منم دارم همینو میگم... بقیا دوستان هم نتایج اعلام کنندنقل قول:
Printable View
منم دارم همینو میگم... بقیا دوستان هم نتایج اعلام کنندنقل قول:
خیر شارژتون را 2برابر نمی خوره مثل زمانی هستش که ار وی پی ان استفاده نیم کنید
سلام اصلا همچين چيزي صحت نداره من بارها فايلهاي سنگين چه با وي پي ان و چه غير وي پي ان دانلود كردم بعدا رفتم سرويسم رو چك كردم حسابم درست درست بوده احتمالا اين دوستاني كه اين حرفها رو ميزنن يك كمي دقت نمي كنن وگرنه شركتهاي pap مريض نيستن كه حجم كاربر رو كم كنند الانم كه اين حرفها رو زدم يك عده از دوستان حمله مي كنند كه داري از شركتها طرفداري مي كني اصلا همچين چيزي نيست بايد يك مقدار هم كه شده واقع بين بودو با انصاف منم مثل شما يك كاربر هستم كه زيادم دل خوشي از شركتها ندارم ولي چيزي كه حقيقت باشه رو هم ميگم هر چند كه باب ميل بعضي ها نباشه موفق باشيد
دوستان عزیز من الان با پشتیبانی صحبت کردم گفتن شما تا پایان دورتون درست نمیشه
و دیگه نمیتونید دانلودی شبانه با سرعت خوب داشته باشید باید مثل من که 14 روز هستش با سرعت 3 کیلو بایت دانلود کنید
چیزی که من تجربه دارم ... حداقلش ده الی دوازده روز مشترک محدود میشهنقل قول:
البته شبانه منظورمه
کسی اینجا هست که ART2 یا ART3 داشته باشه؟
شاتل داره از من حجم میدزده در حد تیم ملی ... :|
الانپس کدوم شرک تخوب هستش که سرعت شبانه ش خوبه که بگیریم؟
دوست من دقیقا فرمایشات شما رو تایید می کنم دوستانی که نوشته هام رو خوندن حالا ادامه اشو بخونین :نقل قول:
یکی از رفقایه خوبم در نمایندگی شاتل مراغه کار می کنه اسمش نویده بچه گلیه خدایش من قبل از اینکه شروع کنم بحث شکایت رو شروع کنم ته دلم گفتم بزار با نوید هم صبتی بکنم بعد ازم گله نکنه برگشت بهم گفت مجتبی داداش من از شرکت استعفا دادم من میخ کوب کردم یعنی چی چرا گفت با همه رفقا زنگ می زنن بهم شکایت می کنن انگاری من شاتل رو درست کردم نوید بنده خدام می گفت یکماهی می شه این مسخره بازی رو را انداختن همه برو بچ که اکثرشون به تحریک نوید ثبت نام کردن همشون شاکی نویدم هی زنگ می زنه شرکت اونام می گن به تو ربطی نداره نویدم استعفا داده و حالام کلا لنگ موندن مراغه کسی که سرویس را اندازی بکنه ندارن
ده بیا اینم نوید که نتونسته تحمل کنه سر ملت کلا بزارن ایول به تو دوست خوبم که شرفت رو به پول حروم نفروختی
این گفتم در تایید فرمایشات دوست عزیز هست
دوست من شما خودتون با خودتون دعوا دارین البته قصدم شوخی بودنقل قول:
ولی اینا حق ندارن بیش از این دزدی کنن چه با چیز پی ان یا هر چی دانلود کنی نمی تونن کم کنن اون یه کانکشن هست ربطی به حجم مصرفی نداره چه شما حرف حق رو بفرمائین یا نفرمائین شرکتها اگر کم کنن رسما رو دزدی خودشون تایید می زنن
و دوستی که با چیز پی ان موقع استفاده حجمشون کم می شه بنظر بنده شاید در حین اون ویندوزشون بصورت پنهان آپدیت بشه یا آنتی ویروسشون آپ دیت بشه و ایشون متوجه نباشن