نقل قول:
رایگان نداره... تو بهترین شرایط هم سرعتت به 1 مکابایت نمیرسه... دوستات باهات شوخی کردن حتما :27:
Printable View
نقل قول:
رایگان نداره... تو بهترین شرایط هم سرعتت به 1 مکابایت نمیرسه... دوستات باهات شوخی کردن حتما :27:
سلام نه رایگان نداره سرعتم تو بهترین شرایط به اون مقدار نمیرسه
سلامنقل قول:
ایرانسل دانلود رایگان نداره.
یه سوال از دوستانی که مودم USB دارند
آیا میشه Mac Address این مودم ها رو تغییر داد؟
فکر نکنم سرعت دانلود 1Mbps هفتاد باشهنقل قول:
چون 128=1024/8
یعنی با سرعت 128kb/s دانلود می کنه.
دوستانی که سرعت 512 به بالا گرفتن لطفا بگن توی متن نامه از طرف شرکت چی باید بنویسم؟
مثلا این خوبه؟:
گواهی میشود آقای ایکس جهت انجام امور محوله به اینترنت پرسرعت نیاز دارد. لذا خواهشمند است............
لطفا راهمایی کنید.
دوستان عزيز سلام
سوالي داشتم از شما
من در منزل قبليم adsl داشتم با سذعت 256 كه خوب مدت زيادي هم استفاده ميكردم و مرتب هم شارژ ميكردم مشكلي هم نبود
اما مجبور شديم منزل رو عوض كنيم و الان بايد سرويس جديد بگيرم
ايرانسل تبليغات جديدي ميكنه در باره وايمكس و قيمت مودم هاشم كم كرده
تعرفه هاشم خوبه قيمتاش
خواستم از شما دوستان بپرسم آيا به صرفه هست و سرعتش خوبه و علافيش كمه من بگيرم يا باز برم سذاغ همون adsl و 2 هفته بابت نصبش صبر كنم
لطف كنيد برام كامل توضيح بديد
ممنونم
نقل قول:
نه دوست عزیز من خودم الان 1مگ نامحدود دارم سرعت دانلودم 128 هستش کی میگه 1 مگ سرعتش 70 هست؟
قبلش که 512 داشتم سرعتم روی 70 بود
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
نقل قول:
متن نامه ای که من نوشتم این بود
شرکت محترم ایرانسل
احتراما به عرض میرساند آقای X جهت استفاده از وایمکس با سرعت 512 معرفی می شوند
من کاملا گیج شدم... کسی حوالی خیابان پاستور و 12 فروردین میشه که از وایمکس استفاده کنه؟؟؟؟
یه عده میگن قطعی زیاد داره و سرعتش نوسان داره....
مبین نت هم که نقش پوشش دهیش یه جوریه اصلا اسم خیابون ها رو مثل ایرانسل نزده
کسی چیزی میدونه بگه ...ممنون بچه ها
محاسبات شما درسته . ولی بستگی به انتن دهی و مقدار سیگنالتون داره .نقل قول:
این سرعتی که شما می گی بهش می گن در بهترین شرایط این سرعت رو باید بده که بعید می دونم .
من با 2 مگابیت در بهترین شرایطی که داشتم با 90 درصد سیگنال دانلودم به 245kb رسیده ولی ثابت نمی مونه . که برای این پهنای باند تا 256kb باید باشه.