خیلی صحبت های مسخره و مضحکی کرده آدم فکر میکنه داره جک تعریف میکنه
Printable View
خیلی صحبت های مسخره و مضحکی کرده آدم فکر میکنه داره جک تعریف میکنه
دلیل سکوت و عدم اظهار نظر دولت آمریکا در مورد یوفوها و موجودات فضایی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
We don’t like to tell Chemistry students and first year students of the idea of parallel worlds because it would upset them. They might go crying to their mothers but, Hey! Get used to it! This is the modern interpretation of Quantum Theory that many worlds Represents reality
عاغا پریشب در شهرستان دهاقان یه شی دایره اَبر مانند دیده شده که با سرعت متوسطی حرکت میکرده و سه تا شده رفته پشت کوه فرود اومده . نزدیکی یه منطقه مهم نظامی به نام ذاغه (نمیدونم املاش چطوره )
مثه اینکه بچه ها ازش فیلم هم گرفتن و دم غروب بوده ولی من ندیدم فقط چن نفر شاهدا که رفیقام بودن رو دیدم که گرد بوده و موقع سه تا شدن نور رنگی پخش شده
جالبه، بعد از اون یوفو که یکشنبه شب در نصف ایران دیده شد، سه شنبه شب هم گیلان و بوشهر اشیا نورانی دیده شده و این موردی که شما میگین پریشب بوده یعنی میشه همون سه شنبه شب، اگه فیلمشو به دست آوردین حتما بزارین:n16:نقل قول:
ناسا 7 تا سیاره کشف کرده که 30 سال نوری با زمین فاصله دارن و کاملا شبیه زمین هستن. یعنی اگه امروز دستگاهی اختراع بشه که بتونه 30 سال با سرعت نور حرکت کنه ما میتونیم تو سال 2050 به آدم فضایی ها برسیم و خودمون بشیم آدم فضایی اونا به ما بگن آدم فضایی :n02:
اینا حقیقت نداره. نزدیک ترین سیارات مشکوک به ما سالهای زیاد نوری با ما فاصله دارن و برای گذر از این مسافت به دستگاه های خیلی پیشرفته تری از اون دایره و نورهای کوچیک و بشقاب پرنده های مسخره نیازه.نقل قول:
مکررا در این تاپیک بحث شده که دوری فاصله به هیچ عنوان پارامتری در جهت عدم توانایی در سفر بین سیاره ای و بین ستاره ای از سوی یک تمدن پیشرفته بشمار نمیره.نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
پس مهندسی معکوس به صنعت بشقاب پرنده سازی هم رسیده
:20:
متوجه نمیشم. چرا دوری فاصله پارامتری جهت عدم توانایی در سفر بین سیاره ای از سوی یک تمدن پیشرفته نیست؟ یعنی به چه تکنولوژی ممکنه رسیده باشن که زمان و فاصله براشون بی معنی شده باشه؟نقل قول:
من فکر کنم اگه قرار باشه روزی تمدنی به زمین برسه با دستگاهی پیشرفته تر از چیزی شبیه به بشقاب پرنده باید باشه. مثلا نور سراسری شبیه به لیز ... نه اینکه با بشقاب بخواد این همه سال نوری رو سپری کنه تا به زمین برسه.
دوست عزیز از میانبر استفاده میکنن که بهش کرم چاله فضایی میگن و احتیاجی به این همه سال نوری نیستنقل قول: