اتفاقا این قضیه محدود هم برای من از یک ماه اخیر شروع شدنقل قول:
Printable View
اتفاقا این قضیه محدود هم برای من از یک ماه اخیر شروع شدنقل قول:
نقل قول:
تنها دلیلش اینه که دولت خودش نمیخواد سرعت بالا ارائه بده وگرنه براش هیچ کاری نداره
دلیلش هم خب معلومه
وقتی یکی از مسئولین مخابرات میاد میگه سرعت 128 برای کاربران اینترنت سرعت خوب وکافی است
دیگه چه توقعی داری؟؟؟
دوستان من میخواهم مودم خودم رو به شاتل پس بدهم فقط جعبه اش رو انداختم دور اما فاکتورش رو دارم کسی میدونه قبول میکنند یا نه ؟
ok تایید میشود:31: . حالا سرعت بخوره تو سرشون قیمتش که از همه دنیا گرونتره رو کجای دلم بزارم:27:نقل قول:
آقا اين شكايت نامه ارسال شد خلاصه؟
من دیروز رفتم درخواست جمع آوری خطم رو دادم. راحت شدم.
واقعا لعنت به شاتل یه روز خوبه 10 روز خرابه یه سریال 350 مگی می خوام بگیرم تو 3 روز باید بگیرم واقعا که !!!!!!!!!! والا تقصیر خودشونه سرعت کم می کنن می دونید چرا راس ساعت 5 دقیقه به یک شبانه شروع بشه سرعت گیر اعمال میشه یعنی همه 5 دقیق مونده حمله می کنن !!!!!بابا فکر نکنم اینجوری باشه پس نتیجه می گیرم شاتل خودش انگولک می کنه
شبانه اش داغونه 128 اکو دارم..............
حالا تکلیف چیه؟ از کدوم شرکت بگیریم که دانلودش اینقد افتضاح نباشه؟ بقیه هم این مشکل محدودیت رو دارن؟ 14 روزه هیچی دانلود نکردم شیطونه میگه دو سر دستگاه جوشکاری رو وصل کنم خط تلفن مخابرات بره رو هوا!! :21:
با حجم نامقیمت معمول یک سرویس ۴۰ مگابیتی حدود ماهیانه در دنیا در حدود ۳۰ دلار در ماه است.
واقعا جاي تاسف است براي كشوري كه ادعاي ازادي و دمكراسيش در شعار دادن تمام دنيا رو برداشته اما در باطن ....لعنت خدا بر اين حرامزادگان واقعا چقدر ما بدبختيم به قول دوستمون با اين قيمتها دو سال مي تونيم از اينترنت پرسرعت لذت ببريم اما چه سوداميدوارم به زودي زود ريشه اين حرامزادگان از سر اين مردم كنده بشه به اميد ايراني اباد و ازاد
الان من دو هفتس که محدود شدم...بابا خسته شدم دیگه!!!! کی محدودیت من برداشته میشه!؟