ارس آنلاین؟نقل قول:
Printable View
ارس آنلاین؟نقل قول:
بله فرق می کنهنقل قول:
سرعتی که speedtest نشون می ده به چند عامل بستگی داره. به سرعت اینترنت ما ، به سرعت خود سروری که برای تست انتخاب کرده ایم، به ترافیک بین ما و اون کشور و... و اصلا به فاصله ما تا اون سرور ربطی نداره.
مثلا یک روز در یک لحظه با سرور کویت تست گرفتم و با یک سرور آمریکایی هم تست گرفتم. تست با سرور آمریکایی سرعت بیشتری رو نشون داد.
به نظرم با سرورهای آمریکایی تست بگیرید بهتر باشد
دوستان سرعت دانلودم نوسان داره هی میره 190 بعد 140 بعد 120 بعد دوباره 190 طبیعیه؟؟
خوش به حالت داداش !!!.نقل قول:
چه سرعتی گرفتی؟!؟!.......من 512 دارم سرعت دانلود از 2 تا 140 متغیره!!
شب ها از ساعت 11 به بعد درست میشه نت من
امروز سرعتم خیلی افتضاح شده ، الان در حد 10-15 شده. (128 دارم).
امروز سرعت منم پایین اومده .120 کیلو بیشتر نمیتونم دانلود کنم.سرویسم 1 مگ هستش.
سلام دوستان
بابا ما که آخر نفهمیدیم قضیه چیه؟! من سرویس 512 از شاتل دارم(ECO) سرعت دانلودم از 20 تا 60 متغیره(دیگه درستش 60 است که معمولا نمی رسه!) ولی یکی از دوستام 256 از پارس آنلاین داره همیشه حداقل با 120 کیلو بایت بر ثانیه دانلود می کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!یعنی چی آخه!!! من اون اوایل که می خواستم سرویس بگیرم که نمی دونستم این عدداشون خالی بندیه!!:19:
البته نا گفته نماند که نمی دونم سرویس پارس آنلاین دوستم شاید نوع خاصی باشه؟! ولی بعید می دونم! تازه ماله اون وایرلسه و مال من کابلی!!
این چه وضعیه به خدا؟!؟ یارو هنگ کنگی تو خونش مفت مفت با سرعت 6 مگ بر ثانیه دانلود می کنه؟!! اون وقت ما....لا اله الا الله!!:jealous::19:
سرعتتون در روزای دیگه چند بوده؟نقل قول:
الان سرعتم درست شد.نقل قول:
من نامحدود گرفتم .شب و روز سرعتم یکیه .در کل سرعتم کمتر از 230 کیلو بایت نمیشه.
بعضا 350 کیلو هم دانلود میکنم.