اسیاتک هنوز تعرفه های جدید رو اجرا نکرده. ولی برای خرید حجم اضافی طرح جدید گیگی ۲ هزار تومن اجرا شده.نقل قول:
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
Printable View
اسیاتک هنوز تعرفه های جدید رو اجرا نکرده. ولی برای خرید حجم اضافی طرح جدید گیگی ۲ هزار تومن اجرا شده.نقل قول:
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
این طرحا ظلمه واقعا ظلمه
فکر کنید 45هزارتومن یارانه میدن که یه فرد ایرانی ماهیانه باهاش سر کنه الان تو بخوای به شبکه جهانی وصل شی باید از شکم بزنی
الان از این خبری که چند روز پیش در مورد اینکه نصف ایرانیها با وجود توان کار کردن کار نمیکنند به کنار...
فک کنید بخوایید برای پروژه های دانشگاهی یا تحقیق در مورد کسب و کار با اینترنت زغالی که به قیمت الماس فروخته کاری کنی
یا یوتیوب بری از یه چیزی ایده بگیری
واقعا به به :n06:نقل قول:
کسی میدونه تو قم میدن؟
نه فقط سمنان و گلستاننقل قول:
این یوز نت چجور شرکته من استان گلستان هستم خوبه ازش بگیرم؟ پینگش خوبه ؟ سرعت دانلود 16 m چنده؟
در قسمت اطلاعات خط نوشته کافو نوري ONU 14 - ZTE چه فرقی با فیبر نوری داره و غیر از مخابرات میشه از شرکت دیگه سرویس گرفت؟
این طرح ها چیه اگه واقعا طرح خوبیه باید همون طرح های قبلی رو می ذاشتن اینا رو هم می ذاشتن کنارش تا هرکی خواست و فکر کرد اینا بهتره ازش استفاده کنه قبلا طرح های جشنواره ای بود با قیمت های خیلی خیلی مقرون به صرفه تر من الان خودم 15 ماه سرعت 16 مگ با 30 گیگ حجم اولیه گرفتم 130 تومن ساعت 4 تا 6 صبحش هم رایگان بود روزی 10 گیگ می شد دانلود کرد حجم اضافه رو هم می خریدم 80 گیگش رو هشتاد هزار تومن و بعدش هم 100 گیگش رو 100 هزار تومن خیلی هم مقرون به صرفه بود شبا هم از دانلود رایگانش استفاده می کردم الان امروز دیدم اکسترا باکس که نبود و نمی شد بسته 100 گیگ و هشتاد گیگ رو خرید طرح ها هم همه این طرح های جدید بود که اصلا به صرفه نیست ترافیک داخلی و بین الملل که از قبل هم نصف بود حالا الان باید فقط ماهیانه پول زور داد چون دیگه طرح های جشنواره ای مدت دار با قیمت پایین موجود نیست
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
حجم اضافی رو فقط به مقدار 20 و 50 و 100 میشه خرید. 100 هم قیمتش شده 179000
مسخره است به جای اینکه ارزون بشه الان گرون شد طرح های جشنواره ای هم برداشته شد با قیمت کم مدت زیادنقل قول:
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
ناراحتن عزیزم!:میخوان لحضات اخر هم بتیغن ملت رونقل قول: