با معرفت ترین گل ترین باحال ترین دوستی که دارم جناب پیشی هستنقل قول:
نوشته شده توسط piishii
ولی خودت زیاد بچه خوبی نیستی
منحرف :happy:
Printable View
با معرفت ترین گل ترین باحال ترین دوستی که دارم جناب پیشی هستنقل قول:
نوشته شده توسط piishii
ولی خودت زیاد بچه خوبی نیستی
منحرف :happy:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط soleares
به نظر من اتفاقا خیلی دارند ازم سوال میکنند انتظار من خیلی کمتر از اینا بود
شاید هم به قول شما مشتریش کم شده
;)
خب من چندين سوال مي پرسم بيكار نباشي ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اگر 30 مرتبه از عدد 44455600 جذر بگريم (يعني از عدد بعد از جذر آن بعد از جذر جذر آن و ... ) حاصل چند خواهد شد ؟
- دوست داري کادو بگيري يا کادو بدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- عشق بازي بلدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اين اتفاق برات افتاده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- سينما که ميري اونجا رو به گند مي کشيد يا نه آروم ميشينيد سر جاتون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- شده کسي بخواد بهت خيانت کنه حالشو بگيري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- شده تقصير رو بندازي گردن يکي ديگه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- شده دوستات بترسوننت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- در اين حد عصباني شدي ؟ از دست کي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تكراري بود نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- نظرت درباره تصوير روبه چيه يه خط بنويس ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- شده دردسترس نباشي اونم وقتي مي خوانت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- مي دوني اين کيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اين قدر مياي تو اينترنت اين شکلي نشي يه وقت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اگرز گفتي اين کدوم بازيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- شده يکي از آشنا ها رو ببيني بعد استتار کني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- دوست داري با اين آقاهه دهن به دهن بشي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اسم بيماريي که باعث ميشه خون آشام بشيم چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- شده يکي رو که گوشاش يه خورده بزرگتره از حد معموله رو مسخره کني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط *hamedkhatar*
جک هم بلدی بگی ؟
کی به کی میگه انحراف :D
دماغ خودت منحرفه :D
میخوای آمار بدم بچه ها ببینند کی خلافتره
جواب soleares
خب من چندين سوال مي پرسم بيكار نباشي ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اگر 30 مرتبه از عدد 44455600 جذر بگريم (يعني از عدد بعد از جذر آن بعد از جذر جذر آن و ... ) حاصل چند خواهد شد ؟
برو بابا مگه اینجا اتاق ریاضی هست؟
:laughing:
- دوست داري کادو بگيري يا کادو بدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدم
- عشق بازي بلدي ؟
نه اصلا دوست ندارم بلد باشم
- اين اتفاق برات افتاده ؟
نه
- سينما که ميري اونجا رو به گند مي کشيد يا نه آروم ميشينيد سر جاتون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گاهی به گند میکشیم گاهی آروم بستگی داره با کی برم
- شده کسي بخواد بهت خيانت کنه حالشو بگيري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره خیلی
- شده تقصير رو بندازي گردن يکي ديگه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله
- شده دوستات بترسوننت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم
- در اين حد عصباني شدي ؟ از دست کي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تكراري بود نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آره :blink:
- نظرت درباره تصوير روبه چيه يه خط بنويس ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا نظری ندارم فقط داره زور میزنه
- شده دردسترس نباشي اونم وقتي مي خوانت ؟ [
آره
img]http://smilies.sofrayt.com/1/b0/lgrmonstereyeroll.gif[/img]
- مي دوني اين کيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاج آقا شجاع
- اين قدر مياي تو اينترنت اين شکلي نشي يه وقت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعید نیست
- اگرز گفتي اين کدوم بازيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم ولی اسمش یادم نمیاد
- شده يکي از آشنا ها رو ببيني بعد استتار کني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره خیلی
- دوست داري با اين آقاهه دهن به دهن بشي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه مرسی :biggrin:
- اسم بيماريي که باعث ميشه خون آشام بشيم چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خونشامیونینگ :blink:
- شده يکي رو که گوشاش يه خورده بزرگتره از حد معموله رو مسخره کني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه به هیچ وجه
نه بابا جک چیهنقل قول:
نوشته شده توسط piishii
تو منحرف تری
تازه همه در مورد اون یه چیزایی میدونند :laughing:
مي دوني اين کيه ؟
حاج آقا شجاع
100% اشتباه کردی ! پاپ اعظم رو نمی شناسی مگه ؟
چرا بابا برای شوخی گفتم :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
با تشكر از حامد جان كه تو اين روزها حسابي زحمت كشيد و بدون فوت وقت به سوالات پاسخ ميداد
حضور ايشون پس از سو تفاهماتي كه با مجير جان پيش اومد و تاپيك به حاشيه رفت باعث برگشتن ارامش به صندلي داغ شد
جا داره يه تشكر ويژه از ايشون بكنم و بگم خسته نباشيد
از اين لحظه صندلي خاليه تا به موقعش بيام صندلي نشين جديد رو مشخص كنم
با تشكر
من هم همینجا تشکر میکنم از سعید جان و دیگر دوستان که وقتشون رو گذاشتند و سوالهای ... مطرح کردند خیلی خوشحال شدمنقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
حالا نوبت منه که سوال کنم :evil:
امیدوارم هر چه زود تر نفر بعدی اعلام بشه
یا علی :blush: