میگه 10.500تازه با کلی منت ولی پرشیا سالمه از نظر اطاق 160تاهم کارکرده به نظرتون کدوم رو بگیرم
میگه 10.500تازه با کلی منت ولی پرشیا سالمه از نظر اطاق 160تاهم کارکرده به نظرتون کدوم رو بگیرم
به نظر من قید این پرشیا رو بزن همون سمند بهتره..... پرشیا هم مدلش پایین تره هم کارکردش زیاده بازم میگم بعدا پشیمون میشی همون سمند رو انتخاب کن.نقل قول:
من ولی میگم پرشیا
1- تصادفی نداره
هر چی باشه و هر چقدر هم کرا کرده باشه اتقش سالم هستش
سمند اتاقش ذاتا بعد 3-4 سال لش میشه ولی با یه یا چند تا تصادف واقعا زود لش میشه .
10500 هم واسه اون سمند زیاده با اون وضع تصادف 10 نومن باید منت بذاری سرش بدی
کاش بلایی که سر ماشین موقع تصادف بیاد رو دقیقا بدونید
کل ابدنه ضرب میبینه در بیشتر موارد حته این ظربه به موتور هم متقل میشه .
انتخاب معقول پرشیا هستش
دوستان عزیز از راهنمائی هاتون ممنونم امروز سمند رو به یه نقاش نشون دادم اصلا" متوجه تعویض در ها نشد ولی گفت گلگیر سمت شاگرد تعوض شده همرا رکاب حالا به نظرتون چیکار کنم سمند رو بگیرم یاپارس بازم ممنونم
سیلو مدل77 دارای یه گلگیر رنگ چند می ارزه؟
سیلو رو میگه 7تومان دارای11ماه بیمه و70%لاستیک
خب قیمت نرمال همینه مهم کارکردشه که چقدره...؟نقل قول:
من فکر میکردم که ایشون پرشیا رو میگن تصادفیه:31: وگر نه سمند رو توصیه نمیکردم.....نقل قول:
من ولی میگم پرشیا
1- تصادفی نداره
هر چی باشه و هر چقدر هم کرا کرده باشه اتقش سالم هستش
سمند اتاقش ذاتا بعد 3-4 سال لش میشه ولی با یه یا چند تا تصادف واقعا زود لش میشه .
10500 هم واسه اون سمند زیاده با اون وضع تصادف 10 نومن باید منت بذاری سرش بدی
کاش بلایی که سر ماشین موقع تصادف بیاد رو دقیقا بدونید
کل ابدنه ضرب میبینه در بیشتر موارد حته این ظربه به موتور هم متقل میشه .
انتخاب معقول پرشیا هستش
اون سمند طرفشم نرو پشیمون میشی بنظر من با این قیمت برو سمت ریو و 405
پرشیا اگه واقعا تصداف نداره و یا رنگ نداره بهتره اون رو بگیری ولی سیلو با اون وضعیت که گفتی قیمت نرمال و حتی پایینتر از نرمال میگه .
پرشیا مدل82 بدون رنگ میگه 10500 ظاهرش خوبه زیاد خط وخش نداره دارای دزدگیرو پخش معمولی