2014.14.0.04651 رو نصب کردم و تو هر دو ورژن که ورژن های نهایی هستن با مشکل اتصال به انیترنت مواجه میشم بدین صورت که تنها چند دقیقه ارتباط برقرار هست و بعدش DC میشم .
از Wimax ایرانسل استفاده میکنم حتی زمانی که برنامه Puase باشه باز هم این مشکل رو دارم تا اینکه کاملا از روی سیستم حذف کنم .
نمیدونم مشکل از درست نصب نشدن FireWall برنامه هست یا اینکه با FireWall ویندوز تداخل وجود داره . حتی زمانی که FW ویندوز رو هم غیر فعال میکنم این مشکل حل نمیشه .
تمامی تنظیمات و برنامه ها قبل و بعد تعویض ویندوز تغییری نکردن اما این مشکل برام بعد از تعویض ویندوز بوحود اومده .
دوستانی موردی به ذهنتون میرسه بگید چک کنم
با تشکر
من با این روش مشکلم حل نشد هیچ!تازه Resume Proction هم غیر فعال شده!!نقل قول:
گرفتاری شدیما!!
چکار کن داداش؟
سلامنقل قول:
شما ابتدا به مسیر زیر در کسپر برو:
setting-->protection center-->firewall-->networks
و اتصال وایمکس رو به حالت public network تغییر بده
ضمنا وقتی کسپر کاملا و بدرستی نصب شده باشه،فایروال ویندوز باید غیرفعال باشه تا تداخلی بینشون بوجود نیاد.
اگه کسپر با یک سریال دچار مشکل میشه،باید سریال رو تغییر دادنقل قول:
شما هم اگه چند فایل رجیستری در دسترس داری،کلید قبلی رو حذف کن و از یک کلید جدید استفاده کن.
دوستانی که ورژن 2013 رو دارند (یا اگه ندارن،با یکبار نصب 2013) میتونن از کلیدهایی جدیدی که در تاپیک سریال کسپر گذاشته میشه،فایلهای رجیستری رو استخراج کنن تا درصورت مشکل با یک کلید،از کلیدهای دیگر استفاده کنن.
ممنون عزیزنقل قول:
منظورت اینه که زمانی که کسپر به درستی نصب بشه فایروال ویندوز به حال Disable در میاد ؟ چون برای من این اتفاق نمی افته
سلامنقل قول:
وقتی کسپر نصب کنید ( kis ) ، خودش بعد از نصب ، فایروال ویندوز رو غیر فعال میکنه ، اگه نکرد ( به احتمال یک درصد ) خودتون برید توی کنترل پنل ، دستی غیر فعال کنید
دوستان ممنون میشم تنضیماتی رو بگید تو کسپر که یکم سیستم های ضعیف رو یاری بده.من رمم کمه سرعت سیستممو کاهش میده (وین7 کسپر2013 )اگه کسی چیزی بلده ممنون میشم بگه!