ممنون دقیقا همین صدا بود خیالم راحت شد اقا حسابی دمت گرم .فکر کردم هنوز هیچی نشده مشکل پیدا کرده .خیلی ممنون از این که انقدر زود جواب من رو دادید .ممنون
ممنون دقیقا همین صدا بود خیالم راحت شد اقا حسابی دمت گرم .فکر کردم هنوز هیچی نشده مشکل پیدا کرده .خیلی ممنون از این که انقدر زود جواب من رو دادید .ممنون
سلام
من قصد خرید دوربین Canon PowerShot S100 رو دارم ، اما از اونجایی که S110 هم اومده (در بازار ایران نمی دونم) تو شک موندم همین رو بگیرم یا برای S110 صبر کنم.
البته تو فکر G15 هم هستم ، اما از قیمتشون اطلاعی ندارم ، اگه اختلاف قیمتشون کم باشه ممکنه G15 بگیرم.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام
یکی از دوستام قصد خرید دوربین داره
به من سپرده که برا بپرسم
بهترین دوربینی که میشه گرفت با بودجه 300 - 400 (حالا 10 - 20 بیشتر مشکلی نیتس ولی بیشتر نشه!) خرید چی هست؟!
برای عکس های خانوادگی گرفتن میخواد و اینکه توی تاریکی و شب و نور کم هم خوب عکس بگیره
مرسی و ممنون @};-
s100 , s110 فرق آنچنانی با هم ندارن. و همون s100 رو بخرید کافیه اما اگه پای g12 هم به وسط کشیده بشه ، بدون شک g12 بهترین انتخاب خواهد بودنقل قول:
الان s100 قیمتش 880 تمنه با یکم انور انور. g12 هم حول و هوش 1400
Canon PowerShot A3400 ISنقل قول:
Canon PowerShot A2300
گزینه ای خوبی هستن
من G12 نمی خوام ، گفتم G15 ، به نظرتون صبر کنم بیاد خوبه ؟ به نظر شما قیمتش چقدر خواهد بود ؟نقل قول:
این S100 که گفتید 880 تومنه با چه گارانتی هست ؟
متاسفانه اصلا نمیشه با وضع کنونی بازار پیش رفت .ممکنه s100 الان قیمت بیشترم باشه البته با گارانتی یه مبلغ دیگه هم باید بذارید روش. من قیمت بدون گارانتی رو گفتم و البته بازم میگم صد درصد ممکنه که قیمتش الان گرونتر شده باشه مثلا 980 تمن یا 990 بدون گارانتی و مثلا با گارانتی ایده آل بخرید 1 تمن(تو پست قبلیم به جای "الان" باید میگفتم "چند وقت پیش")نقل قول:
g15 هم بازم شرایط غیرقابل پیشبینیه. و ما فقط یک گزینه داریم و اونم افزایش قیمته.احتمال دیگه ای وجود نداره
آقایون من میخوام HS20 رو بفروشم و یه کامپکت ارزون بگیرم نهایتاً تا 300 تومن
حالا 2 تا سوال دارم
1- HS20 فوجی رو با کیف و فیلتر باطری و گارانتی و بیمه چند برمیدارن ازم و چند بفروشم خوب هست؟؟؟
2- کامپکت ارزون چی پیشنهاد میدید دوستان ؟؟؟؟ مدل وقیمت لطفاً
برای فروشش قیمتی مثلا معادل 30 درصد زیر قیمت نوش و با توجه به مدت کارکردشنقل قول:
کامپکت ارزون میشه Canon PowerShot A2300 رو در نظر گرفت و یا مدلهایی از برند سامسونگ
اين دو دوربين هنوز وارد بازار ايران نشدن حتي Review و نمونه عكس درست حسابي هم وجود نداره تا بشه كيفيت خروجيشو ارزيابي كرد. به نظر من بهتره صبر كني تا حداقل رويو ها و نمونه هاي اين دوربين ها منتشر شه بعد تصميم بگيري. يه انتخاب عالي هم تو اين رنج داري كه ميشه بهش فكر كرد كه اينم هنوز به بازار ايران نيومده Sony RX100نقل قول:
مسلما كيفيت S110 , G15 از مدلهاي قبلي بهتر خواهد بود...
