خدا خیرت بده منتظریم اینترنت کلا قطعه
Printable View
خدا خیرت بده منتظریم اینترنت کلا قطعه
در تبریز
سایت جدید حد فاصل نصف راه تا نجاتی نرسیده به چهار راه خطیب تجهیز شد.
در اصفهان
مشکلی در برخی سایتها به دلیل بهینه سازی سایتها روی داده تا اخر هفته به وضع پایدار خواهیم رسید.
حمیدیان - صف سرنقل قول:
کمی این منطقه مشکل دارد.نقل قول:
ایا امکانش هست که ایرانسل به این منطقه دکل اضافه کنه ؟نقل قول:
گیلان بندرانزلی همچنان خبری از پیشرفت و راه اندازی 4G نیست
راستی آقا رضا چرا در بندرانزلی چند تا سایت با اینکه 3G هستند وارد فاز بهره برداری نشدند؟
مهندس رضا جان بروجرد لرستان چی شد ؟؟؟؟تو چه مرحله ای هست از چند روز پیش دادم دکل های جدید رو
اقا رضا از 4g خرمشهر چه خبر؟<br />
الان که فقط چند نقطه(نقطه یعنی حدود سه چهار متر) از شهر پوشش 4gداره
مگه هنوز انزلی 4g نشده؟نقل قول:
سلام
من امروز سیم کارت ایرانسل 4g که آنلاین خریده بودم توسط پست آورده شد.تهران.
کپی کارت ملی و فرم پر کردم.حالا این سیم کارت فعاله؟یا باید فعالش کنم؟به چه طریق؟
ممنون
سلام
شهرستان سنگان خواف استان خراسان رضوی شرایط آنتن و اینترنتش داغونه قرار شده درست بشه ، آقا رضا شما خبری ندارین؟
تا این لحظه خیرنقل قول:
آقا رضا میشه بی زحمت جواب سوال مارو بدی.چرا یه جا 2 تا سایت 3G همراه اول پشت هم تو یه خیابون هست یه جا فقط 2G هست.میشه پیگیری کنید آدرس رشت بلوار مدرس اول کوچه افضلی دکل همراه اول هست همونی که ازش عکس گذاشتم نزدیک میشم آنتن 3G دارم اما ازش یکم دور میشم میشه 2G.میشه پیگیری کنید آنتن قوی تر بشه با سیگنال در این منطقه
تو رشت خیابون چمران 2 تا سایت 3G هست مال همراه اول.اما اینور نیست.تا میدان امام حسین فول آنتن هست به سمت مدرس حرکت میکنم ضعیف میشه آنتن
کار همراه اول اشتباهه.جایی که جمعیت داره و شلوغه دکل 3G نمیزنه رفته تو یه خیابون 2 تا زدخ این چه معنی میده
افتضاح شده سرعت ۳g
عجیبه ، اکثر شهرهای اصلی مازندران الان 4 ماهی هستش 4g فعال شده ، تا اون جایی که من دیدم الان رامسر و تنکابن و چالوس و کلاردشت و نوشهر و نور و محمود آباد و فریدون کنار و آمل و بابل و بابلسر و ساری و قائم شهر و جویبار و بهشهر با بعضی از توابع اطرافشون 4g دارند ، یعنی گیلان الان فقط رشت 4g داره؟!!!!!!!!!!!!!لاهیجان چطور؟نقل قول:
آقا رضا شیراز کامل تحت پوشش 4g هست؟چند جا رفتم نبود،مثلا شهرک گلستان ندیدم+دوسه جا از کمربندی و...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روز از زنجان به بیجار که میرفتم دیدم بیشتر سایت ها تجهیز شده و بیشتر دستگاه های ایرانسل ZTE بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت جاده ای ایرانسل(شهر زرین آباد زنجان
سلام دوست عزیز ممنون از عکس ها.میشه اگه از روبرو عکس داری بزاری کل دکل مشخص بشه مرسینقل قول:
کی میتونه عکس تجهیزات 3G و 4G بزاره و بگه کدوم 3G هست کدوم 4G.از روی سکتور و rru نشون بده ممنون میشم
اگر دوتا ماژول نصب شده باشه نسل سوم و اگر سه ماژول نصب شده باشه نسل چهارم هم پشتیبانی میکنهنقل قول:
بطور کلی 9تا ماژول برای نسل چهارم هست که بعد از 45 روز بعد از تحت پوشش دادن نسل سوم فعال میشه چون نسل چهارم بر پایه آی پی هستش
تو محل ما دکل هست پشت سکتور 3 تا rru داره یعنی نسل چهارم ساپورت میکنه بعدش چرا فقط آنتن نسل سوم پره میزارم رو نسل چهار آنتن نداره
چون هنوز آی پی به اون سایت تعلق نگرفته و لینک های ارتباطی توسط مخابرات تامین نشدهنقل قول:
معمولا 45 تا 70 روز طول میکشه تا تامین شه
تو شمال هستید حتمانقل قول:
نزدیک خونه ما (تبریز) همین سایت نسل چهارم بود که بعد 45 روز راه اندازی شد
شهرستان ها تا 70 روز طول میکشه
الان این دکل خیلی وقته 3G شده ولی هنوز 4G نشده.چند رو دیگه به نظر شما ارتقا میدن؟
من از روبه روی شهرک گلستان که رد شدم سه انتن 4g داشتمنقل قول:
کلا ندیدین 4g؟
من داخل شهرک و حوالی نمایشگاه را امتحان کردم؛آنتن نداشت و فقط H بود!!!!ولی حوالی ادبیات 4Gدیدم
اون به مخابرات مربوط میشهنقل قول:
تامین لینک های ارتباطی و تخصیص پهنای باند درخواستی ایرانسل توسط مخابرات باید اجرا شه
اونطور که بنده اطلاع دارم مخابرات سابقه بدقولی زیاد داره
بطور مثال تو زعفرانیه تبریز که از مهرماه تجهیز شده هنوز نسل سوم و.چهارم راه اندازی نشده الان 165 روز از وعده مخابرات گذشته
اگر سایتی خیلی وقته تجهیز شده اما راه اندازی نشده تقصیر ایرانسل نیست تقصیره مخابرات هستش
سرعت هم دست زیرساخت هست نه شرکت ایرانسل
سلام نسل 4 به شهرستان میانه در تبریز میاد؟
ایرانسل کارش معلوم نیس چهارملاصدرا که مرکز شهر هس بزور 3 انتن میده از 5 تا اونم وقتی میری توی مکان سربسته قطع میشه حالا جالبیش اینجاست کمربندی از سر میان رود چند روز پیش داشتم رد میشدم 4G فول انتن بود تا سر کوشک میدان اون طرف شیرازنقل قول:
من:n04:
جاده کمربندی:n10:
4G:n02:
خیلی دوست دارم بدونم دکل های شهرها رو بر اساس چه معیاری تجهیز و اولویت بندی میکنن
الان همراه اول 3G دقیقا اینجوریه تو محل ما آنتن 1 دونه به زور داره.تا میرم خونه قطع میشه میشه 2G.یه دکل 2G نزدیک خونمون هست نزدیکش میشم آنتن 3G میشه 3 تا تعجب میکنم دکل 2G آنتن 3G داره
هر ماه 25 منطقه تحت پوشش قرار میگیره و 20 سایت تجهیز میشه و به مخابرات اعلام میشه که لینک های ارتباطی رو تامین کنه
شرکت ایرانسل فرایند توسعه پهن باندش بسیار بالاست در این شکی نیست
حال باید دید مخابرات و شرکت زیرساخت چرا چوب لای چرخ ایرانسل میزارنند
در کل سایت های ایرانسل پوشش بهتری نسبت به سایر اپراتور ها دارند
سلام
دوستان این 4g ایرانسل طرح نامحدود ماهانه هم داره؟
اگه داره ماهی چنده ؟
همه شهرها همزمان با هم فعال میشن؟نقل قول:
نه خیر نداره. فقط شبانه 24 گیک ده تومن برای یک ماه دارهنقل قول:
سرعت 4G ثابته؟ زیر 10 مگ نمیاد؟ روی نسل 3 که خیلی بالا پایین داره... دوستانی که از فور جی استفاده میکنین از سرعت راضی هستین؟ میخوام گوشیمو عوض کنم گوشی با قایلیت 4G بگیرم