مسنجر برای من بسته است،یاهو میل و جی میل هم برای من باز نمیشه،بقیه دوستان هم چنین مشکلی دارند؟
Printable View
مسنجر برای من بسته است،یاهو میل و جی میل هم برای من باز نمیشه،بقیه دوستان هم چنین مشکلی دارند؟
به خاطر کیفیت اسف بار سرعت سرویس های شاتل و در کنارش اون همه محدودیت و مسخره بازینقل قول:
منی که معتاد surfing بودم دیگه حالت تهوع میگیرم وقتی میام نت
gmail و yahoo mail برای من کار میکنه
اما messenger باز نمیشه
خوشم میاد هر وقت اینها از این کارا میکنند من و رفیقم می یام تست میکنیم ببینیم این همه شبکه و ماکروسافت و سیسکو و لینوکس خوندیم کارایی داره یا نه
باحاله
من الان تو یوتوب هم میرم، بقیه جای خود...
این متن چت من با بخش پشتیبانی آنلاین شاتل می باشد:
cs Head02 11:02:27 PM
با سلام ،بنده مصطفائی هستم.لطفا با ذکر شناسه کاربری و نوع مودم خود مشکلتان را بفرمائید . توجه داشته سوالات مالی از قبیل قطعی بدهی و ترافیک و ... مربوط به واحد فروش را باید با بخش فروش در میان بگذارید.در حال حاضر اختلالی از سمت مخابرات وجود دارد که باعث مشکلاتی از قبیل عدم مشاهده کلیپ ها و فلش ها و همچنین آپلود و دانلود فایل های فلش به وجود آمده است و همچنین مسنجر و یاهو از سمت مخابرات مشکل دارند
یادتان باشد در کشوری زندگی می کنیم که آزادی مطلق در آن وجود دارد
اره برای منم messenger باز نمیشه!همه این مشکلات به خاطر فرداست کار مخابراته میترسن شورشی چیزی بشه!:31::27::2:نقل قول:
دوست عزيز من با Opera و FireFox به سادگي باز كردم ولي با IE همون پيغامي در راست كليك هست كه شما نشون دادين. (اصلاح ميكنم با IE الآن ريفرش كردم نشون داد.) اصلاً IE رو بريزين دور براي هميشه و از Opera استفاده كنيد.نقل قول:
همین الان مسنجرم جلو بازهنقل قول:
اینا هم شورشو درآوردن نمیخوان تموم کنن این شورشای مسخررو؟
برا منم باز میشهنقل قول:
u9x کار میکنه فقط با سایت هایی مثل یو تیوب برای نشون دادن فیلم یکمی مشکل بهم زده اما هنوز Ipig داره خوب کار میکنه. ظاهرا همه پورتهاش باز هست. احتمالا زورشون به این نمیرسه.
ضمنا sms ایرانسل هم قطع شده
virgin media کجایـــــــــــــــــــــ ــــــی؟؟ دارن دهن مارو توی ایران سرویس میکنـــــــــــــــــــــ ــــن
یه مشکلی داره اینه که فقط میتونی یه ساله ببندی باهاشون....
حدود 10 ساعتی هست که کسی پست تو این تاپیک نزده. خیلی عجیبه. راستی شاتل نمیخواد خسارت بده؟
ما رو هم به فیض برسوننقل قول:
پینگ این روزها چقدر خوبه اومده روی 160 میچرخه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب چه اشکال داره که یکسال یکسال قرار داد ببندی مثل isp های ما که نیست که مجبورمون کنن چند ماهه ببندیم تا حق اعتراض نداشته باشیم و مجبور بشیم اون چند ماه رو تحمل کنیمنقل قول:
حالا انگار همچین سرویسی تو ایران میدن:42: و فقط مشکل ما اینه که باید 1 ساله ببندیم باشون :31:
تو اون برگه ای که از شاتل امضا کرده بودیم شاتل نوشته بود اگر کوتاهی, قطعی, مشکلی از طرف ما رخ بده, شاتل خسارت میده. ما که نشنیدیم به کسی چیزی بدن.
هر چند سرعت من خوبه ولی باید حق رو گفت. اصلا معلوم نیست سرعت من فردا چطوری باشه.
تو همان برگه نوشته که شاتل اجازه داره بدون هیچ دلیلی سرویس رو قطع کنه...نقل قول:
نقل قول:
اقا شماها کجایین؟ 5شنبه جمعه مجاینه؟؟؟؟؟؟:18:
کی گفته؟ تو شهر ما (بیرجند )که 5شنبه جمعهاش ترافیک چند برابر میره :41:
کو کجا؟ :13:
برای سرویس های ارت پنجشنبه و جمعه ها علاوه بر شبانه 1 تا7 رایگانه!نقل قول:
اکو فقط 1تا7 شب رایگانه!
اين شاتل مرتيكه براي چي 1 تا 7 تبديل به دايل اپ ميشه يه چندروزي نبودم از همه جا بيخبر موندم :41:
سلامنقل قول:
برای من به طور متوسط 245.83 ms هست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اولین بار از شاتل گرفتم...128 ایکو.. بعدش کردمش 128 آرت...بعدشم انصراف دادم...الانم دارم از یه شرکت دیگه میگیرم...اما همچین فرقی با هم ندارن.
فقط می خواستم بگم ما چه قد بیچاره ایم که گیر این آدما افتادیم.
با این اوضاع اسف بار و بی سابقه امروز صبح تا عصر تهران , بایدم این چنین شده باشه وضع sms و network coverage و ISP ها !
افت شدید سرعت , بسته شدن سایت ها , باز نشدن FLASH ها و ...
:31::31::31:نقل قول:
من همون روز ثبت نام ازش پرسیدم این برگه ها چیه یعنی چی گفت ولش امضا بزن بره فرمالیته بیده
البته تا اخرش هم خوندم کلا فرمالیته هست
الان ۱۰۰ نفر با پشتیبانی چت کنن تمام حرفا یکی بیده کپی پیست میکنن
نتیجه ی پشتیبانی فنی واسه من تو همین خط مشخص شد:: پشمک
"با سلام ..... هستم ،خوشحال می شوم شناسه کاربری تان را داشته باشم تا بتوانم مشکل فنی شما را برطرف کنم در ضمن الان از سمت مخابرات اختلالی وجود دارد که مسنجر ها و میل ها و بعضی سایتها باز نمی شوند و افت سرعت شدیدی هم به همراه این مسئله وجود دارد و خواهشمندیم تا برطرف شدن مشکل تامل کنید و چون از مخابرات است این مشکل از زمان برطرف شدن ان اطلاعی نداریم..."
من تازه می خوام adsl بگیرم. تو اصفهانم. حد اکثر پولی که می تونم سالانه بابتش بدم 250000 تومن هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . از چند تا از دوستا و فامیلا پرسیدم یه سری میگن شاتل، یه سری صبانت، یه سری پارس آنلاین و یه سری لایزر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . کدومش را بگیرم؟ را ستی یادم رفت بگم. دانلود زیاد دارم و سرعت و محدودیت حجمی برام خیلی خیلی مهمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
حالا کسایی که تجربه ی شاتل را دارید. خوبه یا نه؟ تو سایت شاتل هم رفتم. این قضیه ی Art و Eco چیه؟:3:
خوب وقتی مخابرات (دولت) این اختلالات را ایجاد میکنه میخواستی پشتیبانی فنی چه کاری برای ما بکنه!:19::27::31:نقل قول:
نامردا پورت سالم باقی نذاشتن
این دیگه چه وضعیتیه! شبا بیشتر از 200 مگ نمی تونم دانلود کنم! این از Sms و یاهو مسنجر و این از این سرعت ...! با این وضع می خوان وایمکس بدن به ملت! :2:
تلاش کن عزیزنقل قول:
برای رسیدن به خدا به تعداد انسانها راه وجود دارد...
الان نیم ساعته دارم زور میزنم خودمو از صفحه اصلی پی سی برسونم اینجا ! سرویسمون کردن ! :grrr::grrr::grrr:
همه ی وسایل ارتباطی تعطیل شده !
اوووووووووووه بدجوری وضیعت داغون شده!!!!! ازشام غریبان میترسن؟؟؟؟؟؟؟
در حال حاظر اینترنت عملا shut down است
واقعا که چقد بدبختیم ما . امروز کلا همه چی تعطیله انگار . sms و GPRS و ... . اینترنتم که قطع میکردن سنگین تر بود . :41:
ببین گیر کیا افتادیم . نباید بگیم ISP بده ... این مخابرات نامرد همه چیو به رومون بسته .
نـــــامــــــردا .
الان به طور صد در صد میتونم بگم لیست سفید دولت به اجرا گذاشته شده اگر به سایت های زیر برید میبینید سریع باز میشود ، حتی گوگل هم تو لیست سفید نیست و به سختی باز میشه
کد:http://www.farsnews.com/
کد:http://www.jamejamonline.ir/
دقیقا درست میگید
الان فقط سایت هایی رو که بخوان میتونی باز کنی
فقط فقط اون سایت ها باز میشن
چرا یکمرتبه اینجوری شد........ پهنای باند به شدت کاهش پپدا کرده.فقط چندتا سایت داخلی میشه رفت. حتی گوگل هم به زور میره. با این کار قویترین فیلرشکن ها هم کار نمیکنن.
ايشككككككككككككككك:2:
اینجا کرج! صدای اکو 128! : دی
سرعت 0.2 کیلوبایت! :(
وقتی من تاپیکی میزنم که اینترنت ماهواره ای رو معرفی میکنه که نه میشه فیلترش کرد و نه میشه سرعتشو پایین آورد ، نمیدونم چرا مسئولان این سایت بر طبق چه سیاستی تاپیک رو پاک میکنند ، تاپیکی که در مورد انتقاد به سرعت اینترنت شاتل هم زدم پاک میکنند ، حالا بیان تحویل بگیرند ، این هم اینترنت پرسرعت در این مملکت