سلام
در حال حاضر سرعت دانلود شبانه eco 128 شاتل چنده؟ حدودا چقدر میشه دانلود کرد؟
Printable View
سلام
در حال حاضر سرعت دانلود شبانه eco 128 شاتل چنده؟ حدودا چقدر میشه دانلود کرد؟
آقا ادبو رعایت کن ! چاله میدون که نیستنقل قول:
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
چون ART3 تقریبا 30-35 گیگ در ماه پهنا داره و میدونه اگه بکنه 2 مگ به نفعش نیست!!! اکو رو زیاد کرده که شما راحت حجمت تموم بشه گیگ بخری ازشون:31:نقل قول:
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
چون ART3 تقریبا 30-35 گیگ در ماه پهنا داره و میدونه اگه بکنه 2 مگ به نفعش نیست!!! اکو رو زیاد کرده که شما راحت حجمت تموم بشه گیگ بخری ازشون:31:نقل قول:
بله توی اصفهانم یکی از دوستام سرعتش افزایش پیدا کرده
سلام بر بچ گل اهواز...:11::11::11:
یه چند وقتی بود نت نداشتم-حدود 2 ماه در حقیقت سیستم به 13 رفته بود:41:-میخوام adsl رو راه بندازم کسی یه آمار درسته حسابی به ما میده؟:10:
شاتل تركونده
ديشب با سرعت 270كيلو در ثانيه دانلود ميكردم.
با سرويس ايكو 128.دوستان شما بگيد به چه صورت ميكشيديد ؟
والله چه عرض کنمنقل قول:
تو کانفیگ مودم دان استیرممون زده 2500
ولی سرعت دانلود با idm 30 کیلو بایت بود
از کلی سرور دانلودی استفاده کردم
همشون همین جوری بود
اقا کسی می دونه جریان چیه؟
با سلام دوستان من تا حالا ADSL نگرفتم می خواهم سرویس نامحدود بگیرم بنظرتون چه پیشنهادی دارین که هم قیمت مناسب هم سرعت خوب . راستی ART 64 Kbs شاتل سرعت دانلودش چقدره ایا خوبه در کل هر نظری دارین ممنون می شم .:20:
سلام
خیلی عجیبه؟
اکو 128 شاتل؟:18:
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اینجا من میبینم بعضی از دوستان با eco-128 سرعتهای دانلود بالا دارند پس چرا سرعت دانلود من با همین eco-128 در تمام ساعات شبانه روز از 15 تا بیشتر نمیشه !!
واقعا خیلی برام مبهم شده ، ایا به این ربطی داره که خطوط تلفن من فیبرنوری هستش...؟؟
مرگ بر شاتل.
سرعت دانلود روز رو بردن روي 270كيلو در ثانيه سرعت دانلود شب رو واسه سرويس اكو 128 روي 30كيلو در ثانيه قفل كردن.
توي روز جرات ندااري پيج باز كني از كمبود ترافيك با اين سرعت بالا - توي شب هم نميتوني دانلود كني
اخه شبكه روي سرعت 30كيلو براي سرويس اكو 128 قفل شده.
ميگيد نه خودتون اگر اين سرويس رو داريد امتحان كنيد و نتيجه رو بگيد