اتفاقا به فکر Sony RX100 هم بودم ، اما تو ایران نیست ، ممکنه بدون گارانتیش تو بازار پیدا بشه ؟نقل قول:
اگه قیمتش برسه به 2 تومن ، بهتر نیست برم سراغ Canon PowerShot G1 X ؟
سلام...یه دوربین خواستم بین 800 تا 900 تومن (الکی گرون نشه..هرچی ارزون تر بهتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) صفحات قبل روخوندم به دو دوربین s100 و sx240 رسیدم....حالا اینا کدومش کیفیت تصویر بهتری داره؟ کلا کدومش بهتره؟
راستی اگه دوربین بهتری هم هست که ارزش پول بیشتر رو داره معرفی کنین لطفا....
s100 کیفیت عکساش بهتره .اما اگه امکانات و زوم بالا براتون مهمه ، sx240 بهترین انتخاب خواهد بودنقل قول:
دوست عزیرم درسته که دوربین g1x یک دوربین محشر از نظر کیفیت عکاسی به شمار میره اما دیگه محدود میشید.مثلا یکیش لنزه. دوبینهایی با این کیفیت بیشتر آدمو یاد dslr های پیشرفته میندازه.اما اونا طورین که بسته به موقعیتمون میتونیم لنز دیگه ای براشون بخریم.یه مشکل سادش اینه که شما برای عکسبرداری هایی که نیاز به زوم متوسط دارید باید یه دوربین دیگه ای بخریدنقل قول:
کسی اطلاعی داره که Sony Cyber-Shot DSC-RX100 کی وارد بازار می شه ؟
و اینکه قیمتش حدودا چقدر خواهد بود ؟
بین Sony Cyber-Shot DSC-RX100 و Canon G1 X کدوم رو انتخاب کنیم بهتره ؟
G15 چی ؟
با اين وضعيت بازار هيچي قابل پيشبيني نيست. معلوم نيست كي وارد شن ولي قيمت RX100, G1X احتمالا بين 1600 تا 2200 خوهد بود و G15 بين 1300 تا1600نقل قول:
البته G1X با قيمت حدود 2000 ظاهرا در بازار موجوده
نمیدونم کدوم آدم عاقل و بالغی میره با این قیمت این دوربین ها رو میخره واقعا دوست دارم بدونم کی 2 تومن به G1X میده!!!نقل قول:
یادش بخیر پارسال D7000 با لنز 18-105 حدود 1900 بود!!!
مملکت ما پر از ادمای احمقه.. یه نیگا به اوضا احوالمون بنداز...:20:نقل قول:
دوستان سلام
می شه لطفا منو راهنمایی کنید که چه دوربینی بخرم:
بودجه 800 الی 900 هزار تومن (300 دلار)
انتظارات: کیفیت خوب حتی در نور کم، زوم خوب، مناسب برای عکاسی از کودک که زیاد وول می خوره
البته من خیلی هم دلم می خواد که برای ارتقای کیفیت عکاسی ام کلاس عکاسی هم برم بنابراین مایلم که دورین تا حدی نیمه حرفه ای هم باشه که بشه بعدا یه کارهای دیگه ای هم به غیر از عکاسی در حالت اتومات انجام داد.
تاپیکها رو که دنبال کردم به canon sx 240 , canon sx 260 رسیدم، ایا دوستان پیشنهاد و یا نظر دیگری هم دارند؟
فرق اینها با مدل Canon PowerShot SX40 چی هست و کدوم ش بهتره؟
ممنون می شم اگر راهنمایی ام کنید
دوربین های canon s100 و نیز canon sx260 به ترتیب بهترین انتخاب هستن .البته s100 با شرط افزایش بودجهنقل قول:
برای عکسبرداری در شرایط سریع لازم نیست کار پر دردسری انجام بدید. نور محیط رو زیاد میکنید و بعد عکسبرداری دوربین رو در حالت دستی قرار داده و سرعت شاتر رو مثلا رو 2 هزار قرار میدید و بعد عکس میگیرید .
درمورد دوربین sx40 فرق زیادی نداره.فقط یه زوم بالای 30 برابر و نیز طراحی شبیه به حرفه ای ها رو داره.همین
درضمن برای عکاسی حرفه ای باید دوربینی انتخاب کنید که هم لنز مجزا داشته باشه و هم حسگر بزرگ تا واقعا بتونید آموخته هاتونو محک بزنید.با این بودجه هم بعیده دوربین کارکرده موجود باشه.دوربین نیمه حرفه ای فقط ظاهرش شبیه به حرفه ایهاست و در واقع ما دوربین نیمه حرفه ای نداریم .اصلا یعنی چی نیمه حرفه ای.دوربین هایی مثلا canon g12 یا g1x یا g15 و حتی g9 از کیفیت حرفه ای برخوردارند.اما خریدشون اصلا عاقلانه نیست
بسیار ممنونم ار راهنمایی شما.نقل قول:
احیانا شما قیمت این دوربین ها را در بازار فعلی ایران دارید canoon s100، cannon sx 240-260؟
من خارج از ایران هستم و می خواستم یه مقایسه ای داشته باشم. بهویژه اینکه اگه از اینجا بخرم احتمالا از گارانتی آون نخواهم تونست استفاده کنم چون دارم برمی گردم ایران.
بازهم ممنونم
نقل قول:
دوست عزیز شما هر کدوم رو خریدید مهم نیست فقط 2 تا بخرید یکی رو بزارید یدکی
اصلاً هم قیمت اونجا رو و محصولی که از اونطرف تهیه میکنید رو با اینجا مقایسه نکنید
در آخر باید خدمتتون بگم
WELCOM To IRAN
ممنونم از محبت شمانقل قول:
شرمنده بچه ها مثلا تو اتاق میخوام یه عکس مثل اتلبه بگیریم چی کار کنیم ؟ میشه از پارچه بلند سفید رنگ استفاده کردش ؟ جنس پارچه باید باشه تا زمینه شفاف سفید باشه
بیشتر کار رو باید با فتو شاپ کرد فکر کنم دوست عزیز
برای اینکه کارتون در حد اتلیه دربیاد باید تجهیزان نورپردازی داشته باشید.نقل قول:
حالا اگه میخوایید در حد متوسط به پایین کار کنید میتونید از پارچه ی سفید استفاده کنید.مثله ملافه.و همچنین اگه بلد باشید ویرایش بعد از عکاسی در فتوشاب بحث بسیار مهمیه
فقط لطفا سوالات مرتبط با دوربین و لوازم جانبیش رو تو این بخش مطرح بفرمائید.
دوربین در رده های 60D چی پیشنهاد میدید ؟ حالا هم از کنن و هم نیکون
سپاس
Nikon D7000 .البته در مورد ضبط کردن فیلم ، 5 دقیقه 5 دقیقه ضبط میکنه. اما عکسش حرف ندارهنقل قول:
فیلمشو اشتباه گفتی جیگرنقل قول:
20 دقیقه یا 4 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سری جدید دوربین ها معمولا چه تاریخی به بازار عرضه میشه؟(منظورم از سری جدید اینه که مثلا sx 230 به sx240-260 ارتقا یافت)
توی ایران قبلا اخرش 3 ماه بود اما الان فکر کنم کمی بیشتر شده باشه
بین SX210 و SX150 چه فرق خاصی وجود داره؟
قیمتاشون چه طوره؟
دوستان چرا کسی جواب نمیده؟
دوست عزیز برید تو این سایت و لینک مقایسه ی دوربین هرو انتاب کنید و از اونجا دوربین های مورد نظرتون رو انتخاب کنید و از مقایسه لذت برید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماهیگیری را به دیگران یاد دهیم
یک مقداری از همون آدرس مقایسه کردم ولی خیلی اوقات تجربه شخصی چیز مهم تری میگه!
دوستان من یه دوربین sx240 خواستم بخرم اما یکی بهم خبر داد که قیمت ها داره پایین میاد digikala هم قیمت هاش رو داره کاهش میده....حالا واقعا داره میاد پایین یا الکی میگن؟
خب به نظرتون زوم یکی از دیگری یکم زیاد تره خب حتما تجربه ی شخصی میخواد؟ :دینقل قول:
هر دو دوربین خوبی هستن
معلوم نیست.خودت که میدونی.الان آره داره پایین میاد ولی تهش معلوم نیست چیهنقل قول:
و کیفیت تصویر؟نقل قول:
سلام دوستان من قیمت دوربین canon pro1 (کارکرده) رو می خواستم.
با تشکر
فرق آنچنانی ندارننقل قول: