اتفاقن دوستتون جاش بهتر از شماس ...نقل قول:
Printable View
اتفاقن دوستتون جاش بهتر از شماس ...نقل قول:
زیر نظر وزارت دفاع - لباسشم خاکی هست. اگه صنعت باشی روزبرگ و پنجشنبه و جمعه تعطیل + تعطیلات رسمی واگه حفاظت پیرامونی باشی 24-24 که زیاد خوب نیست.نقل قول:
راستش برا برادرم پرسیدم. 24-24 یعنی چی؟!نقل قول:
یعنی 24 ساعت کامل در اختیار یگان هستی ، 24 ساعت مرخصینقل قول:
منظور من فرق از لحاظ مدت خدمت بود ، وگرنه فرق باید باشه و تا حدودی هست اونم تو نحوه خدمت کردن تو یگانهنقل قول:
مدت خدمت باید برای همه یکسان باشه چه 3 ماه چه 18 ماه چه 21 ماه
اما ممن تو ناجا فرقی ندیدم که هیچ.اتفاقاً مدرک هر چی بالاتر میرفت خدمت سخت تر میشد از دکتر بهداری ناجا بگیر تا فوق لیسانس راهور ، لیسانس کلانتری و پلیس دیپلمات که روزی 4 ساعت بیشتر نمیذارن که بخوابن. 3 ماه کامل در اختیار یگان صبح و شب و نصف شب و فقط سه ماه یکبار 7 روز میرن خونه.نقل قول:
pami عزیز پس شما احتمالاً تو ناجا خدمت نکردید. بله این حرفی که زدید در مورد ارتش و سپاه صدق میکنه نه ناجا.
ناجا= برده داری نوین
سلام به همه دوستان
من مدت هاست مطالب فروم رو دنبال می کنم اما چون خودم سابقه خدمت نداشنم تو بحثا وارد نمی شدم الان که برگه سفیدم رو گرفتم کد خورده نبرو دریایی سپاه مرکز آموزش احمد بن موسی چندتا سوال دارم :
1-با توجه به اینکه نبرو دریایی هست آیا تمکیلی رو قبول می کنن یا نه؟
2-تا اونجا که دیدم اکثر تقیسمات این پادگان جنوب کشور هست از طرفی من تک فرزند پسر هستم و از اصفهانم حالا با این اوصاف آیا بازم شهر خودم میوفتم؟ در واقع اصلا جابجایی مثلا بین نیرو دریایی سپاه و نیرو زمینی سپاه کار ممکنی هست؟ اصلا متداول یا پارتی میخواد؟ (چون من ندارم)
3-اینجور که فهمیدم افراد شرایط خاص مدارکشون رئ تو آموزشی تحویل میدن، سوالم اینه کسا ئیکه تکمیلی دارن کی باید اینکار رو بکنن ؟
4- به نظرتون برم تهران مرکز نیرو دریایی سپاه یا هر جایی که مربوط هست و مدارک رو قبل از 1/12 ببرم مفیده؟
ببخشیدسوال ها زیاد شد- پیشاپیش از همفکریتون ممنونم
کپی از تمامی صفحات شناسنامه خودتون و پدر گرامی خود را در محضر برابر با اصل کنید . این مدرک مناسبی برای اثبات تک پسری 'هنگام تقسیم شدن بعد از دوره آموزشی خواهد بود .
بله حق با شماستنقل قول:
ولی ولی خدمت تو ناجا یه مزیت فوق العاده مهم داره که اینجا نمیشه گفت !
خواستی تو پ.خ بهت میگم ; )
سلام دوستان اعصابم خيلي خورده:n03: افتادم مركز آموزش بيگلري مشكين شهر نيرو انتظامي، كسي انجا نرفته خدمت چه جورياس؟
بخوام برا نيرو دريايي انتقالي بگيرم ميشه؟ كلا از نيرو انظامي ميشه رفت ارتش؟:n15:
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای انتقال از یه ارگان به یه ارگان دیگه فقط یه پارتی گردن کلفت لازمه اونم توی خود نظام وظیفه که بتونه کد رو عوض کنه یا حداقل براتون مازاد بزنه
تازه به حرف اون دوستمون دارم میرسم(pedromi) که چند وقت پیش گفت اسفند امسال بیشتر نیرو انتظامی میگیره!
اینشالا کار شما هم درست میشه دوست عزیز
موفق باشی:n16:
لعنت به اين بختِ بد كه وبال گردن ما شده :(
من افتادم جهرم ، شهيد دستغيب ، نيروي انتظامي :(
من نميدونم اين چه إقبال بديه كه من دارم...
اسمم هم واسه پذيرش رد شده بوده اما تو تهران كسي رو نداشتم كه تأييدش كنه و اون نامرداهم قبول نكردن....
تازه شنبه صبح يكيو پيدا كردم كه همون روز اومدم اينجا و ديدم كه بچه ها ميگن كدها رو اعلام كردن.
اين هم از تقديرِ ما.
شرايط دار هم كه نيستم،پدرنظامي هم كه نيستم ، تك فرزند و اينا هم كه بازم نيستم ، پس قطعا ميفتم مرزباني س و ب.
دوستای گلم بازم سلام ! آقا من که متاهلم و فوق لیسانس امکان داره بعد از آموزشیم که 02 افتادم کد بخورم ؟ یا من رو میفرستن آمل نزدیک خانومم ؟اگه بفرستنم محل زندگی همسرم اونوقت چه مدل کارایی بهمون میدن تو ارتش ؟ قراره چیکار کنیم براشون ؟
سلام هادی جاننقل قول:
اینطور که دوستان چند صفحه قبل گفتن و من از چندتا از دوستام شنیدم تو ارتش یه سری رشته ها کد نمیخورن مثل کامپیوتر و عمران و حسابداری و .... اما بازم بستگی به شانست داره مثلا من دوستم با فوق دیپلم 01 بود رشتش مکانیک بود اما کد نخورد!!!!!!
شما که فوق لیسانسی اکثرا بهتون کار اداری میدن مثل بایگانی - دبیرخونه و .....
موفق باشی:n16:
بچه ها منظور از تک پسری چیه ؟ یعنی اگه کسی تک پسر یه خانواده باشه و چندتا خواهر داشته باشه بازم تک پسر محسوب میشه ؟ یا فقط باید تنها فرزند خانواده باشه منظورم اینکه هیچ خواهری نداشته باشه :n13:
فرمول تجمیع درصد جانبازی با سابقه جبهه چه جوریه؟
نمیدونم الانم مثل سابق باشه یا نه ! ولی دوست عزیز قبلا که تو قانون خودشون قید میشد یگانه فرزند ذکور ، یعنی شما باید تنها فرزند پسر باشی حالا اگه خواهر هم داشتی مشکلی نبودنقل قول:
الان نمیدونم عوض شده یا نه
اگه حافظه ام یاری کنه :دی یادمه که فوق کد نمیخورد !نقل قول:
آمل که ارتش یگان نداره
نزدیک ترین جا لشکر 30 گرگان هست و بیمارستان گرگان
تک پسری خیلی وقته دیگه امتیاز محسوب نمیشهنقل قول:
زیاد روش حساب نکنید
برادر تن و بدن سالم داری ایشالا یا نه ؟نقل قول:
اگه صحیح و سلامت هستی برو شکر کن
بـعـله،خدا رو هم شكر.ولي داداش يعني هركي تن و بدن سالم داره نبايد حسرت اينكه دو سال بين زندگيش وقفه ميفته رو بخوره؟ :(نقل قول:
من الان تا حدودي به زبان آشنايي پيدا كرد،خوب الان اگه ميفتادم سپاه يا ارتش ، بعد آموزشي ادامش ميدادمو بعد چند ماه ي مدركي بهم ميدادن ،، بعدش هم ي كار خوب.اما حالا چي كلا هفته اي ١ بار شايد بزارن بياي خونه اونم باصدتا منت ، چه برسه كه بخواي...
بعد دوسال كه ديگه ادم زبون فارسيشم يادش ميره. :(
درد من اينه :(
ببینم روشی هم هست که بشه تغییرش داد و رفت مثلن واحد صنعتی که دوستمون بالا گفتش؟نقل قول:
مرسی داداش گلم لطف میکنی جواب میدی من رشتم مکانیک ماشینهای کشاورزی هستش نمیدونم حالا این کد میخوره یا نه !نقل قول:
آقا بفرمایید من بیچاره شدم دیگه نه ؟ من زنم اینجا غزیبه خودم غزیبم هیچکس رو ندارم حالا باید بیفتم یه شهر که 5 ساعت با خونه فاصله داره ؟؟؟ بچه ها تو رو خدا کسی چیزی به ذهنش نمیرسه به داد من برسین ! من کلا هیچکس نیست به خانومم سر بزنه من بیفتم یه شهر دیگه زندگیم متلاشی میشه !!! کسی چیزی به ذهنش میرسه ؟؟؟نقل قول:
یعنی بعد از آموزشی که 02 باشم کجا میندازن من رو ؟؟
هاتف جان حق کاملا با شماست. ولی متاسفانه همیشه نمیتونی حق رو بگیری. میدونی زندگی ماها که موظف به خدمت تحمیلی هستیم مثل چی میمونه؟ مثل این که بگیرنت بندازنت توی یک باتلاق عمیق. که هیچ کاری نمیتونی توش بکنی. باتلاقش جوریه که اگه دست و پا نزنی تا 2 سال فقط تا کمر میری توش بعدش میارنت بیرون. ولی اگه دست و پا بزنی تا سر میری توش و زندگیت رو خراب میکنه. از من اگر میشنوی اصلا تو این دو سال دنبال این حرفا نباش که زندگیم تباه شد و خدا ازشون نگذره و بـــــی .... ها از زندگی منو انداختند و ... چون نه تنها چیزی عوض نمیشه بلکه بهت بدتر میگذره. مثل زدن آمپول تو دوران بچگی میمونه بالاخره آخرش باید میزدی و دردش رو تحمل میکردی حالا هرچه قدر تو خودت رو حرص بدی اوضاع عوض نمیشه. متاسفانه باز هم میگم متاسفانه تو ایران فقط باید اینجوری بود تا دوام بیارینقل قول:
سلام دوستای عزیزم:n16:
کد من خورده نیروی انتظامی ولیعصر تبریز،از بچه ها کسی اونجا نبوده یا اطلاعاتی نداره که چجور جاییه؟
به آدرس امضای من بیا اونجا بچه ها کمکت میکنن:n01:نقل قول:
داداش حرفات كاملا درسته.نقل قول:
فك كنم يــــه دو سالي رو بايد چشم رو همه چي ببندم.
درسته ناجا خیلی بده ولی جای خوبم زیاد داره مثل ستاد فرماندهی، بهداری،تعاون،سایبری، سازمان وظیفه عمومی، امور ایثارگران، بیمه و... که حتی خدمت در بعضیاشون به مراتب از سپاه و ارتش راحت تره. همشون روزبرگه و ممکنه ماهی دو سه بار شیفت داشته باشی. عقیدتی و حفا هم که جای خودشو داره نه پستی نه شیفتی روز برگ فاقد آماده باش و صدها حسن دیگه. پس نتیجه میگیریم نباید ناامید شد.نقل قول:
اميدوارم حداقل تو يكي از اينا بيفتم...نقل قول:
ناجا هم دوره کد داره؟
با سلامنقل قول:
به نظر من بهترین موقع برای خدمت کردن سن کم هست یعنی دقیقا زمانی که فرد مشمول میشه ؛ اونوقت دیگه دغدغه تاهل و... رو نداره البته باید در نظر گرفت که شخص در زمان 18 یا 19 سالگی هم غرور جوانی رو داره که علاوه بر اینکه غرورش کلا فروکش میکنه! شخصیتش هم کاملا خورد میشه! و از طرفی هم دلتنگی برای خونواده و... رو باید مد نظر داشت!
اما توصیه ای هم که به دوستان عزیز دارم این هست که اگر اومدین خدمت اونو تموم کنید و ادامه تحصیل و ... رو به بعد از خدمت موکول کنید !
راستی پادگان ما اومدن و مرخصی های ساعتی رو هم جزو استحقاقی حساب میکنن!
و اینکه عزیزانی که فکر انتقالی هستن!!... نمیخوام نا امیدتون کنم ولی دو سه روز پیش بخش نامه ای اومده بود مبنی بر اینکه تا حد امکان به سربازان انتقالی ندید! ... ( تقصیری ندارن بنده خدا ها نیرو ندارن که جایگزین کنن)
همچنین عزیزانی که قصد ادامه تحصیل دارن هم مد نظر داشته باشن که حتی اگر مدرک دکتری بگیرن بدون پایان خدمت یا معافی مدرکی ندارن!! ...
یعنی 24 ساعت خونه 24 ساعت یگان ( برجک - گرهبان نگهبان و...) که بیشترش تو یگانه یعنی بهتر بگیم 18 ساعت خونه 30 ساعت یگان.نقل قول:
به جز صنایع هوایی . صنایع هوا فضا هم هست که جاهای خوبی داره (صنایع موشکی شهید باکری- پارچیین- صانیع میکانیک شهید محلاتی و ...)
با تشکر از اطلاعات کاملت. کلن نظرت در مورد اینجا که افتاده چیه؟ خوبه یا سخت میگیرن یا ... ؟نقل قول:
افتاده صنایع هوایی حفاظت پیرامونی، میشه کاری کرد انتقالش داد به جایی که پست و ... نداشته باشه؟
راهور - دژبان و بعضی جا ها یگان ویژهنقل قول:
البته یه تعداد دیگه هم هست اما اکثرا همین بالای هاست
از نهایت هفته اول یا دوم به بعد روز برگ میشین و میتونید هر جا خواستین برین ولی فرداش باید 6 صبح پادگان باشینقل قول:
سلام
اعزامی 12/1 البته با 53 روز سابقه قبلی خدمت در عجب شیر
افتادم 01 تهران
اعزامی از قزوین
لیسانس عمران
عرض کنم که ، دوستان 01 و 02 از هر لحاظ عالیه از نظر بهداشت و رفاه و تکریم سرباز و آسایش و مرخصی خیلی خوبه.
عجب شیر خیلی افتضاح بود نه سرویس بهداشتی درست حسابی ،نه آمکانات رفاهی و حتی دریغ از یک کمد نه غذاخوری نه آسایشگاه خوب واقعا افتضاحه.البته من سال 87 با فوق دیپلم اونجا بودم.
برای اعزام مجددی های مثل خودم که زیر 60 روز خدمت قبلی دارن و افتادن 01 باید بگم که روز اعزام بعد از پذیرش شدن تو پادگان یه مرخصی 16 تا 18 روزه میدن و بعد از این مدت باید تا آخر آموزشی بریم و با بقیه تموم کنیم که خب تعطیلات عید رو هم حساب کنیم حدود 1 ماهی باید آموزشی بمونیم. برای اونایی هم که قبلا اموزشی رو تموم کردن بعد این مرخصی 18 روزه نامه یگانشون رو میدن.
ببخشید من در جریان صحبت های شما نیستم .. اگه یه موضوع دیگه ست که هیچ ولی اگه منظورتون اینه که همه تو آموزشی بعد از دو هفته شب ها میتونند برند خونه میشه یه توضیحی بدیدنقل قول:
دوستان من خیلی چشم به راه جوابتون هستم