قیمت rs 33 پایونر از 690 هفته گذشته امروز به 710 رسیده!
این افزایش قیمت بخاطر عیده؟
Printable View
قیمت rs 33 پایونر از 690 هفته گذشته امروز به 710 رسیده!
این افزایش قیمت بخاطر عیده؟
سلام
در مورد خرید سینما خانگی سونی کدوم رو پیشنهاد یمدید؟
من میرم بانه و میخام یک یره یه چیزی بخرم
در حد 300-400 تومن
من میخام با تی وی وی 20 خود ست کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام و خسته نباشید من یک سینمای خانگی میخواستم بخرم فقط زیر 400 ال جی بهتره یا سامسونگ یا مارک دیگه ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید من چند تا از برتری های مهمش رو خدمتتون عرض می کنم خودتون مقایسه کنید.
1-محدوده فرکانسی:
Denon 20Hz-22KHz
Logitech Z5500: 33Hz-20KHz
2- Z5500 فقط دارای یک ورودی 5 کاناله آنالوگ و دو ورودی دیجیتال یکی اپتیکال و دیگری کواکسیال هست که دیکودر موجود بر روش فقط توانایی دیکود DTS رو داره و نمی شه از هر دو این ورودی ها استفاده کرد.
در حالی که دنون دارای 4 ورودی HDMI 1.4 بصورت Repeater است همچنین دارای دو ورودی دیجیتال و 3 ورودی ویدئویی کامپوننت است که میتونه از طریق HDMI همه نوع سیگنال رو دیکود کنه مثل DTS HD Master Audio و Dolby True HD و می شه بین همه این ورودی ها سوئیچ کرد.
3-دنون توی اسپیکر های فرانت و سنتر از کانفیگ 2Way استفاده می کنه یعنی توی این بلندگوهاش علاوه بر درایور Mid Range دوگانه از یه تیوتر مجزا هم استفاده میکنه که باعث استرس و تداخل کمتر صدا می شه در حالی که z5500 توی تمام بلندگوهاش از تک درایور Mid/Full Range استفاده می کنه.
4-ریموت کنترل دنون کامل هستش و شما میتونید تمام تنظیمات رو از طریقش انجام بدین در حالی که لاجیتک کلاً امکان تنظیمات خیلی محدودتری داره.
5- دنون دارای تیونر رادیویی است.
6-....
منم با پژمان موافقم .نقل قول:
اضافه بر تمام امکانات فنی که پژمان گفت از نظر ظاهری هم زمین تا آسمون با لاجیتک فرق داره و خیلی شکیل تر و شیک تر هستش.
به نظر من هزینه کردن برای این لاجیتک یجورایی پول دور ریختن هستش وقتی با این قیمت میشه سیستمهای 390 و 391 دنون رو با کلی امکانات بیشتر و حرفه ای تر تهییه کرد.
احتمالا یارانشو حذف کردن :31:نقل قول:
دوست عزیز اینجا ایرانه ! افزایش قیمت که دلیل نمیخواد !! طرف شب میخوابه نصفه شب کابوس میبینه صبحش که میره تو مغازه میکشه رو قیمت جنساش !!!
سلام توی بانه فقط الجی هست و سونی و یه مارک نامعتبر اسمش یادم نیستنقل قول:
در ضمن بانه حدود 30 الی 40 تومن ارزونتره که به خاطر نداشتن گارانتیه
چون حجم کارتن سینما بزرگه براشون صرف نمی کنه قاچاقش کنن
بنابراین بدونید سینما قاچاق نیست
موفق باشید
با سلام
پژمان جان از راهنمايي خوبت ممنونم...
حالا اين مدل رو از كجا تهيه كنم ؟ با چه قيمتي ؟ با چه گارانتي ؟
من شهرستانم (جنوب شرق )
با توجه به مشغله کاری تقریبا یک هفته طول کشید تا خط به خط همه336 صفحه رو بخونم! نتیجه اینکه بین 787 و r33 مردد شدم!امروز اتفاقی گذرم به جمهوری افتاد رفتم فروشکاه راستین ازشون خواستم صدای چند مدل رو برام پخش کنن!راستش به نظر من کیفیت صدایRSM-400DV هم برای من جوابگو هست ولی مسئله سر ورودیها ست که به گفته فروشنده کیفت آنالوگ و دیجیتال خیلی متفاوته! حالا غرض از این قلم فرسایی اینه که واقعا ارزش داره برای استفاده معمولی (موزیک اکثرا mp3 و ویدئو هم نهایتا HD ریپ شده) 200 تومن اختلاف r33 با787 متقبل بشم؟ قیمت r33 مقطوع710000 و 787هم 510000 بود! اینجور که صفحات قبل دستگیرم شد گویا قیمتها بالاتر رفته !خواهشا راهنمایی کنید ! بخصوص جناب رایان!!!!
اگه تلویزیون شما FULL HD 1080p است صد در صد برای استفاده از نهایت کیفیتش T14+ را پیشنهاد می کنم به دلیل کیفیتش و مدیا پلیر فوق العاده اش (پشتیبانی از 3D و فیلم 1080P)نقل قول:
ولی اگه تلویزیونتون 1080i است T16 هم دستگاه خوب و جمع و جوری است (اندازه یک کف دست است و بدون نیاز به کابل HDMI مستقیم به پورت HDMI متصل میشه)
اگه قیمت دستگاه بیشتر از اندازه اش براتون مهمه دستگاه لومکسی هم خوبه و ارزانتر است، روش کابل HDMI هم هدیه داره!
بلوسنس T14+ فعلا تا بعد از عید گفتند نیست، و وقتی بیاد حتما به ما تلفن میزنند که بار جدید اومده، لومکسی هم همه اش را فروختیم تا حدود 5 روز آینده بار جدید میاد.:10: