:دی بنظرت کدوم لباسا خوبه؟نقل قول:
با لباس هایی که trading یا appearance اضافه میکنن خودم تنهایی فکر کردم
Printable View
:دی بنظرت کدوم لباسا خوبه؟نقل قول:
با لباس هایی که trading یا appearance اضافه میکنن خودم تنهایی فکر کردم
چیه کلی اسپم دادی حالا میخوای ماله بکشی روشون ؟ :دینقل قول:
اینو از کجا بگیرم؟:
اونم از کوئست The treasure بدست میاد که باز باید بدی برای همون کوئستی که داریش .
من نمی دم :دی میفروشمنقل قول:
چیه کلی اسپم دادی حالا میخوای ماله بکشی روشون ؟
اونم از کوئست The treasure بدست میاد که باز باید بدی برای همون کوئستی که داریش
همون لباسایی که به اون دوتا اضافه کنه :دینقل قول:
بنظرت کدوم لباسا خوبه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو تحویل بدی بعدش دو تا کوئست میده یکی 10000 تا یکی 11000 تا پول میدن ! حالا اگه میخوای بفروش :دینقل قول:
کفش چی؟:21::21:
جون من؟؟ کوئست لول چنده؟نقل قول:
اینو تحویل بدی بعدش دو تا کوئست میده یکی 10000 تا یکی 11000 تا پول میدن ! حالا اگه میخوای بفروش
چقدر خلوت.....
تو مگه از اين سايت استفاده نميكني؟!!نقل قول:
کد:http://www.weststats.com
نقل قول:
جون من؟؟ کوئست لول چنده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.weststats.com/Questgroup/?group=28
خیلی وقته کوئست نمیرمنقل قول:
تو مگه از اين سايت استفاده نميكني؟!!
فكر كنم طرفاي 35 باشهنقل قول:
ولي آرش از من ميشنوي اون 10000$ رو قيدشو بزن برو اون 10 تا اسكيل رو بگير اينجوري 3/1 لول جلو مي افتي
من یوزرادونچر ندارم. یعنی یکی برای بچه ها هست اما بازی نمیکنم باهاشنقل قول:
فكر كنم طرفاي 35 باشه
ولي آرش از من ميشنوي اون 10000$ رو قيدشو بزن برو اون 10 تا اسكيل رو بگير اينجوري 3/1 لول جلو مي افتي
دو سه روز دیگه اینو میخرم:
eatmydust166 میگه:
End it
یکی زیر نویس بده:دینقل قول:
Want to end this pointless war? We have been fighting this for to long. My town is willing to form a none aggresive pact (NAP) or an alliance with your town. So wut do u say?
PS: Your town switchs founders to much rofl
اقا چاقال و حاج عمو و دراکول اگه دو نفرتون بگین من دیگه به این تایپک نمیام تا دیگه بتونن راحت هر چی میخوان بگن
اينايي كه گفتي ميشن 3تانقل قول:
=======================
بابا جون هر كي دوست دارين بيخيال اين حرفا بشين اگه دعوايي هم با هم دارين با پيام خصوصي بهم پيام بدين
زشت تو معرض ديد ميزارين چند نفر رد شن آخه چي ميگن
نقل قول:
منم گفتم اگه دو نفر از سه نفرتون بگین
.من خصوصی ازش خواستم دیگه تو تایپک سیاسی حرف نزنه ولی اصلا کارش همینه که تو تایپک سیاسی حرف بزنه.
اقا من دیروز صبخ داشتم این مید هارو میزدم دیگه جون اون ته هاش بود گفتم برم یه کوچولو که 7 لول پایینتره رو بزنم تمومش کنم بره
این شد نتیجه :
دیدم اختلاف کمه گفتم خوب شانسی شانسی برده یه بار دیگه میرم ببینم چی میشه البته بعد یکم استراحت
دیدم یا خدا اخه چرا این جوجه این جوری
رفتم اسکیلامو چک کنم دیدم بعللللللله مطابق معمول اسکیل هارو جمع کردم حدود 18 اسکیل و 3 تا att نزاشتم
کفتم بی خیال دیگه گذشته عوضش کلی از این بی پدرا رو زدم
رفتم شب اومدم دیدم این یارو میل داده که :
خوب منم حال دعوا نداشتم گفتم بچه برو من کلی اسکیلمو نراشته بودم ایشالا دفعه بعد میام دهنتو سرویس میکنمنقل قول:
Staind On 8/11/09 at 5:27 PM
Level 41 vs Level 48, and i still kicked your ass twice.. XD
اونم جواب داد :
دیدم نه اینجوری زشته دیگه هر بچه جقله ای بخواد به ما تیکه بندازه که نمیشهنقل قول:
Staind Today at 1:36 AM
Maybe you won't be able to hit me next time.. :)
اسکیلها رو گزاشتم
تفنگمم تمیز کردم رفتم دوئل
اینم نتیجه این کارهای این جوجه :
ایول صبحی بهم خیلی حال دادی بهم چسبید من به جات بودم هر 48 ساعت می رفتم سراغش تا ازت معضرت خواهی کنه :21:نقل قول:
آخه اون حرف ها چي بود توي كنفرانس زدي؟؟!! يعني چي ...............محمود؟؟؟!!!نقل قول:
راست ميگه!! تا زه اون لباس ها رو بخري توي هر ضربه با دست خالي 340 تا دميج ميزنه!!! ريپر هم حريفت نميشه!!!نقل قول:
ايول ها!!!نقل قول:
===
1. فوندر كلاب قبول كرد بياد شهرمون!! گفت توي ليست متحدين بايد اضافه كنيمش و اون هم شهر ما رو به ليست متحدين فورتش اضاف مي كنه!!! نمي دونم كدوم فورت منظرشه!!
2. به فورت سيلور(نه اوني كه مال ماست) حمله شده!!
آخه اون حرف ها چي بود توي كنفرانس زدي؟؟!! يعني چي ...............محمود؟؟؟!!!نقل قول:
راست ميگه!! تا زه اون لباس ها رو بخري توي هر ضربه با دست خالي 340 تا دميج ميزنه!!! ريپر هم حريفت نميشه!!!نقل قول:
ايول ها!!!نقل قول:
===
1. فوندر كلاب قبول كرد بياد شهرمون!! گفت توي ليست متحدين بايد اضافه كنيمش و اون هم شهر ما رو به ليست متحدين فورتش اضاف مي كنه!!! نمي دونم كدوم فورت منظرشه!!
2. به فورت سيلور(نه اوني كه مال ماست) حمله شده!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دمت گرم مهرداد کلی خندیدم .
اینقدر بدم میاد از اینایی که یه دوئل رو میبرن 3 سوت تلگرام میدن شر و ور مینویسن و ...
منم چند بار از این morduk کتک خوردم . لولم زیر 40 بود هنوز اسکیلا رو مرتب نکرده بودم . هی تلگرام میداد چرت میگفت .
بعد که اسکیلا مرتب شد هر بار خودش میومد 6-7 دمیج میزد کلی کتک میخورد میرفت . لامصب اینقدر پر رو بود از رو نمیرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معذرت *نقل قول:
ایول صبحی بهم خیلی حال دادی بهم چسبید من به جات بودم هر 48 ساعت می رفتم سراغش تا ازت معضرت خواهی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
apologize *
با طشکر سیسطم قلت یاب املایی سایط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای ضد حال،شما که انقدر از توهین کردن دیگران عصبانی میشی.نقل قول:
خودت هم داری توهین میکنی....خوشت میاد برم ریپورتت رو بدم برادر؟
خجالت نمی کشی کاندیدای ما رو به شمر تشبیه میکنی؟خجالت نمیکشی از این جور حرف زدن؟ به نظرت این طور حرف زدن توهین نیست؟ فقط سولجر توهین می کنه و شما مثل یه آدم معصوم فقط نگاه می کنی؟
دیروز رفتم یه کارگر لول بالا رو تا میخورد کتک زدم....دوبار اول رو خوب زدم اما بار سوم رو به زور بردم....آخه لباساشو عوض کرد:
بار اول:
بار دوم:
بار سوم:
اومدم بار چهارم رو هم بزنمش که دیدم تلگرام داده و گفته نزن.منم دلم سوخت و برگشتم به سیروس....
اما نگو واسم برنامه ریخته بودن...شب که خوابیدم الان که بلند شدم دیدم پس اوتم کردن!....بالاخره برای اولین بار در اثر دوئل پس اوت شدم!(مبارکه)...البته سه بار بهم حمله کردن و این آخریه خیلی قوی بود:
این اولیه سرباز بود....نمی دونم چرا هیچی بهم نزد....من تاکتیک و داج ندارم:دی...چرا هیچی نخوردم:
این بار دومیه دوئلر بود....اینم نمی دونم چطور بردم:دی
اما این سومیه!....خیلی قوی بود...از شهر open for duelers اومده بود:
خوشحال میشم دوستان یه تحلیل دقیقی از این چهار دوئل آخر من بکنن...و بگن چرا بعضی رو بردم و بعضی رو باختم...اسکیلای من: شوتینگ:72 اپیرنس:30 ایم:38 تافنس:24 رفلکس:21
مرسی
آرش انقدر اسپم نده ، در ضمن یه بار دیگه از آرش و ضدحال پست سیاسی ببینم ریپورت میدم :13: مسخره بازی هم حدی داره
ای بابا !
این قصه سر دراز دارد .
امیدوارم زودتر تمومش کنید یا حداقل بکشونید یاهو یا پروفایل های همدیگه . من که خسته شدم تو این تاپیک اینارو شندیم .
مخاطب شما هم که ما نیستیم میاین تو تاپیک پست میدین پس هر حرفی دارین اینجا جاش نیست .
منظورم ~~> آرش - ضدحال - سروش
فروم مدیر داره میاد همه پست ها رو پاک میکنه !
پستها حالا میخواد چه اینطرفی چه اونطرفی چه بی طرف باشه . باورد ندارید چند روز دیگه بیاید همین صفحه ببینید اثری از این پست ها هست یا نه .
پس بجای اینکه اعصاب همدیگه رو ناراحت کنید بیاین بچسبین به بازی :دی
اینو نمیتونم بزنم . 0 تا تجربه میدهنقل قول:
___
راستی کارت حرف نداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با وجود اين كه توي حمله كتك مي خورم ولي از پاس اوت در بيام ميرم سراغش!!نقل قول:
===
اون پستم هم كه تاييد نشد!!
یک لحظه کامل نخوندم رفتم ببینم کدوم احمقی جرات حمله به فورتمون را کرده :31: که دیدم به یک فورت کوچول موچول حمله شده که این فورت را من اصلا نمی دونستم مال سیلوری ها هست خودشم فقط یک شهر ALLY هست جنگ جالبی می شه چون از همین الان 15 تا مهاجم داره و فقط یک مدافع داره :31:نقل قول:
شرمنده چاقال...خیلی جلو خودمو گرفتم چیزی نگم...اما نشد!نقل قول:
ای بابا !
این قصه سر دراز دارد .
امیدوارم زودتر تمومش کنید یا حداقل بکشونید یاهو یا پروفایل های همدیگه . من که خسته شدم تو این تاپیک اینارو شندیم .
مخاطب شما هم که ما نیستیم میاین تو تاپیک پست میدین پس هر حرفی دارین اینجا جاش نیست .
منظورم ~~> آرش - ضدحال - سروش
فروم مدیر داره میاد همه پست ها رو پاک میکنه !
پستها حالا میخواد چه اینطرفی چه اونطرفی چه بی طرف باشه . باورد ندارید چند روز دیگه بیاید همین صفحه ببینید اثری از این پست ها هست یا نه .
پس بجای اینکه اعصاب همدیگه رو ناراحت کنید بیاین بچسبین به بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه تحلیلی هم بکنی ممنونت میشمنقل قول:
ممنون حاجینقل قول:
با وجود اين كه توي حمله كتك مي خورم ولي از پاس اوت در بيام ميرم سراغش!!
برنامم همینه اخه دوباره میل داده که من لباس تنم نبود لخت بودم و از این مزخرفات اما خوب من قبلش چک کرده بودم دیده بودم لباسهاش تنش بودهنقل قول:
وقتی هر 2 روز یه بار پس اوت شد میفهمه چی به چیه
ایول هر وقت پول لازک داشتید بگید برم 2-3 ساعت کار کنم یه 1000 $ بریزم تو خزانه :5:نقل قول:
اره بابا اینا خیلی پر رو هستننقل قول:
عوضش یکیشون رو 2 بار زدم بعدش یارو نمیدونم چرا خودشم اومد باهام دوئل کرد کتک خورد
کلا باید این میدل ها رو ادب کنم
به به استفاده بردیمنقل قول:
من تحلیل اینا نمیفهمم چیه اما نیم ساعت دیگه میرم با این اخریه دوئل میکنم ببینم چی میشهنقل قول:
اون اولی به منم اتک داد کلا تعطیل بود
کاملا موافقم تموم کنید این گندی که دارید به اینجا میزنیدنقل قول:
:31:
logos تو هم می ری کوروش ؟؟؟؟ mortal برای تو هست دیگه ؟؟؟
mortal اگه برای تو هست که من می دونستم برای تو است الان از شهر خارج شدی پس چه طوری می خواهی هم اونی که به کوروش حمله کرده را بزنی و هم این میدیلی را هر 48 ساعت پس اوت کنی ؟؟؟؟ یکم فاصله زیاد نیست ؟؟
ممد چرا نمياد كورش؟!!
===
صاحب فورت شديم!! البته فورت بزرگه دست چانگ آنه!! پيشوند WAR هم به عنوان نشانه اتحاد(!) به اسم شهر اضاف كردم!! فوندر كلاب رو هم دعوت كردم قائدتا به زودي مياد!!
===
ضد حال رو دعوت مي كنم اگه خواست مياد ورگرنه هم هيچ!!
دراكولا جان قضيه ضد حال ديگه تموم شد!! مي خواستي يه خائنو معرفي كني!! اون چي شد؟!
خب دو تا يوزر داره!! مهرداد همون سيلور بمون!! بياي اينجا ممكنه موقع حمله بن بشي!!(با دو تا يوزر)نقل قول:
mortal اگه برای تو هست که من می دونستم برای تو است الان از شهر خارج شدی پس چه طوری می خواهی هم اونی که به کوروش حمله کرده را بزنی و هم این میدیلی را هر 48 ساعت پس اوت کنی ؟؟؟؟ یکم فاصله زیاد نیست ؟؟
زمانی بن می شه که با مولتی هاش در 24 ساعت به یک نفر آتاک بده اگه مثلا الان به یکی آتاک بده با اکانت دیگرش به یک نفر دیگه آتاک بده هیچ کدوم بن نمی شه فقط زمانی بن می شه که به یک نفر همزمان و یا در فاصله زمانی 24 ساعت آتاک بدهنقل قول:
منظورم اينه كه با مرتال و اناري توي كورش نياد!! بعد ممكنه به يه نفر اتك بده بن بشه!!!نقل قول:
زمانی بن می شه که با مولتی هاش در 24 ساعت به یک نفر آتاک بده اگه مثلا الان به یکی آتاک بده با اکانت دیگرش به یک نفر دیگه آتاک بده هیچ کدوم بن نمی شه فقط زمانی بن می شه که به یک نفر همزمان و یا در فاصله زمانی 24 ساعت آتاک بده
من در این تاپیک در مورد سیاست اینا حرف نزدم فقط آرش و ... حرف زدند و فکر نکنم چیزی بهش گفته باشد که بهم گفت به درک :2: حالا تا عضر خواهی نخواهد من کسی را به اون نام نمی شناسم و و دوست ندارم با اون در یک شهر و یک جا باشم پس بهتره که یا اون اونجا باشه و یا مننقل قول:
ضمنا کسایی که مولتی بازی می کنند فقط مواظب باشند موقل آتاکدادن در 24 ساعت به یک نفر همزمان آتاک ندند
ضمنا همهشون را می تونند همزمان در جنگ های فورتی شرکت دهند :31: