دوستان دیشب ساعت 3 بود من دیدم نتم قطع شده. مثل که هر هفته شب جمعه قطع می کنن نت رو. همه دانلودام ارور زده بود. 1.5 گیگ بیشتر دانلود نداشتم دیشب
Printable View
دوستان دیشب ساعت 3 بود من دیدم نتم قطع شده. مثل که هر هفته شب جمعه قطع می کنن نت رو. همه دانلودام ارور زده بود. 1.5 گیگ بیشتر دانلود نداشتم دیشب
كم كم دارم باور ميكنم كه بلك ليست داره :20:نقل قول:
سرعتم دیروز 30 کیلو بایت بود.
اینم از وضع ما : ( سرویس 1 مگابیت )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب یا روز؟ این تست سرعت تو چه زمانیه؟
ترافیک رایگان 1تا 6 یا 1-7؟نقل قول:
تو سایتش نوشته 1-6 ولی اینجا 1-7
نقل قول:
در برخی از مناطق اینگونه هست
البته از 12:30 تا 7 رایگان هست ولی باید دقت کنید که 12:30 تا 1 دیسکانکت نشید به هیچ و جه و از اونور هم قبل از ساعت 7 دیسکانکت کنید
اونوقت چه حوری باید منطقه رو تشخیص داد؟نقل قول:
خودش معمولا دیسکانکت می کنه یا نه؟
ما که اهل دی سی نیستیم:31:
چند دقیقه پیش گرفتم .نقل قول:
چند روزه سرعت دانلود شبانه من از ساعت 1تا6 به 30 کیلوبایت هم نمیرسه.توی دانشنامه آزاد ویکیپدیا به این مطلب برخوردم که پارس آنلاین محدودیت پهنای باند برای حساب هایی با حجم ترافیک بالا داره یعنی اگه دانلودتون زیاد بشه محدود میشین.البته توی این 19 روزی که مشترک پارس آنلاین شدم خودم این موضوع رو تایید میکنم چون روزای اول دانلودم خوب بود و به مرور هرچی میگذره داره بدتر میشه.میتونم قاطعانه بگم (پارس آنلاین،هر روز بدتر از دیروز).نظر شما چیه؟ این موضوع در مورد پارس آنلاین حقیقت داره؟ اونایی که خیلی وقته پارس آنلاین دارن لطفا بگن در یک ماه دانلودشون حداکثر چقدر بوده و چه سرعتی داشتن.
این هم لینک مربوط به این موضوع در ویکیپدیا:
کد:http://wiki.vuze.com/w/Bad_ISPs#Iran
البته یه نکته دیگه و اون هم اینکه تو این صفحه میتونید ببینید که شاتل وضعش بدتره.کد:http://wiki.vuze.com/w/Bad_ISPs
یه شب امتحان کن ببین جواب میده یا نه :31:نقل قول:
خودش که دیسکانکت نمی کنه باید بزاری کامپیوتر خاموش شه بعدش دیسکانکت شه . حالا یا تنظیماتت bridge هست یعنی بعد از خاموش شدن کامپیوتر ارتباط هم قطع میشه . یا به صورت ppoe هست که باید بری توی تنظیمات مودم و یه جور تنظیم کنی که مثلاً 2دقیقه بعد از خاموش شدن کامپیوتر مودم ارتباط رو قطع کنه .
نه منظورم اون بین 12.30 تا 1 صبح بود که خودش کرم دی سی میریزه یا نهنقل قول:
اقا دیگه تایید شد که پارس آنلاین هم بلک لیست دارهنقل قول:
همگی خسته نباشید
من برم ناهار:41:
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
راستی من تنظیمان بریدج میذارم خوب کار میکنه اما کامپیوتر رو خاموش روشن میکنم کانکت نمیشه که مجبورم ریست کنم مودم رو و ppope ببیام وصل شم:18:نقل قول:
چیکار کنم؟
مشکل چیه؟
من سال پیش که از پارس سرویس گرفتم شبی 4 گیگ دان میکردم و حدود 3 ماه گذشت و کم کم اوضاع خراب شد و دانلود شبانم به 800 مگ رسید ولی الان حدود 1 ماهی میشه خیلی عالی شده و شبی 3 گیگ میشه گرفت.
شما چه سرویسی دارید؟نقل قول:
یعنی میشه منم بیام همینطور بمونه؟!!:31:
آهان از اون لحاظ :31: نه اینجوری نا مردی نمی کنند ! من که تا حالا اینجوری نشده برام . قطعی داره بعضی وقتا ولی یهو ساعت 4 و 5 صبح قطع و وصل میشه که اگه لینکت مستقیم نباشه دیگه دانلود نمی کنه :31:نقل قول:
256 دارم.نقل قول:
ولی کلا پارس ثبات نداره الان چند تا از دوستانم پارس دارن ولی راضی نیستن بیشتر بستگی به منطقه مخابراتی داره.
اینم تست سرعت ما :
منم همین مشکل رو دارم !!! مجبور شدم بذارم رو pppoe و دیگه تغییرش نمیدم :41:نقل قول:
من 512 آسیا تک دارم دانلودم 60 .70 ایناس .
کلا سرعت دانلود پارس آنلاین چطوریه ؟
اگه خوبه بگیرم .
شانسه مائه بخدانقل قول:
هنوز هیچی دانلود نکردیم پارس شد شاتل
اخه کدوم خراب مونده ای بریم یه ذره انصاف و وجدان داشته باشن؟
نقل قول:
آقا طبق آخرین اطلاعات فهمیدم وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنم و بعد میخوام روشن کنم و کانکت بشم نمیشه ارور 651 میده:41:
بعد رفتم تو پنل مودم دیدم زده کانکتد:19:
رفتم لوکال کانکشن اصلی مودم رو Disable و بعد فعال کردم دیدم بازم نمیشه:41::41:
رفتم کامپیوتر خاموش روشن کردم دیدم بازم نمیشه:18:
بعد آخر رفتم مودم رو خاموش روشن کردم دیدم شد:27::27:
حالا قضیه چیه؟ یعنی هر بار باید اینکارو بکنم؟:18::18:
من نمیدونم چه علاقه ای خیلیا به بریج و ساختن کانکشن دارن..بزارید روی pppoe و خلاص دیگه
چون اینکه برای دانلود و سر ساعت 6 دیسکانکت کردن این نیاز میشه
برای -- بازم این نیاز میشه
برا ما که محدودیت داریم این نیازه که کمتر حجم بره
حالا اگه کسی بلده بگه من چیکار کنم
هی باید مودم رو خاموش روشن کنم
من خیلی وارد نیستم اما میدونم که برنامه هایی وجودداره که بشه تنظیم کرد مثلاً از طریق مودم (صفحه کانفیگ).اتومات رستارتش کنه. (به عنوان راه آخر)
من تازه 2روزه مودم وتجهیزات وبرام اوردن...گیج شدم با این چیزا که میگیدD:
دارم لحظه شماری میکنم واسه سرعت بالا....مردیم با این اینترنت ذغالی
حالا با این پستهایی که شما دوستان دارید میذارید پاک دارم ناامید میشم:(((
سلام دوستان عزیز
آیا پارس در ساعات رایگان سرویس شما رو محدود میکنه . منظورم کلیه نه یه روز در یک دوره
سرعت در زمان محدودیت حدودا چقدره(نوع سرویستون رو هم بگید)
مرسی
دوست من خوب چرا سیستم رو خاموش نمیکنی با IDM ??
من کامل متوجه سوالتون نشدم اما اگر برای قطع دانلود میخواید در بخش SCHEDULER در internet download manager میتونی تایم شروع و پایان رو بدی و بعد بگی از برنامه بیرون بیای و shut down کن سیستم رو همین !!
چرا امشب سرعت اینجوریه؟؟؟؟
تو این تایم سرعت باید رو 200 باشه ولی الان رو 20 !!!:19::19::19::41::41:
اره من خیلی شیرین محدود میشم :19: یه دوره شبی 3 گیگ و خورده ای که همون سقف دانلودمم بوده دانلود میکنم یه دوره داغون... البته یکسال نیست که پارس گرفتم ولی نمیشه که یهو سرعت اینقدر کم و زیاد شه اخهنقل قول:
---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------
اگه مودم pppoe باشه که با خاموش شدن سیستم مودم قطع نمیشه اخه...نقل قول:
---------- Post added at 01:30 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
ساعت 1:17 دقیقه سرعت 200؟ شما انگار خیلی خوش بحالت بوده تا حالا :19:نقل قول:
---------- Post added at 01:30 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------
میشه توضیحش بدید؟نقل قول:
سرعت 20 ساعت 1.30:41:
5 تا فایل دارم 80 مگ میشن کلا:18::18::18:
تا 6 کامپیوتر فکر کنم باید روشن باشه:27::21:
قربونت همه برو بچه های محدود برم:40:
شب خوش بای:11:
خوب سرویست چیه ؟ اگر 128 است که برات واقعی کردند همین اگر هم نه بالاتره که هیچنقل قول:
من سرویسم از اول آذر شروع شده.اوایل 2.5 گیگ دانلود میکردم اما از 11 آذر سرعت دانلود شبانه به 30 کیلوبایت هم نمیرسه.من سرویس سه ماهه 128 دارم.نقل قول:
نقل قول:
256 هست
اقا بلک لیست داره:41:
دقیقا عین من یکی ازدوستان توی رشت همین مشکلو داره پس یعنی بلک لیست داره:18:
تازشم یه غلطی کردم ازش تعریف کردم سرعت رو 20 بود اما فکر کنم بهش بر خورد سرعت 10 بود :31: :41:
دیشب از من افتضاح کم کردن !!
چرا 2 بار ارسال شد !!
برای خالی نبود عریضه
پارس آفلاین عمه ات رو ! :31:
میبینم که هنوزم دارین به پارس فحش میدین :31:
من دیگه نا امید شدم کلا خودم رو راحت کردم چیه سرعت 256 شب ها به زور به 40 میرسه:2:
پشتیبانی هم که نداره
بعد واسه من خبر میزنن برترین شرکت اینترنتی تابستان :39:
چرا برای من اینجوری حساب کرده و از ساعت 12:51 برای من مجانی افتاده و از ساعت 12:31 که من کانتک شدم برام مجانی نشده اما جالبه از 51 تا 1:16 114 مگ دانلود کرده میشه ساعتش از 12:30 به 12:50 تغییر داده باشه اما ساعت من با سرور 1 دقیقه تفاوت داشت نه 20 دقیقه
دوست عزیز برای شما که شبی 4 گیگ دانلود میکنین خیلی خوب هست فکر کنم 300 مگه که کم کرده ابتدای شروع شب از 12:30 نباشه و دیرترش کرده نظر شما چی هست اگه گزارش منو نگاه کنید منم همین مشکل را دارمنقل قول: