بالای صفحه ی psp یه دکمه هست که روش نوشته Wlan،اونو ببر سمت راست روشن میشه
بالای صفحه ی psp یه دکمه هست که روش نوشته Wlan،اونو ببر سمت راست روشن میشه
چه ها کدوم بهتره ادم بخره
PsP Go یا PSP 3000
یه سوال دیگه فرقی هم بین بازی هاشون داره مثلا امکان داره یه بازی برای PSP GO بیاد ولی برای PSP 3000 نیاد
شنیدم PSP جدید تر میخواد بیاد اسمش چیه ؟؟ کی میخواد بیا
کدومش بلوتوث داره ؟؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز
تفاوت ها و شباهت هاشون داخل تاپیک مربوط به مقایسشون هست.
بازی ها هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارن و روی همه مدل ها اجرا میشه.که البته دیگه فکر نکنم بازی جدید و تاپی برای psp منتشر بشه.
psp جدید vita هست و به این زودی ها حداثل داخل بازار ایران نمیاد.
الان مدل go بلوتوث داره.
میگم دوستان هیچ راهی وجود نداره که بشه از قابلیت بلوتوث مدل GO برای جابجایی فایل استفاده کرد؟
نه نمیشه..............
من Harvest Moon:Boy and Girl رو از يه جايي خريدم(ريخت رو فلش).يك مشكل بود اول كار:
از فلش مستقيم به مموري كپي نميشد بايد ميريختم رو دسكتاپ بعد رو مموري.
اينكارو كردم وقتي پي اس پي رو كشيدم از PC يهو هنگ كرد طوري كه تنها راهش دراوردن و دوباره گذاشتن باتري بود.اين كارو كردم از اون موقع مموري رو اصلا نميخونه.متاسفانه رم ريدرم گم شده.برا همين نميدونم كه:
1.آيا امكان سوخته شدنش هست؟؟
2.بدون رم ريدر نميشه؟؟؟آخه طرفاي ما خوبش نيست بايد كلي برم يه خوبشو بخرم!!(يا چيزيو نميخرم يا بخرم خوبشو ميگيرم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
3.لينك سالمشو داريد شما؟؟؟شديد دنبال اين بازيم.از يه جا دان كردم خراب بود مغازه هم خريدم اين شد!!!(مغازه هم همون هفته بستش نميتونم برم ازش بپرسم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
4.قيمت مموري 32 چنده؟؟؟16 چطور؟؟؟
سلام.نقل قول:
مشکل خیلی عجیبی هست.تا حالا با چنین مشکلی رو برو نشدم.
تنها را تست کردن با رم ریدر هست و فرمت کردن آن توسط pc که شما میگی فعلا بهش دسترسی نداری.
مموری هم اگه میخواهی بگیری 8 ها 16 بگیر 32 هم گرون هست و خیلی هم کم گیر میاد و هم اینکه روی psp فکر نکنم جواب بده.
قیمت مموری 8 گیگ اصل هم حدود 35 الی 40 و مموری 16 هم حدود 60 تا 70 ( قیمت ها بستگی با جایی که ازش خرید میکنید متفاوت هست)فقط حتما توجه کنید که اصل باشه.
ممنون.امروز مموريو بردم يارو تو pc نذاشت(همون طور كه گفتم رم ريدر خودم گم و گور شده!!هنوز جنس خوب و مرغوب گير نيومده!!:31:) ولي يارو يه نگاه كرد گفت سوخته.گفتم چك نميكنيد گفت نه معلومه ميذاريش تو دستگاه اون چراغ نارنجي هي روشن خاموش ميشه!!قابل اطمينانه حرفش يا نه چون ميدونه از خودش مموري ميخرم اينو ميگه؟؟:31:نقل قول:
:11:
آخرین ورژن bookr برای سری 2000 (بورد قدیمی/6.38 ME-2) چیه؟
لینک دانلود بدون فیلترش میشه بدید؟
یه برنامه CBR ریدر هم برای همین ورژن اگه میشناسید بدید ممنون میشم.
دوست عزیز بهترین راه برای تشخیص از بین رفتن مموری تست اون تویه PC هستش................نقل قول:
در کل اگه مموری تویه PSP اون چراغه چشمک میزنه دیگه.......
قصد خرید PSP دارم نمیدونم مدل 2000-3000 ؟
اصلا PSP خوب هست....؟
کپی خور بودنش چگونه هست؟آیا اگه بری لایو میپره؟
حدود قیمت چیه؟
لوازم جانبیش چیا همراشه؟
یه بنده خدایی 2000 داره با کیف رم 2 - با یسری بازی میده 145.000 می ارزه؟
موقع خرید به چی دقت کنم؟
من که میگم صبر کنی vitaبیاد بهتره ..............دیگه نفسای آخرpspهستنقل قول:
بعلاوه ویتا کلا یه گرافیک خارق العاده داری اگه الن بخری پولتو تو جوب ریختی........نخر
مختلفه کپی خورش دایم و موقت داره.....-هه pspکه لایو نداره اون واسهx360هست.....:31:
8.1 هم تست کردم با یه سری PDF که عکس و لینک زیاد داشت مشکل داره نمیتونه باز کنه.نقل قول:
راهنمایی چیزی نبود؟برنامه دیگه ای؟
سلام
روی psp 3000 ویدئو ها رو باید با چه فرمتی بریزم که بخونه؟
عکس هم وقتی زیاد میریزم تبدیل به پوشه میشن و نشون نمیده.برای عکس هم محدودیت هستش؟
ورژن دستگاه هم 6.35 هست اگه لازم بود.
MP4 به رزولوشن هم دقت کنید البته.نقل قول:
من یه فولدر 1000 تایی تصویر پس زمینه دارم مشکلی نداشتم،شاید منظورتون اینه که دسته بندی میکنه عکس ها رو .
من ورژن قدیمیشو دارم فقط وقتی pdf پسورد داشته باشه یا Secure شده باشه یا کتابش اسکن شده (عکس) باشهنقل قول:
نمیتونه بازش کنه .
2 تا مشکل اول با یه سری نرم افزار درست میشه ولی اگه اسکن شده باشه کلشو تبدیل به عکس میکنم از تو گالری
میخونم که فقط یه خورده دردسرش بیشتره
نه.من 500 تا عکس رو توی یک پوشه ریختم و اون رو هم در پوشه عکس کپی کردم.توی psp دیدم به تعداد عکسها پوشه خالی درست کرده با نامهای عجیب.اسم عکسها قبلش انگلیسی بود.جالب اینکه توی کامپویتر هم اینجوری شده بودن.همه رو پاک کردم.نقل قول:
بعد چندتا عکس با رزولوشن کمر ریختم اونها رو درست نشون داد بعد که دوباره 300-400 تا عکس ریختم(اینبار توی پوشه اصلی)دوباره جدیدها خراب شدند.حتی پوشه ها از داخل psp پاک نشدند.توی کامپیوتر هم نشون نمیداد.مجبور شدم رم رو فرمت کنم!
البته رزولوشن عکسها از psp بیشتر بودند.شاید علتش این باشه...
------------
چجوری باید به اینترنت وصل بشیم برای آپدیت؟اگه ورژن کرک شده آپدیت بشه کپی خورش میپره؟
این God of War: Ghost of Sparta واقعا اومده ؟؟؟
کسی بازی کرده ؟
مشکل عکس ها احتمالا به خاطر ویروسه ...نقل قول:
سیستمم که عمرا ویروس داشته باشه.psp هم مگه ویروس داره؟با آنتی ویروس کامپیوتر میشه ویروس کشی کرد؟نقل قول:
نقل قول:این که پوشه درست میشه از علائم ویروسه :31:نقل قول:
یه بار بعد از اینکه فرمت کردی با انتی ویروس آپدیت , کامپیوتر و مموری رو اسکن کن ...
ربطی به رزولیشن نداره ...
خیلی وقته اومده.نقل قول:
نسبت به نسخه قبلیش برای PSP چنگی به دل نمیزنه،ولی به امتحانش میارزه.
