سلامنقل قول:
به خاطر فشار زيادي كه بهش آوردي سوخت. آمپ قوي هستش.شما هم كه سيستمت تنظيم نبود.اول به خاطر اون بوئي كه قبلا گفتي اومد نيم سوز شده بوده احتمالا ،الان ديگه كلا مرخص شد.
آمپ رو از كجا خريدي؟به هر حال متاسف شدم.:41:
سلامنقل قول:
به خاطر فشار زيادي كه بهش آوردي سوخت. آمپ قوي هستش.شما هم كه سيستمت تنظيم نبود.اول به خاطر اون بوئي كه قبلا گفتي اومد نيم سوز شده بوده احتمالا ،الان ديگه كلا مرخص شد.
آمپ رو از كجا خريدي؟به هر حال متاسف شدم.:41:
خیلی ممنون از راهنمایی ها. حالا بین این همه مدل کدوم رو انتخاب کنم؟!!نقل قول:
سلامنقل قول:
مدل DEH-P8150BT پايونر هست.حدود 290 بايد باشه.
از شریعتینقل قول:
مشکل ار آمپ هست؟
دیگه تنظیم چجوری آخه گین آمپ روکم کنم که دیگه صدایی نداره.
من کلا میخوام بدونم مشکل اصلی کجاست آخه نمیشه که الان این همه سیستم دارن پدرشو در آوردن انقدر فشار دادن روش هیچیشون نمیشه بعد واسه من 1 هفته بعد مرخص میشه.:13:
سلام
قیمت 3012
ممنون.
میخوام فردا یه 3012 بگیرم فقط یه جور راهنماییم کنید که دیگه این یکی نترکه(راستی این بویی که میگی مدام میزد تو ماشین همش بو سوختنی میامد ) چند بارم آمپ پروتکت کرد ولی این آخریا که واوم رو آورده بودم رو 25 دیگه پروتکت نکرد .
حمید جان ممکنه از bass bosst باشه ؟ خودت که میدونی +6:31:
این آخریا یه جور تنظیم کرده بودم رو ولوم 25 تو ماشین نمیتونستم نفس بکشم از بس ویبره میزد. با لا تر از 25 صدا خراب میشد (اما مشکل پرو تکت حل شده بود)
من میگم شاید یارو درست بریج نبسته یا + - اشتباه بسته :19:
حمید گین ساب رو چه ساعتی باشه خوبه آخه اصلا با بالا بردن گین تو ساب نمیشه متوحه شد کجا صدا خراب میشه که گین رو جهت مخالف بپیچونیم.:41:
اول گین رو تنظیم کتم یا LPH?
به HPF پخش کاری داشته باشم یا نه؟
الان باندارو به روشی که گفتی تنظیم کردم صدا خیلی خوب شد . شفاف عالی
رو ولوم 45-50 صدا عالی میشه خرابم نمیشه .
ولی هم HPF پخش هم آمپ روشنه HPF آمپ رو وسط هست بین 320 و 32 دقیق
HPF پخش رو 100 این hpf پخش رو ساب تاثیر داره?
درسنه که اگر جای سیم +و - ساب رو جا به جا کنیم صدا تغییر میکنه؟ایتو امروز یه نصاب بم
گفت sw setting 1 یه normal داره و یه revers نمیدونم درست نوشتم یا نه .
گفت اگر خواستی بذاری رو revers سیم مثبت رو بزن به منفی ساب سیم منفی رو بزن به مثبت ساب آیا درسته؟
میگفت اگر نرمال بذاری بیس رو میده تو اتاق ماشین اگر رو revers بذاری بدنه ماشینتو میرقصونه. :31:
ميخواستم بدونم مانيتور داشبوردي سايز كوچيك ندارن ؟
مثلا 4 اينچ يا 5 اينچ
اندازه ي سايز مانيتور هاي gps خودرو باشه سايزش
همونقد كوچيك و كاملا مستطيلي و جمع و جور
دقيقا ميخوام شكل همون gps باشه كه روي شيشه نصب ميشه فقط جاي gps مكانياب ميخوام مانيتور باشه و تيونر تي وي هم داشته باشه
آيا سراغ داريد كجا ميشه تهيه كرد اينو ؟
از 7 اينچ و 9 اينچ و همچنين ضبطهايي كه مانيورهاي 3 اينچ يا 5 يا 4 هم دارن خودم كاملا مطلع هستم
منتها دقيقا اون چيزي كه گفتم رو دنبالشم
سلامنقل قول:
ببين شما براي اسپيكرها روش تنظيم رو انجام دادي و به نتيجه رسيدي. دقيقا همين كار رو براي ساب هم بايد انجام ميدادي. بله به احتمال قوي به خاطر بازبودن بيش از حد گين و 100 البته باس بوست كه بدر ساب رو در مياره:18: كوئل رو سوزوندي.:41:
ببين فيش كابل اسپيكرها رو قطع كن،يعني فقط ساب به امپ متصل باشه
حالا همون روش تنظيم رو انجام بده.همه كليدها و فيلترها اكولايزر و باس بوست و لود و...همه صفر يا خاموش باشه
اگه بتوني يه ترك فركانس 50Hz يا 80Hz پخش كني بهتره.ضمنا ريپيت دستگاه هم روشن باشه.
هر جا ديدي ساب داره بيش از حد Xmax ميزنه يعني ووفر بيرون مياد و صداي پاخ پاخ و كلا صدا ديستورت ميشه كمي گين رو به سمت عقب برگردون.
حالا بعد از تنظيم براي ساب LPF رو هم از روي پخش و هم آمپ ميزاري روي 80Hz و براي اسپيكر HPF رو روي 80Hz
در مورد ريورز يا نرمال دستگاه خودش اين كار رو انجام ميده .شما بايد هميشه مثبت رو به مثبت و منفي رو به منفي بزني.
ضمنا گوشهاي شما متوجه تغير فاز بعيد ميدونم بشه(اين رو گفتم چون خيليها ميگن با تغيير فاز هيچ چيزي متوجه نميشن)همون نرمال بزار باشه.
ضمنا اگه ساب تو باكس مناسب باشه هم صدا داخل هست و هم خارج.فرمون تو دستت ميلرزه.چه برسه به بدنه ماشين.ديروز من رفتم باطري ماشين رو عوض كنم، بعد از تعويض طرف گفت يه صدا بگير ولتاژ بزنم،من هم يه ولوم دادم بعد از چند دقيقه ديدم يه آقائي اومد گفت صداي سيستم شما بود،گفتم چطور،گفت آقا من اونجا بودم(اشاره به حدود 50-60 متر دورتر كرد) ديدم همه چي داره ميلرزه،عجب بيس سنگيني داره:31:
داخل ماشين هم فقط ميتونم اينو بگم كه ائينه داخل اطاق به سمت پائين شيفت پيدا ميكنه :27:البته من هنوز برقم مشكل داره و دينامم فابريكه:13:
بله عزيزم باكس مناسب همه كار برات ميكنه.:46:
اميدوارم ساب جديد برات خوب بكوبه:8:
سلام دوستان واساتید محترم من جدیدا یه باند با این مشخصات خریدم
carozeria
CRX-6982
Frequency:45-20kHz
Sensitivity:90dB/W/M
Max Power:460W
Magnet:20oz
Voice Coil:25mm
Woofer:Injection Cone
Mid Rangr And Tweeter:58mm Mylar Dome Tweeter And 2x20mm Piezo Tweeter
میخواستم بدونم انتخاب خوبی کردم یا نه
راستی قیمتشم 45000 تومان درآمد
لطفا راهنماییم کنید
ممنون
نقل قول:
سلام
سابم به بهترین نحو تنظیم کردم جالب اینجاست با ساب قبلی و تنظیمات ...... که داشت:31: آمپ پروتکت میکرد اما رو این نه .:10::8:
پخش من 4250 HPF داره فقط LPF برا ساب نداره ولی من هنوز نمیدونم تو 7541a 80HZ کجاش میشه دقیق
آره خودم حس میکنم این باکس برا 3012 مناسب نیست بیس 308 سنگین تر بود البته گین 308 زیاد باز بود
:27:
شما سیستم خودتو با مال ما بچه سیستم مقایسه میکنی :31:
3012 تو دفترچش هم باکس سیلد هم پرتد رو ابعادشو داده همون خوبه؟
کجا بدم باکس برام بسازه؟
پس میگی هم HPF آمپ و هم HPF پخش روشن کنم؟
ترک 50hz و 80hz داری؟
این clip کردن چیه امروز که داشتم تنظیم میکردم یه چند باری که گینو بالا میبردم برا تنظیم چراغ کلیپ آمپ روشن میشد .
ميخواستم بدونم مانيتور داشبوردي سايز كوچيك ندارن ؟
مثلا 4 اينچ يا 5 اينچ
اندازه ي سايز مانيتور هاي gps خودرو باشه سايزش
همونقد كوچيك و كاملا مستطيلي و جمع و جور
دقيقا ميخوام شكل همون gps باشه كه روي شيشه نصب ميشه فقط جاي gps مكانياب ميخوام مانيتور باشه و تيونر تي وي هم داشته باشه
آيا سراغ داريد كجا ميشه تهيه كرد اينو ؟
از 7 اينچ و 9 اينچ و همچنين ضبطهايي كه مانيورهاي 3 اينچ يا 5 يا 4 هم دارن خودم كاملا مطلع هستم
منتها دقيقا اون چيزي كه گفتم رو دنبالشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سوال ديگه هم دارم
كسي تجربه اي در مورد اين آفتابگيراي مونيتوردار كه دي وي دي + تي وي دارند داره ؟
ميخوام بخرم اما نميدونم خوبه يا بده
يكي از سايتها 78 هزار ميگه با پول پست 85 ميشه
مارك سوني
به نظر شما خوبه بده
چطور اينقدر ارزونه
آيا كيفيت تصويريش خوبه
و اينكه فوري خراب نميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنمايي كنيد
در ضمن قيمت اين مانيتور ها بدون سي دي خور يا دي وي دي خور و بدون يو اس بي و ... فقط تي وي خالي 120 تومنه
چه جوريه كه اينا خدايه امكاناتن ولي اينقدر ارزون ؟