سهمیه ها بر اساس امکاناتی که هر بخش داره ارائه شده.منطقه یک امکانات تحصیل بیشتری دارد ومنطقه دو بعدازان قرار داردومنطقه سه اخرو کمترین امکانات
Printable View
سهمیه ها بر اساس امکاناتی که هر بخش داره ارائه شده.منطقه یک امکانات تحصیل بیشتری دارد ومنطقه دو بعدازان قرار داردومنطقه سه اخرو کمترین امکانات
نه بابا خوب شد گفتی ما نمیدونستیم !نقل قول:
دوستان من تازه فهمیدم که ادبیات رو نمیتونم بالای 40 بزنم . راهی دارین تو چند روزه معجزه بشه و به 60 برسم ؟
loooooooooooooool:39:نقل قول:
نقل قول:منم تا حدودی pmmcdvd موافقم اینکه میگه دانشگاه های غیر انتفاعی اطراف قبول میشن منظورش این نیست که مهندسی بده اگه اون طرف میرفت به رشته ای که علاقه داره مسلما موفق تر میشد اون زمان به ما میگفتن (زمان شاه :31:)بهترین رشته ریاضیه بعد تجربی بعد انسانی،فنی حرفه ای هم که دیگه متفرقه حساب میکردن(در صورتی که اونایی که فنی خوندن موفق تر شدن!)نقل قول:
یکی از فامیلامون تو کانادا ارشدشو خونده بود میگفت تو دانشگاهمون هر چی هندی و ایرانیو جهان سومی بود همه مهندسی میخوندن ولی هر چی بلوند :31:بود انسانی میخوندن (مثلا جامعه شناسی که تو ایران هیچکی فکرشم نمیکنه)البته بیشتر به علاقه مربوط هست ولی تو ایران حتی اگه طرف علاقه هم نداشته باشه میره ریاضی میخونه(به کسی برنخوره من خودم ریاضی میخونم)
خیلیا هستن که نمیدونننقل قول:
نه بابا خوب شد گفتی ما نمیدونستیم !
به هر حال خیلی پست بی ربطی بود که یهو بیاد از منطقه ها حرف بزنه !نقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
بنده اصلا صحبتم این نیست که ریاضی بده و این چیزا و شما فورا جبهه نگیر و جو سازی نکننقل قول:
بنده این رو می خوام بگم که اگر دو تا مشاور درست توی آموزش و پرورش داشتیم و راهنمای دانش آموزان مطابق با چیزی که خود دانش آموز می خواد راهنماییش کنه مقدار بیشتری موفق توی هر رشته موجود بود که بحث میره روی زیرساخت و در این تاپیک نمیگنجه در کل خود منم از همین نسل هستم و واسه دهه 50 نیستم
سايت گزينه 2 بخش تخمين رتبشو براي همه فعال كرده....كارنامه قبول شده ها رو هم همين طور...
دوستان امروز کنکور 89 رو بررسی کردم .این ادبیات و عربی و ریاضیش خیلی از سال های قبل سخت تر بود . من 12 تست اول ریاضی رو همیشه درست میزنم بقیه رو چند تا شو میزنم ولی سال 89 خیلی زد تو روحیه م . طوری که اصلا نتونستم برم فیزیک و شیمی رو نگاه کنم . دوستم گفت آره 89 ریاضیش سخت بود . سال 90 هم فیزیکش و باهم نتیجه گرفتیم با توجه به سخت بودن سوالای سنجش 91 درس شیمی امسال سخت باشه . الان فکرم رو این کنکوره داغون کرده ! چکار کنم ؟ :(
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
حالا شما به این مشکل خوردی تو خونه؛ فکر کن من سر جلسه سوال تصاعد رو نمی تونستم حل کنم چقدر حرص خوردم :(((نقل قول:
ولی خوبی کنکور اینه که وقتی سخته برای همه سخته و همون کنکور 89 رو اگه بررسی کنیم مثلا برای 3 رقمی شدن ریاضی رو حدود 40 هم میزدی کافی بود در حالی که تو کنکورهای قبلی باید حداقل 50 میزدی
رو همین حساب مهمترین کار اینه که اگه یه دقعه وسط جلسه 7-8 سوال از یه درس نتونستید حل کنید یا حس کردین تو یه درس به % که معمولا میزنید نمیرسین به احتمال زیاد معنیش اینکه سوالات اون درس به صورت غیرمتعارف سخت تر از سال های قبله و بقیه هم بدتر از شما نباشن بهتر نیستن!
برای تاریخ ادبیات و لغت چکار کنم من لغت اخر کتاب ها رو حفظم ولی تست ها رو برسی میکردم یکسری لغات اخر کتاب نبود