آقا این دوتا به چه درد میخوره میرم روش میخواد بره توی نت
Music Unlimited powered by Qriocity™ version 1.01
SensMe™ channels
آره دیدم واسه پارساله تعجب کردمنقل قول:
این دانشگاه آدمو از همه چیزای مهم زندگی دور میکنه :31:
هر دو برای گوش دادن موزیکه ...نقل قول:
آقا این دوتا به چه درد میخوره میرم روش میخواد بره توی نت
Music Unlimited powered by Qriocity™ version 1.01
SensMe™ channels
اولی برای خرید موسیقی و دومی برای گوش دادن و دسته بندی کردن موزیک های داخل دستگاه هستش که آفلاین هم میتونی فعالش کنی و ازشون تویه دستگاه کپی خور شده استفاده کنی.................نقل قول:
مشکل من حادتر شد!
وقتی psp رو روشن کردم دیدم مموری رو نشون نمیده.از داخل psp بخوام فرمت کنم مینویسه مموری وارد نشده!
از داخل ویندوز به عنوان درایو میارش ولی باز نمیکنه.موقع فرمت هم میگه نمی تونه فرمت کنه.در قسمت فرمت در ویندوز opacity رو زده 8 MB درحالیکه مموری 8 گیگ بود!!
سیستم رو اسکن کردم با آنتی ویروس آپدیت(نود 32 و کسپر در ویندوزهای جداگانه)هیچ ویروسی پیدا نکرد.
این مموری رو چکارش کنم؟:41:
این جوری که شما میگین احتمالا رم سوختهنقل قول:
سلام
چجوری میشه سیو بازی های PS1 رو که روو PSP بازی کنم انتقال بدم به Memory Card PS1 که بتونم رو PS2 بقیه بازی رو برم!؟
ممنون
شما رویه My Computer راست کلیک کن،بعد Manage رو بزن،بعد برو تویه Disk Management و از اونجا میتونی راحت تر مموریت رو فرمت کنی..........نقل قول:
احتمالا جواب میده......
اگه سوخته بود که توی کامپیوتر هیچی نشون نمیداد.نقل قول:
بازم ارور میده که فرمت کامل نشد!نقل قول:
توی اینترنت سرچ کردم دیدم حتی با رمهای اصل هم گاهی این مشکل پیش میاد.راه های مختلفی هم بود از جمله همین که شما گفتی اما بازم خیلی ها مشکل دارن.
در همون disk managment قسمت file system رو زده RAW و به فرمتهای ویندوز یعنی fat و ... چه در حالت معمولی چه در quick format بازم ارور میده.
حتی آنلاین هم درایور جدید پیدا نکرد.
یکی به داد من برسه.....نقل قول:
من امروز یهPSP GO خریدم که یکمی به خودم حال بدم از افسردگی در بیام :27:
فقط یه سوال دارم
اگر هیچوقت PSP مو خاموش نکنم و همیشه Stand byاش کنم مشکلی بوجود نمیاد؟
آخه هر بار که خاموش میکنم باید یه برنامه رو اجرا کنم که کپی خور شه!
پیشاپیش از جوابتون ممنونم
مبارکت باشه نمیدونم این روزا چرا افسردگی فراگیر شده
فرقی نداره تنها فرقش اینه که شارژش زودتر تموم میشه
شما اگه مشکلی با اجرای برنامه کپی خور نداری
پی اس پیت رو کامل خاموش کن
تو همین فروم بگردی میبینی که میشه psp go رو هم هـک دائم کرد.:5:نقل قول:
از طریق امضای منم میتونی اینکارو بکنی :46:
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
پرنس جان درسته که Save بازیهای یه کنسول هستن ولی فرمت Save شدنشون فرق داره با هم...............
مگه این که برنامه ای برای Convert این فرمت ها باشه.............
شما این برنامه رو دانلود و استفاده کن ببین نتیجه میگیری:نقل قول:
کد:http://tiny.cc/AFLLF
Bluetooth در PSP به چه درد میخوره؟ :23:
هر چی فکر میکنم به نتیجه ای نمیرسم :13:
نقل قول:
psp اصلا بلوتوث نداره ... اگه منظورتون wifi هست میشه باهاش به اینترنت وصل شد یا بازیهای دونفره انجام داد
اون PSP که شما دیدی احتمالا سری فت و اسلیم بوده که خوب اصلا بلوتوث نداشتن،اما سری نسبتا جدید Go بلوتوث داره...............نقل قول:
به درد کانکت شدن به هدست های بلوتوثی میخوره،فقط همین.................نقل قول: