دوستان کمک کنید .نقل قول:
Printable View
دوستان کمک کنید .نقل قول:
حال که میخواید آشتی کنید طرف مقابل در جریانند؟ به یکباره نرید EpicFail و اینا :Dنقل قول:
حال من میخوام آشتی کنم. به نظرتون چطوری و آیا هدیه بخرم یا همین شیرینی کافی هست . و باید چطور از دلش دربیارم ؟
چطوریشو به نظرم فرد دیگه نمیتونه بگه شما تحت شرایطی هستی که شخص دیگه نمیتونه باشه خوب! (حتی اگر هم تجربه ش رو داشته باشه)
نمیدونم واقعا مشکل عده ای از نام بردن الله چیه؟ شاید هم وجدان رو قلقلک میده؟ یا هم بی خدا بودن رو دلیل تجدد میدونن! بهرحال...نقل قول:
میشه هم با صاف کردن گلو (سرفه بلند) اعلام حضور کرد یا سلام رو با صدای بلند گفت
در هر صورت یا الله رو صرفنظر لفظ مقدسی که هست برای مردم ایران یک روتین کاربردی میدونم
بنظرم اول با دادن پیامک احوالپرسی حالا یا اس ام اس یا هم پیام های شبکه های اجتماعی ببینید تمایل طرف به برقراری ارتباط با شما تا چه حدیه شاید حتی در همون چت زمینه ای شد گلایه ها گفته بشه و رفع سو تفاهمنقل قول:
چون نوشتار ادم راحتتره
بعد در انتها هم ازش بخواید که مهمون شما باشه (خونه/کافه/...) دعوتش کنید و حالا نمیدونم خانم هستن یا اقا اگر خانم بود هدیه هم باشه چه بهتر اگر اقا هستند صرفا مهمون شما باشند بنظرم کافیه
ما بر آنیم که واژه ای پارسی را جایگزین واژه ای عربی کنیم . :n01:نقل قول:
سرفه هم راهکار خوبی نیست و جلوه خوبی ندارد! اصلا ب نوعی زشت و توهین آمیزه!
نظر شما محترمنقل قول:
جز مواردی که گفتم ندیدم و نشنیدم راهی غیرش باشه...
بهرحال در حد پیشنهاد بود دوست گرامی
موفق باشید:n16:
با سلام . استفاده از این کلمه سالهاست در بین مردم رایج هستش و به نحوی عادت شده . تغییر دادن عادت ها به سادگی نیست .نقل قول:
اگر قصدتون تغییر عادت ها هستش که هیچ ، اگر قصدتون جایگزینی کلمات هستش که مطمئنا این تاپیک مکانش نیست بهتره مکان مناسبتری پیدا کنین .
فراموش نکنیم قرار نیست هر واژه ای معادل فارسی آن یافت و در جامعه رواج داده شود . به عنوان مثال تلویزیون که یک واژه ی بیگانه هستش و مطمئنا کسی قصد این رو هم نداره که چنین واژه ای رو با معادل فارسی ش جایگزین کنه و بهتره به همین صورت که هست استفاده بشه . کلمه ی "یا الله " هم فکر نکنم حتما باید براش جایگزین پیدا بشه
با تشکر :n40:
سلامنقل قول:
چرا در نمیزنید؟ من همیشه وقتی که میخوام وارد جایی بشم و بدونم که اگه یکباره برم داخل افراد احساس راحتی نمیکنند یه در کوچولو میزنم و کمی صبر میکنم تا خودشون رو جمع و جور کنن، صبر کردن هم منظور این نیست که منتظر بشینم مثلا موقع در آوردن کفش یکم طولش میدم یا ساعتمو نگاه میکنم و یه در دیگه میزنم تا خودشون بگن بفرمایید
یا اگه مطمئن نبودیم کسی خونه هست میتونیم اسمشون رو صدا بزنیم مثلا مهتاب خانم یا آقا مسعود :) در این صورت حداقل یکباره وارد نشدیم.
درود
مثلا رفتیم در اداره ای و کاری داشتیم و قرار بر پیگیر شده، بپمیخواهیم اسم طرف رو بدونیم بگیم چی؟>
"اسم شریفتون؟" یا "فامیل شریفتون؟"نقل قول: