شوخی می کنی .مگه میشه تو این دوره زمونه یه شرکت اونم مثل مخابرات توی سایتس اعلام نکنه.کل ایران اینجوریه یا فقط شهرما؟من موندم دیگه چی بگم....نقل قول:
Printable View
شوخی می کنی .مگه میشه تو این دوره زمونه یه شرکت اونم مثل مخابرات توی سایتس اعلام نکنه.کل ایران اینجوریه یا فقط شهرما؟من موندم دیگه چی بگم....نقل قول:
کاملا برعکس شما من موقع استفاده از VPN اینترنتم خیلی ضعیف میشه . البته من یه رایگانشو دارم که صلواتی هر وقت دلش میخواد وصل میشه . سرورش تو روسیه ست و پینگم رو بالا میبره ولی اصلا تایم اوت ندارم که بخوام بعدش با VPN تست کنم ببینم رفع میشه یا نه؟ ... از وقتی اشتراک محدود (3 گیگ) گرفتم یادم نمیاد تایم اوت دیده باشمنقل قول:
اگه پینگ و کیفیت براتون مهمه قید اشتراک های یک به ده رو بزنید ... دوستان گفتن مخابرات اشتراک های یک به پنج هم جدیدا آورده احتمالا اونا مشکل تایم اوت ندارن
این دروغ گو های اوزی پورت جدید اضافه نکردن بلکه دارن از پورت های ما به مشترکین جدید میدن ... واسه همین الان گند رفته توی اینترنت ... بی سوادا. 2 نفر نمیرن از شهر هایی مثل تهران بیارن که حد اقل بهشون نحوه ی درست خدمت به مردم رو نشون بدن !
فکر نکنم چون من همون 62 الی 65 سرعت دانلودمهنقل قول:
دانلود بله.نقل قول:
در بد ترین موقع ها که وضع اینترنت داغون بوده دانلود مشکلی نداشته.مهم اینه که من تا ADSL رو روشن میکنم میبینم نت قطعه ! یعنی به طور کلی نت نداریم. همش تایم اوت و تایم اوت.حتی سایت هم به سختی باز میکنم ...
طرف نفهمه
میگم من تایم اوت دارم
میگه نه آقا تایم اوت نیست
میگم پفیوز خط من مشترک بین هزار نفره
ولی تو مستقیمه و شیر شده نیست
نمیفهمن!
این عزیزان تا بفهمن معانی این کلمات از جمله تایم اوت چیه، عمر مون تموم شده !نقل قول:
گند رفته تو مخابرت ... مرکز بعثت هستم . پورت اضافه کردن که کاری نداره ... پورت اضافه کردن ولی پهنای باند همونه . خب معلومه اینجوری میشه ... مثل این میمونه کی الان هی داریم ماشین تولید میکنیم ام جاده و خیابون درست حسابی براش نداریم و نمیسازیم . خب معلومه که از مصدق تا آزادی 1 ساعت تو ترافیکی...
جالب اینه من دانلودم همیشه مشکلی نداشت پینگ و تایم اوت بالا میرفت..........الان سرعت دانلودمم کم شده و صفحه هم بشدت افتضاه باز میکنه.
واقعا چه خبره؟؟؟؟؟