واقعا کلاه بردارننقل قول:
میگن میخوایم اینترنت رو بهتر کنیم ولی روز بوز زغالیتر میشه
Printable View
واقعا کلاه بردارننقل قول:
میگن میخوایم اینترنت رو بهتر کنیم ولی روز بوز زغالیتر میشه
من یک ساله کمپین داشتم تموم شد خودکار یک ساله همون تمدید شد ولی بدون ترافیک اضافه یا مودمنقل قول:
تماس گرفتم 2020 پشتیبانی تیکت زدم زنگ زدم مرکز مخابراتی مسئول فروش ای دی اس ال مخابرات مرکز مخابراتی محلمون هیشکی جوابگو نیست به جز تیکتی که از تو سامانه به پشتیبانی زدم که گفته سرویس های کمپین که تمدید میشه ترافیک اضافه تعلق نمیگیره که من این در جواب گفتم به جای اینکه شما به مشتری هایی که یک سال اینترنت با قطعی زیاد و پشتیبانی ضعیف دووم میارن یه تشویقی بدین میگیرین این قابلیت رو برمیدارین اصلا صحیح نیست من تخلیه میکنم دوباره ثبت نام میکنم که حداقل یه مودم رایگان بگیرم.اونم تو جواب گفت انتقادتونو به بالا ارجاع میدیم و شما هم همین کارو کنین(یعنی تخلیه)
تخلیه کنیم که کجا بریم ؟؟:n39:نقل قول:
من به نصف ترافیک اضافه سال قبل هم راضی هستم:n27:
بیایین اسیاتکنقل قول:
با 22 هزار تومان ماهانه شبی 10 گیگ از سرور داخل دانلود کنید
البته فقط سرور داخل خوبه ها:n10:
دوستان رفته بودم خونه فامیله مون تو ساری ، مخابرات داشت ، حاجی چقدر خوب بود! پینگ از 4.2.2.4 تمام شبانه روز زیر 140 بود! شبانه هم روزی 7-8 تا رو دی ال میکرد ...
واسه من چند روز نت قطع و وصل میشه. چند مین قطع بعد یهو وصل میشه.باز که خراب شد :|
یه نگاه به استاتوس مودم بندازید ببینید نویز دارید یا نهنقل قول:
آقا من سرویس کمپین بهاره یکساله داشتم که ترافیکم تموم شد. الانم چیزی به نام تمدید وجود نداره
تو سرویس های جدید هیچ کدوم شبانه رایگان داره یا نه؟
400.000 تومان حدودا دادم برای سرویس 10مگ 96 گیگ با فکر اینکه شبانه داره !نقل قول:
اما نداره
هیچکدوم از سرویس های الان مخابرات شبانه رایگان نداره
400 تومان ضرر کردم , قبل از خرید حتما سئوال کنید از خودشون
دوستان محبت میکنید تعرفه های adsl مازندران رو بدین تو خود سایت مخابرات رفتم چیزی نبود
بعدش کدوم سرویس ها شبانه رایگان دارن؟؟؟
من اتفاقی رفتم مخابرات تعرفه ی دهه فجرشو دیدم:n04:نقل قول:
هاهاهاها همه یک ساله اس
حداکثر سرعت تا سه مگ حجم 12 گیگ یک سال 13هزارتومن !!!! شبانه هم نیم بها :|
10 مگ 8 گیگ سالیانه 13 هزار تومن
مخااااااااااااابرات داغووووووووووووون شد:n08::n08::n08::n08:
سلام من اینترنتم دو مگ هست اما الان چند روزه اسرعت روز 350 است و شب 50 قبلنا نزدیکی های 480 بود چه شب چه روز خیلی خوب ود بنظرتون مشکل چیه؟
سلام
مخابرات مازندران سرعت دانلود و کم کرده؟
برای شما چنده قبلا 480 بود الان برای من 380 هست!
دوستان . الان وضعیت شبانه چی شد آخر؟ من یه ماه دیگه کمپینم تموم میشه .
دیگه رایگاان نداره ؟؟ چیکار کنیم پس :/
درودنقل قول:
مال شما خودکار برای یه سال دیگه تمدید میشه! نیاز به کاری نیست
سلام
اگه در دو شهر از مازندران adsl داشته باشیم کسی میدونه میشه از شهر اول اینترنت شهر دیگه رو استفاده کرد؟ اگه میشه راهش چیه؟
بعضی شرکتها این قابلیت رو ارائه میدادن چند سال پیش ولی به خاطر یه سری سوءاستفاده هایی که میشد کلا برداشتننقل قول:
ولی به نظرم شما امتحان کنین احتمالا اگه از یه شرکت توی دو تا شهر اینترنت داشته باشین بشه
چطوری میشه اینکار رو کرد؟ چجوری به اون یکی شهر وصل بشم؟نقل قول:
یوزر و پسورد جایی که میخوای وصل بشی رو بزن توی مودمت اگه بلدی تنظیمات مودم رونقل قول:
ایا غیر از مخابرات جای دیگه ای شبانه رایگان داره ؟ بهترین سرویس دهنده اینترنت کدومه ؟
سلام
کسی سرعت دانلودش کم شده ؟؟
دانلود شبانه و روزانم نصف شده !
کسی اینطوری شده ؟
مخابرات - شاتل - آسیا تک و شرکت های زیادی که شبانه رایگان و نیمه رایگان دارندنقل قول:
شما باید محلی که زندگی میکنید و نت و دسترسی یک شرکت به خودتون رو محاسبه کنید و بهترین شرکت رو انتخاب کنید
تا جایی که من اطلاع دارم میگن تا الان فقط شاتل و پارس خوبه .. من اینطور شنیدم دوست عزیز..موفق باشید
سلام
برای اینترنت مخابرات مازندران الان دانلود رایگان شبانه وجود داره؟ و اگه وجود داره از کجا باید فهمید؟
دوستان سرعت شما هم اومده پایین ؟ واسه من از 300 شده 150 ؟ 2 مگ هم دارم
شاتل بنظرم بهتر از بقیه باشهنقل قول:
برای منم جدیدآ افتضاح شده. 2 مگ دارم با وجود نویز خط قبلآ تا 300 دانلود داشتم (دان استریم 2700-2800 می بست) الان یک مدته اصلآ دان استریم به 2000 هم نمیرسه دان استریم بره بالای 2000 مودم اتوماتیک ریستارت میشه. دیگه دارم از دست اینترنت مخابرات خسته میشم تا حدی که برم نامحدود پارس آنلاین بگیرم خیال خودمو راحت کنم. من که کمپین تموم بشه سرویس نامحدود رو برنگردونن دیگه از مخابرات سرویس نمی گیرم. تهرات هنوز مخابرات سرویس نامحدود ارائه میده بقول من مگه خونشون از بقیه استانها رنگین تر هستش.:n34:نقل قول:
درود
مخابرات الان سرویس با شبانه رایگان میده؟
چه شرکتایی سرویس با شبانه رایگان دارن؟ منظورم شرکتایی که شبانه نیم بها یا اونایی که دوشب. دانلود کنی بلک لیست میشی نیست!
اینم از وزیر که کلا حرفاش دروغه دمه عید هم وعده سر خرمن داد به همه
اینترنت 2 مگ دارم سرعتش به 80 هم نمیرسه :(
سلام ب همه
دوستان حجم اضافه الان یک گیگ چند؟
تو سایت ک با مالیات زده حدود 3900
کسی حضوری حجم خریده؟
(فکر کنم پارسال بود سایت حدود 3100 حساب میکرد اما حضوری میرفتیم درخواست میدادیم طرف 2500 حساب میکرد)
قبلنا سایت گرونتر از خرید حضوری بود الانم همینه یا یکی شده؟
چرا اینقدر پیج مازندران خلوته ؟؟؟؟ یعنی همه راضی هستین؟
بچه ها اینترنت مخابرات طرح بهاره هنوز برقراره؟؟
واقعا خصوصی ها داغونن
من ستاره شرق ( پیشگامان) دارم ماه اول عالی بود ماه دوم یه خورده افت کرد الان تو این دو سه ماهی داغونه فوق داغون !!
شب حداکثر 2 گیگ :| من مخابرات خراب شده داشتم شبی 5 گیگ میشد گرفت :|
اما اینجا شب یک ساعت سرعت بالائه ولی از ساعت 3 به بعد سرعت فیکس 128
مخابرات اگه ارسال رو مثل خصوصی ها رایگان میکرد این خصوصی ها ورشکست بودن -_-
نقل قول:
درود
وضعیت مخابراتم زیاد خوب نیست! من بابلم سرعت و پینگ مثل قبل نیست متاسفانه! جشنوراه پاییزی دو سال پیش گرفتم و هر دو ماه 55 رو قبض میومد ولی ایندفعه 88 تومن اومد برای دو ماه! بدون اینکه چیزی بگن کشیدن روش!!!! من بخاطر شبانه رو مخابرات موندم وگرنه عوض میکردم! در ضمن تو طرحهای جدید خبری از شبانه رایگان نیست! و تا جایی که میدونم طرحی که دهه فجر میدادن شبانه نیم بها بود!
من الان چک کردم سند یا همون ارسالو حساب نمیکنه رایگانه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اون موقغ که داشتم ارسال رو هم حساب میکردن متاسفانه!!
ولی هرچی باشه بهتر از این خصوصی هاس که سرعت شبش حداکثر 120 هستش روزانه اش 512
مخابرات خراب شده داشتیم روزا 370 شبا دیگه کمتر از 270 نمیشد!!!!!! بین 300 تا 320 بود سرعتش
بعدش طرح بهار تا بهار رو هنوز دارن؟؟؟ یعنی 10 گیگ ؟؟؟ ای کاش مخابرات طرح 5 مگ هم میداد سرعت از هیچی بهتر بود نامردا همه جا 375 میدن !!!!!
یادش بخیر یه زمانی اینجا شلوغ بود همه فهمیدن دیگه صحبت اینجا بی فایده اس
من رفتم مخابرات طرحش رد شده اصلا معلوم نیست چه خبره ی سایت درست و حسابی هم که ندارن
اگه طرحی شد دوستان خواهشا تو همین تاپیک اعلام کنن
سلام
الان اینترنت آمل وصله؟ یا قطع شده؟
وصله عزیزنقل قول:
یبار مودمت رو خاموش کن شاید درست بشه
ممنون از شما
یه سوال
چرا مخابرات مازندران اینترنت 5 مگ با شبانه نمیده؟؟
کلا یه بار اینترنت 5 مگ با شبانه داد اونم پاییز سال قبل بود
الان مخابرات حداکثر 2 مگ میده با شبانه مثل بهار تا بهار که 2مگ ده گیگه
سرعت 2 مگ حداکثر 375 کیلوبایت میده
ای کاش سرعتشو میتونستی بیشتر بگیری
کسی تونست سرعت بالاتر بگیره؟؟
نقل قول:بازم حداقل شبانه میده 2 مگ رو شاتل که ریده شبانه رو کلا برداشته
راستی دوستان خواهشا اگه طرح شد خبر بدین که اینترنت رو تمدید کنیم