سلام به همه دوستان
منم میخوام از تجاربم تو این یه هقته ای که گوشی دستمه بگم!
اول در مورد تاچش که خیلی در موردش حرف زده میشه باید بگم به عنوان کسی که با تاچ خازنی مثل
سامسونگ I8910 کار میکرد حالا یا این, اگه به اون خازنی 10 بدم به تاچ وبواز 8.5 تا 9 میدم. قبل از خرید با
چیزایی که در مورد تاچش میگفتن توقع خودمو پایین آورده بودم و منتظر یه تاچ مشتی بودم! ولی بعد از کار کردن باش
دیدم نه بابا . . . . .
اما دوربینش, من با سامسونگه مقایسه میکنم تا نظرمو بهتر برسونم. تو عکاسی I8910 واقعا قویتر بود البته تو روز,
به عنوان مثال حجم عکس های اون توی نور روز 4 مگ به بالا بود ولی ویواز حدود 2 مگه حالا چطوره گه هر دو 8 مگاپیکسلی
هستند نمی دونم! تفاوت رنگ تو سامسونگ واقعا بهتره طوری که رنگها زنده تر و با طراوتر بودن. نکته جالب اینه که برای I8910
همیشه فرمور های کوک شده غیر رسمی میومد و آشکارا عملکرد دوربین و بهتر میکرد ولی فکر کنم برای ویواز بجز آپدیت رسمیش
چیز دیگه ای نیست!
عکاسی شب جقتشون تو یه سطحه, ولی من از فیلمبرداری ویواز بیشتر راضیم. کلا به نظر من فیلمبرداری ویواز بهتره.
به صورت کلی از دوربینش خیلی راضیم, عکسایی که باش مگیرم واقعا ارضا کنندس و چشم نواز, انتظارات منو به عنوان کسی
که عشقه عکاسی با گوشیه با توجه به هزینه ای که کردم کاملا براورده میکنه.
در مورد باطری هم که تقریبا 3 روز جواب میده, مشکل با سیم کارت داشتم که با غیر فعال کردن ا د ج درست شد.
جالبه که من نمیدونستم نور صفحه پیش فرض روی نصفه که توی نور روز زیاد جالب نبود, ولی وقتی نورشو زیاد کردم اون مشکلشم
تقریبا حل شد.
سرعت گوشی که عالیه البته منظورم سرعت نصب برنامه رو نمیگم, چون بخاطر رمش نصب برنامه خیلی طول میکشه
من حدس میزنم که مشکل نرم افزاریه تا سخت افزاری. کاش از همون اول گوشی رو با رم داخلی 8 گیگی میدادن!
و اما چیزی که واقعا منو مجذوب خودش کرده, طراحی بسیار زیباش و اندازه و وزن بسیار بسیار فوق العلادشه.
اینا چیزیه که اصلا با I8910 قابل قیاس نیست, مثلا من به هبچ وجه نمیتونستم اونو تو جیبم بزارم یا راحت دستم بگیرم
واقعا ظلمی واسه خودش!! من که از نگاه کردن بش واقعا لذت میبرم.
حالا یه سوال, آخرین ورژن آپدیتش چنده؟ به صورت غیر رسمی رو این گوشی تا حالا کار نشده؟