های وبه؟!:n38:نقل قول:
Printable View
های وبه؟!:n38:نقل قول:
جالبیش این بود که درجا های وب کامنتمو حذفید!!نقل قول:
این کامنت هایی که تو های وب هستن (که تو چند روز اخیر هر پستی های وب گذاشته حداقل 100 تا کامنت زیرش هست که 90 تاش انتقاده 10 تاش تعریفه (مثل این یارو که میگم 100% پشتیبان های وبه) تازه شاید 1 درصد کامنتایی باشن که کاربرا میذارن (که تازه این 90 تا هم زیاد تهدیدآمیز نیستن که های وب بلاکشون نمیکنه) یقیه رو های وب حذف و بلاک میکنه که آبروش نره چقد افتضاحه
سرعت دانلود از سرور های خارجی از 150 بالا تر نمیره زنگ زدم میگم چرا سرعت اینجوره میگه از کدوم سایت میگم کل سایت های خارجی میگه نه شما برو از سایت های داخلی تست بگیر سایت های خارجی استاندارد نیست:n04:.
یعنی خوب شد نمردم معنی استاندارد رو هم فهمیدم اینترانت رو به جای اینترنت میفروشن هیچ کس هم نیست بهشون بگه چند منه.بعد وزیر بر میگرده میگه مردم ایران لایق بهترین هان یعنی خدایی اگر شما بهشت برین باید به عدالت خدا شک کرد.
برای منم اینطوری شده امتحان کردم در بهترین حالت دانلود از خارجی نصف داخیله و بدترین حالتم که دیگه هیچی، دقیقا مشخصه با اکانتینگ یه مقدار پهنای باند خارجی گذاشتن و بیشترش داخلی همون اینترانت،خیلی تابلو این کارو کردن ، اما مشکل اینه که شما زنگ زدی اینقدر وجود و وجدان نداره که بگه اره خارجی محدود کردیم بخاطر چندر غاز حقوق طرفداری حروم خوری می کنن.نقل قول:
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
سلام بنده ترافیکم تموم شده بود ولی هنوز از زمان سرویسم مونده بود که ندانسته سرویس 1 مگ نامحدود 25 تومنی رو خریدم وقتی اومدم فعالش کنم دیدم میگه باید زمان سرویست تموم شده باشه تا فعال بشه حالا سرویس من رو پس میگیرن پولم رو بدن؟
جدیدا یه دکمه امده همون صفحه بسته های ویژه میتونی سرویست را غیر فعال کنی و سرویس جدیدت را فعال کنینقل قول:
سرعت دانلود از سرورهای خارجی نابود شده واقعا
همون سرعت کمم اینقدر نامتقارنه و کم و زیاد میشه که نگو
آشغال شده. من حتما این ماه تخلیه می کنم. دنبال یه شرکت دیگه می گردم
حرف از سرعت و کیفیت سرویس اومد وسط گفتم یه سر به این مطلبم بندازین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی تا حالا این سرویس های حجمی تا 16 مگا بیت که تازه های وب آورده رو امتحان کرده همینی که تو بسته های ویژه هست. میخوام ببینم نهایت سرعت دانلود در چه حده تو این سرویسش
من که های وب یک ساله 8 مگ دارم یکی دو روزه درست شده سرعت رو همون 800 کیلو بایت هست . البته اگه چشمش نزنم فردا دوباره داغون نشده :n03::n10:
چنین دکمه رو پیدا نکردم داداش میشه تو عکسی نشونش بدی ممنوننقل قول:
داداش من گرفتم 16 مگابیت رو... روز اول تا 2 مگابایت در ثانیه دانلود کردم ولی بعد از یک ساعتی دوباره خراب شد و الان مثل اینکه روی 300 مگ محدود شده!!
یعنی تا 300 مگ از یک لینک دانلود بین 900 تا 1.5 میره بعدش بهو می افته رو 40-50 کیلوبایت!! هیچ وقت من مشکلی با های وب نداشنم به این صورت... توی این 2 هفته خیلی خراب شده واقعا!!
سلام
من ماهی 100 گیگ دانلود دارم
فقط های وب برام مب صرفید با توجه به فشفشه ها
ولی الان خیلی داره اذیت میکنه!
16 مگ خردیم سرعت بالای 300 نمیره
8 مگ تا ماه پیش 900 بود
چه کنم
تا همین هفته پیش که استفاده میکردم زیاد افت کیفیت نداشت، انگار این چند طبق چیزی که میگید کیفیت سرویس هاش کم شده؟!
حیف من به خط تلفن دیگه دسترسی ندارم ، الان مجبورم از وایرلس بجای ADSL استفاده کنم.
من روزی 20 گیگ دانلود می کنم . راستش تا قبل این جریان ارزون کردن تعرفه ها باهاش می سوختم و می ساختم ( 2/5 ساله های وب دارم عید نوروز میشه 3 سال)بعضی مواقع شده بود 5 روز کامل قطع بود خطم و مثل همیشه های وب می گفت مشکل از مرکز مخابراتیتون هست.یعنی تو این سه سال یک بار نشد بگن سرویس های ما دچار مشکل شده .تو این سه سال تو دو سال اول خیلی ازش راضی بودم چون تازه اسمی واسه خودش دست و پا کرده بود و مشترکاش کم بود . سرعتش هم خیلی خوب بود اما وقتی اسمش گل کرد و مشترکاش زیاد شد تمام مصیبتا شروع شد . از قطع و وصلی های بی مورد و بی موقع تا پایین اومدن سرعت یهویی و...نقل قول:
خلاصه با ایناش سر کردم تا سر این جریان ارزون شدن اینترنت. دقیقا بر عکس تمام دنیا . کسی که یاد استفاده می کنه باید یه طرح تشویقی براش بزاری تا هزینه براش کم تر بشه ولی الان ،قشنگ، نه تنها ارزون تر نشده اینترنت های وب بلکه گرون تر هم شده . قبلا 15 گیگ 9 هزار تومن بود یعنی هر گیگ 600 تومن . الان هم 50 گیگ 30 هزار تومن که میشه همون گیگی 600. یعنی ارزون شدن کشک . تازه با احتساب مالیات بر ارزش افزوده که نسبت به پارسال که که 9 درصد بود گرون تر هم شده .
در نهایت این که به خاطر همین مسخره کردن منی که مشترک نزدیک به 3 ساله اش هستم دیگه تمدید نمی کنم امسال.
یه چیزی هم که همیشه با اینترنت های وب مشکل داشتم اینه که کیفیت سرعت های وب دقیقا بین ساعت 12ظهر تا 5 بعد از ظهر افت عجیبی داره منطقه ما . ( همین الان چیزی که می گفتم اتفاق افتاد سرعت داتلود قشنگ اومده رو 80کیلوبایت) قشنگ می بینم تا ساعت 12 ظهر سرعت دانلود رو 800 تا 900 کیلوبایت هست ولی این مواقع که میبشه میاد رو 300 کیلوبایت یا پایین تر. این مشکل همیشه تو این سه سال وجود داشته واسم بدون ردخور !!!
الان ساعت 1 بعد از ظهر . سرعت دانلود افتضاح . اینترنت های وب دقیقا شده اینترانت . رفتم تو سایت دانلودها و میهن دانلود خواستم امتحان کنم سرعت دانلودمو . روی 7 کیلوبایت بود سرعت دانلود . بعد رفتم تو سایت ورزش 3 . سرعت دانلود رفت رو 800 کیلوبایت. خدا لعنتت کنه های وب. :n34:
قدیما یادمه واسه سرویس دینامیت زده بودن حداقل سرعت گارانتی 4 مگابیت!! دیدین واسه 16 مگابیت زده حداقل سرعت 1 مگابیته؟؟ هر روز بهتر از دیروز!!!
سرویس نامحدود 1 مگابایت کسی داره؟ برای من سرعتش از 10 کیلو بالاتر نمیره لعنت به این بای وب
نقل قول:
داداش ناراحت نشی ها ولی باید به تو لقب اسطوره صبر و استقامت داد . 10 کیلو بایت !!!!!!!!!!!!:n28::n28::n13::n04::n04:
سرعت من الان 800 کیلوبایت . کلا انگار قرص اکس خورده اینترنت های وب . یعنی ناپایدار ترین و جون به لب کن ترین اینترنت ایران همین های وبه . دو ساعت قبل سرعت اینترنت رسید به 50 کیلو بایت . سرعت دانلود از سایت دانلود ها شده بود 7 کیلوبایت . الان دوباره درست شده 800 کیلو بایت . پر از اختلال . فقط برای سرویس کردن دهن ما انگار ساخته شده :n31::n02:
یعنی روزی دو سه بار باید این طوری بشه . این غیر از قطعی موقت هر روزش هست که هرروز باید یک تا دو دقیقه قطع و وصل بشه
این دیگه چه وضغشه
یعنی سرویس غیر حجمی گرفتیم نه تلگرام چیزی میتونیم بفرستیم ن چیزی دانلود میشه ایسنتا ک بزنم ب تخته ویدیو بعد از 5 دقیقه لود میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :n34::n34:
کی پاسخ گو هست؟؟؟یعنی انقدر این سرویس بده؟
تا ماه پیش ی این داستان ها نبود همه چی خوب و عالی بود حتی با سرویس 1 مگ
حالا چی شده مگه؟؟؟
بخوایم هم بزنیگ پشتیبانی مثه همیشه= فیلترینگ و سرور خارجی و این کوفت و زهرماری
یعنی تا ماه پیش این داستان ها نبود الان شد
هر روز ب چه امیدی میایم مودم رو روشن میکنیم :n22::n23:
خوب از اونجا که پول فشفشه ها رو نمیدن دارم سعی میکنم فشفشه هام رو تموم کنم ولی لامصب اونقدر سرعت نداره که فشفشه رو مصرف کنم ! :n08:
تست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم که سرعت رو زیر ۱۰۰ کیلو نشون میده. دیگه رسما تعطیل شده ها فقط این فشفشه هام تموم شه فرار کنم.
چشمتون روز بد نبینه
ازونجاییکه بقیه شرکت ها فعلا پورت خالی ندارن تو مرکز ما مجبور شدم یدونه 1 ماهه تمدید کنم اما
زمان سرویس من امروز ساعت 5 عصر تموم میشد و من دیشب یدونه تمدید کردم
گزینه سوخت رو از پنل برداشتن
دیشب زنگ زدم های وب ساعت 12 حدود 40 نفر پشت خط بودن !!!!
بیخیال شدم صبح ساعت 8 زنگ زدم پشتیبان گفت که تا ساعت 5 باید منتظر بمونی تا سرویست تموم شه بعدش سرویس جدید رو از قسمت کدهای تخفیف فعال کنی
حجم هم اگه بخری تا ساعت 5 تموم نکنی میسوزه
خلاصه اینو گفتم که بگم های ول خیلی وله و اعصاب معصاب واسمون نمونده
3 هفته از سرویسم مونده. مفت که هیچ، رو سرویسشون هر ماه 50 تومنم بدن تمدید نمیکنم!
سرویست (سرعتت) چیه؟نقل قول:
من که خودمو راحت کردم از شر بای وب یعنی اینترانتشم انقد خراب شده؟!!
خرداد ماه سرویس یک مگ رو گرفتته بودم. تا همین 2 هفته پیش با 300 دانلود میکردم! الان 4-3 روزه در طول شبانه روز تا 15 هم پایین میاد.نقل قول:
منم سرویسم تموم بشه جمع میکنم. پارس آنلاین خوبه؟
همین الان تست سرعت های وب !!!
امروز این برای بار سوم هست که سرعت دچار اختلال شد . تا نیم ساعت قبلش سرعتش درست بود ولی الان دوباره این طور شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اینترانتش اتفاقا بدتر و داغون تره از اینترنتش . سایت دانلود ها رو باز می کنم یه فایل می خوام دانلود کنم سرعت دانلود رو 7 کیلوبایت هست . امروز اتفاقی خواستم تست کنم . فیکس 7 کیلو بایت بود سرعت دانلود از سایت دانلود ها !!! میهن دانلود هم به همین وضع :n35:
من خطم یکی دو روز پیش تخلیه شد درخواست پارس رفت مخابراتنقل قول:
اگه یه سری به تاپیک پارس زده باشید اونم مشکلاتی داره (از جمله قطعی و وصلی و تبدیل اینترنت به اینترانت و ...) که جدیدا هم بیشتر شده (از زمان ارزون شدن اینترنت :n08:کلا نت همه شرکت ها کم و بیش بهم ریخته (گرون تر شده، سرویس های پرطرفدار حذف شدن و کیفیت هم وحشتناک افت کرده) ولی تو های وب دیگه از هر نظر (داغون شدن قیمت، کیفیت، حذف شبانه و فشفشه های پرطرفدار و ...) از همه جا بیشتر بوده) منتها مدت زمان مشکلات پارس کمه (مثلا روزی 10 دقیقه) و کلا نسبت به های وب نت بهتری داره
من چون شاتل چند ماه بود که پورت نداشت و معلوم نبود کی پورت اضافه کنه (هنوز هم خبری نشده!!) رفتم پارس
البته به احتمال زیاد شاتل هم تا 3-4 ماه آینده شبانه رو حذف خواهد کرد (چون دست خودش نیست که بخواد نگهش داره!!) و مثل بقیه شرکت ها میشه (نت گرون و بی کیفیت) چون جایی که توش رقابت بر سر تلکه کردن باشه همین میشه (همه شرکت ها دوست دارن با کمترین خدمات و گرون ترین قیمت مشتری ها رو سمت خودشون بکشونن)
کلا همه چی روز به روز رو به بدتر شدن میره (احتمالا تا چند وقت دیگه کلا اینترنت حذف و اینترانت با همین قیمت گرون جایگزینش بشه پس قدر الان رو باید دونست که بعدا باید حسرت همین روزهایی که داریم ازش می نالیم رو بخوریم)
سلام دوستان میشه برای های وب از مرکز مخابراتی 2تا پورت گرفت ؟؟
یکی از بچه ها میگه من دوتا پورت گرفتم یک پورت برای پینگ و یه پورت برای آپلود و دانلود و میگه پینگ با خارج شده 30-40 و با داخل شده 3
آیا چنین چیزی واقعیت داره و میشه چنین کاری کرد؟
مشترک گرامی توجه فرمائید میزان اعتبار شما در زمان پایان سرویس به صورت اتوماتیک صفر میگردد.
بعد از اتمام سرویس های قبلی اگه شما 10 گیگ هم داشته باشین 0 میشه و مثل قبل قابل انتقال نیست :n15:سرویس های جدید هم که اصلا ارزش خرید ندارن ... چون شبانه رایگان ندارن :n21:
کسی نیست جواب منو بده؟!نقل قول:
اون دوست شما خالی بسته ممکن نیست پینگ به خارج 30-40 بشه این اصلا امکان نداره بهترین حالت ممکن که فیبرنوری هست حداقل پینگ به اروپا 90 میلی ثانیه هست برای حرفم دلیل و مدرک دارم و پینگ های بعضی از شرکت ها مثل همین های وب و پارس افلاین فیک هست و دستکاری شده.نقل قول:
نه دروغ نمیگنه من خودم با شاتل پینگ با خارج 60 هم داشتمنقل قول:
خب پستشو با دقت بخون نوشته اکثر تست ها فیکهنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
خب پستشو با دقت بخون نوشته اکثر سایت های تست ها فیکهنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
پینگ رو با cmd انجام دادین؟ یا از طریق نرم افزارا و سایتا؟نقل قول:
یه مشکلی که با سرعت پایین دانلود جدیدا متوجه شدم اینه که های وب سایت هایی رو که زیاد ازش دانلود می کنم رو محدود می کنه و سرعت دانلود میاد پایین. ولی وقتی با چیز پی ان از همون سایت ها دانلود می کنم سرعت دانلود خوبه!!!
مثلا پول فشفشه می دم که دانلود کنم ور میداره محدود می کنه:n04:
تو بازی دوتا2 تو سرورهای ارپا westنقل قول:
- - - Updated - - -
این پینگ رو تو بازی دوتا2 تو سرورهای ارپا west بهم دادنقل قول:
آفرین . نکته خوبی اشاره کردی . بارها شده این اتفاق واسه منم افتاده . حتی از سایت های داخلی . با پراکسی و وی پی ان سرعت دانلود بیش تر بوده زمانی که از اینا استفاده نمی کنم .نقل قول:
دقیقا تایید میشهنقل قول:
من نمیدونم شما میخوای باور کن یا خیر ولی توی ایران پینگ 60 نداریم و نخواهیم داشت دوست عزیز من میتوانم به شما نشون بدم میشه کاری کرد که پینگ برای شما حتی 1 نشون داده بشه هم در بازی هم در سایت هم در cmd به راحتی میشه پینگ فیک درست کرد فقط یک دستکاری کوچیک تو پروفایل شما در isp میتواند همه این کار ها رو انجام بده دوستانی که پروفایل گیمینگ براشون تنظیم میشه در واقع یک جور داره سرشون کلاه میره تنها وقتی پینگ خوب در ایران ارائه میشه که کل بستر فیبرنوری بشه تا درب منزل شما رو خطوط مسی این امکان پذیر نیست غیر ممکن هست. در ضمن مسیر و نوع شیرنگ هم خیلی تاثیر داره در مشخص شدن پینگ و با این مقدار پهنای باند کشور و این که الان در هر روستا دارن 4G ارئه میدن 100% کیفیت از این هم پایین تر میاد و بد تر میشه مثل این میمونه که شما یک سطل اب بیارد و اولش یک سوراخ بزنید خوب تا خالی بشه کلی زمان میبره ولی وقتی 1000 سوراخ بزنین در کمتر از 1 ثانیه خالی میشه الان ما 20 میلیون مشترک داریم که همه دارن از اینترنت استفاده میکنن ولی ایا میزان پهنای باند کشور جواب گویی این مقدار جمعیت هست؟؟؟؟ چیزی که در مورد جاده های کشور هست در مورد خطوط اینترنت هم هست ترافیک بالا سرعت لاکپشتی و تلف شدن عمر و مال مردم.نقل قول: