پینگ فکر کنم تا یه حدی بستگی به منطقتون داره. برای من پینگم به گوگل بین 250 تا 300 متغیره. اگه برای بازی های FPS بخواین بعید می دونم بتونین استفاده کنین اما برای بازی های mmorpg و غیره که پینگ زیر 100 نمیخوان فکر می کنم قابل استفاده باشه.نقل قول:
Printable View
پینگ فکر کنم تا یه حدی بستگی به منطقتون داره. برای من پینگم به گوگل بین 250 تا 300 متغیره. اگه برای بازی های FPS بخواین بعید می دونم بتونین استفاده کنین اما برای بازی های mmorpg و غیره که پینگ زیر 100 نمیخوان فکر می کنم قابل استفاده باشه.نقل قول:
پینگش به هیچ وجه خوب نیست و بعضی مواقع حتی در وبگردی هم مشکل ساز میشه.نقل قول:
طرفای 350 - 400 است.(سرور های خارجی اسپیدتست)
اگر بخواید p2p بازی کنید مثل گیم رنجر بهتره اما معمولاً بالای 100
حتی در سرور های اینترانت هم پینگ طرفای 80 است که برای همچین سروری خوب نیست.
کلا طرف مبین نت و ایرانسل نیاین که ضرر می کنین
نقل قول:
با اینکه صحبت دوستمون خیلی کلی هستش ولی متاسفانه باید تاییدش کرد چون هیچکدوم از این دو شرکت برخلاف هیاهو و ادعاهایی که داشتن و دارن نتونستن تصویر خوشایندی از اینترنت پرسرعت در ذهن مشتریکنشون بسازن.
100% تایید میشهنقل قول:
روز به روز افت کیفیت و خدمات رسانی (حداقل مبین نت را که خودم دارم مطمئنم)
اصلا من به خاطر شبانه و جمعه رایگان مبین نت گرفتم :17: (با اینکه تو منطقه مون ایرانسل مودم وای فای نصف قیمت میداد و آنتن دهیش هم کامل بود) حالا 200 تومن مودم خارجی خریدم ترافیک رایگان که قبلا هم سراب بود :2: و الان هم که زمانش را نصف کردن :41: (جالبه که تو نقششون من تو منطقه سبز بودم و مودم داخلی و wifi آنتن نمی داد :18: و خارجی گرفتم و جالبتر اینکه بعد از گذشت 2 ماه آنتن مودمم (مودم خارجی تو منطقه سبز اونم تو مرتفع تربن نقطه از پشت بوم نسبت به بقه ساختمونا) از 4 به 2 رسیده) :19:
با سلام به دوستان کسی پسورد و یوزر دیفالت مودم EchoLife BM635 WiMAX CPE رو می داند؟؟؟
دوستان سلام
من کارم جوری هست که باید بین مشهد و قم رفت و آمد کنم بنابراین به اینترنت وایمکس احتیاج دارم. خوب توی قم که ایرانسل آنتن نداره بنابراین فقط می مونه مبین نت.
البته الان توی قم پرسرعت پارس آنلاین دارم و ازش راضی هستم.
خلاصه دوستان لطف کنید و نظرتون رو بدین که واقعا ارزش داره از مبین نت سرویس بگیرم برای اینکه تو هر دو تا شهر استفاده کنم؟
اذیتم نمی کنه؟
سرعتش خوبه؟
مبین نت برای یوزرهایی خوبه که اصلا سراغ speedtest و ping نمیرن و اهل دانلود و تورنت و این جور چیزا نیستن ،نهایت توقعشون از اینترنت باز شدن صفحه و ایمیل و شبکه اجتماعی هستش و یا اینکه گزینه دیگه ای ندارند.
منزل ما نزدیک دیباجی هست و 550 متر با دکل فاصله داریم تازه طبقه 3 هستیم !!! و جالبه بازهم مشکل rssi , cinr داریم و تازه وقتی تو ساعتهای پیک ،که اکثراً از 6 تا 12 بیشتر پای نت هستنتد، ازش استفاده میکنید با دو روش داغونت میکنه هم بدلیل کاربر بیشتر سهم کمتری از پهنای باند نصیبت میشه و هم سیگنال دریافتی دچار افت شدید میشه .
دو هفته هست سرویس گرفتم ولی واقعاً پشیمونم عجب شکری خوردم عجب ....
خلاصه روانیت میکنه!!!
نقل قول:
بله دوست عزیز
هر دو admin هستن هم یوزر و هم پس
دوستان من یک طرح زمستانه دارم که از اسفند 89 فعال شده و الان این سوال برام پیش امده که :
آیا جمعه ها کاملا برای من رایگانه هست یا فقط از ساعت 2 صبح تا 2 بعداز ظهر هست؟
نقل قول:
- در هر کدام از طرح های فوق مصرف در ساعات 2 الی 8 صبح و جمعه ها 2 صبح الی 2 بعد از ظهر رایگان می باشد.
کد:http://mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=27