این angry birds این ارورو میده::the application has failed to start because the application configuration is in correct
درایور گرافیکمو آپدیت کردم ولی بازم همینو میگه.چیکارش کنم؟
Printable View
این angry birds این ارورو میده::the application has failed to start because the application configuration is in correct
درایور گرافیکمو آپدیت کردم ولی بازم همینو میگه.چیکارش کنم؟
فولدر Soundرو باز کنید ببینید فایل ها اگر از نوع ogg باشند یه برنامه ای هست تو مسیر Soundکه باید اجراش کنید تا صدا ها از حالت فشرده خارج بشن ..نقل قول:
توی پوشه ی Sound بازم پوشه هایی هستن که مثلا نوشته:FemaleHostage و فایلی با فرمت exe اونجا نیست
درضمن همشون ogg هستن
راستی شما ADSL داری؟
SWAT 4 هم داری؟
اگه آره اگه زحمتی نیست پوشه ی Sound رو برای ما آپ کن
gta iv رو من قبلا تو ایکس پی و با همین سیستم فعلی بازی کرده بودم و هیچ مشکلی نداشت حالا که تو سون 64 بیتی نصب کردم تصویر روان نیست و هی گیر میکنه هر بار گیرش حدودا نیم ثانیه طول میکشه که خیلی آزار دهنده س اول فکر کردم رم کم میارم ولی هر چی تنظیمات رو پایین آوردم فرقی نکرد بالاخره فهمیدم که هر بار دکمه ای از کیبورد رو یزنم یه گیر کوتاهی میکنه .. مشکل دقیقا فشار دادن کلید هستش چون چندین بار امتحان کردم و فقط هم وقتی کلید و فشار میدم گیر میکنه .. نمیدونم از چی میتونه باشه .. درایور ها بروزن و دایرکت ایکس خود gta نصب شده .. سخت افزار هم مشکلی نداره و 4-5 تا گیم دیگه هیچ مشکلی ندارن ..
کسی میدونه علت این گیر کردن ها چیه ؟
چون بازی به صورت غیر قانونی هستش نمیتونی تا آخرش بری یا باید کرکش کنی یا سریال نامبرشو گیر بیاری!!!!نقل قول:
SetupReg.exe رو اجرا کنید مشکل احتمالا حل میشه ..نقل قول:
با سلان ببخشید من بازی sinper ghost warrior رو خریدم اما وقی نصب می شه مشکل داره درباره عکس هست نمی دونم
لطفا کمک کنید.
صداش نیومد که نیومد
یه بار برنامه رو کلا پاک کنید و از اول نصب کنید
اگه ویندوزتون ویستا یا سونه هم در نصب و هم در اجرای گیم رو فایل راست کلیک کنید و run as administrator رو بزنید
اروری چیزی نمیده؟!!!!!نقل قول:
نه می گه:
the application or DLL c windows system 32 XINPUT_3 is not a valid windows image. please check this against your installation
diskette
ممنون می شم.
ای داده بیداد نکنه از کرکشه؟نقل قول:
gta iv رو من قبلا تو ایکس پی و با همین سیستم فعلی بازی کرده بودم و هیچ مشکلی نداشت حالا که تو سون 64 بیتی نصب کردم تصویر روان نیست و هی گیر میکنه هر بار گیرش حدودا نیم ثانیه طول میکشه که خیلی آزار دهنده س اول فکر کردم رم کم میارم ولی هر چی تنظیمات رو پایین آوردم فرقی نکرد بالاخره فهمیدم که هر بار دکمه ای از کیبورد رو یزنم یه گیر کوتاهی میکنه .. مشکل دقیقا فشار دادن کلید هستش چون چندین بار امتحان کردم و فقط هم وقتی کلید و فشار میدم گیر میکنه .. نمیدونم از چی میتونه باشه .. درایور ها بروزن و دایرکت ایکس خود gta نصب شده .. سخت افزار هم مشکلی نداره و 4-5 تا گیم دیگه هیچ مشکلی ندارن ..
کسی میدونه علت این گیر کردن ها چیه ؟
منم رو 64 بیت دارمش عالی اجرا میشه و هیییییییییییچ مشکلی نداره
شاید ای دی اس الت نباید وصل باشه؟ ای بابا یه همچین چیزیه دیگه
سلام
بازي
gta iv
رو چجوري بايد رجيستر كرد؟
کد:
http://activate.rockstargames.com/?c=GTA4
تو لينكي كه داده ميرم
ازم سريال و كد ميخواد
سريال و كد رو از كجا بايد وارد اون كادر بكنم؟
وقتي
Grand Theft Auto IV
رو اجرا ميكنم و
next
ميزنم
فقط يه
unlock requestcode
داريم
ديكه سريال نامبر و
unlock code
نداره كه من تو اون كادر وارد كنم !!!
لطفا راهنمايي كنيد
باید کرکش کنی !! درست میشه . برا منم اینطوری بود کرکش کردم دیگه نخواست
سلام دوستان ببخشید یه سوال دارم خیلی قدیمی ولی خوب ما عقب افتاده ایم تو بازی ها
تو بازی رزیدنت اویل پنج نشونه کاراکتر کریس به جای لیزر یه دایره سبز با چندتا خطه اینو چیکار کنم
بعضی مراخل هم ارور فاتال ارور میده
خیلی ممنون
خب کسی هست که کرک یا سریال نامبر بازی (Farm Frenzy Ancient Rome) رو داشته باشهنقل قول:
از کجا می تونم پیدا کنم
با سلام ببخشید من بازی sinper ghost warrior رو خریدم اما وقی نصب می شه مشکل داره
لطفا کمک کنید.
نه می گه:
ممنون می شم.
the application or DLL c windows system 32 XINPUT_3 is not a valid windows image. please check this against your installation
diskette
البته باید بگم گرافیکم یکیم سوخته......
ولی فک نکم مشکلی باشه....؟؟؟ چون بازی pes11روش خوب می یاد.
لطفا راهنمایی کنید.
از اینترنت نبود .. کرکش هم razor ه فکر نکنم مشکل داشته باشه .. قبلا که نداشتنقل قول:
من dvd 1 بازی gta:iv من خش داره.کارنمی کنه تورو خدا کمکم کنید
سلام
swat رو یکی دیگه دان کردم و درست شد
حالا میخوام چند تا مشکلم تو fsx رو حل کنید:
1-چرا از وقتی که سون نصب کردم دیگه خطوطی که نشون میده از کجا تاکسی کنیم(همون فلش های زرد) غیب شدن؟
2-چرا بعضی وقت ها بازی یه دفعه کرک میکنه می پره بیرون؟
3-چرا بعضی از هواپیما هایی که نصب کردم اصلا رنگ ندارن و سفید هستن؟حتی C130 که حجمش 600 مگ بود
این(به جز مورد 2) مشکلات بیشتر به نحوه_ی بازی مربوط میشن که اگه توی تاپیک بازی بپرسی بهتر جواب میگیری...نقل قول:
محتوای مخفی:
بله پرسیدم ولی گفتم شاید اینجا بهتر جواب بگیرم
در ضمن مورد 2 منظورم کرش هست
دوست عزیز پج جدید بازی را از کجا گیر بیارم؟در ضمن من شنیده ام که این در بازی از دایرکتیکس 11 استفاده شده به همین جهت سیستم من با ان مشکل داردچون کارت گرافیک من(ATI4670)دایرکتیکس 11را پشتیبانی نمیکند.:11:
کد:http://taximashhad.persianblog.ir/
کدوم بازی دقیقا الان مد نظر شماست عزیز دلم
در ضمن ربطی نداره اگه بازی از dx11 پشتیبانی کنه معنیش اینه که بهتر با سیستمت مچ میشه اگه خوب حالا سیستمت پشتیبانی نکنه یه پله میاد پایینتر از dx10 استفاده میکنه که خدارو شکر کارت گرافیکت اینو دیگه داره
ولی آخر نگفتی کدوم بازی رو میخواستی بازی کنی:10:
نقل قول:
دوس عزیز پچ جدید را از کجا پیدا کنم؟:41:
بازی call of duty:blak opsاما الان بازی در سیستم من با تیک زیاد اجرا میشه.سیستم عامل را هم تازه عوض کردم.نقل قول:
راستی اگر بخواهم تنظیمات گرافیکی بازی را کم کنم که بازی راحتتر اجرا بشود از کجا اینکار را انجام دهم و کدام گزینه ها را لطفا اگر میشود کامل توضیح دهید. یک دنیا تشکر:40:
کد:http://taximashhad.persianblog.ir/
سلام دوستان
من بازی AlienShooter2 نسخه کامل که حجمش حدود 1 گیگ و خورده ای هست رو دانلود کردم و کرکش کردم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم بعد از لودینگ این صفحه زیر میاد و مینویسه:
Error in Script File
من خیلی دنبال این بازی گشتم و فقط اینو پیدا کردم و ممنون میشم اگه مشکل منو حل کنید:
اینم عکس:
ممنون:41:کد:http://bazamtanhayi.persiangig.com/Error%20in%20Script%20File.JPG
1:Patch جدید رو نصب کنیدنقل قول:
راستی اگر بخواهم تنظیمات گرافیکی بازی را کم کنم که بازی راحتتر اجرا بشود از کجا اینکار را انجام دهم و کدام گزینه ها را لطفا اگر میشود کامل توضیح دهید. یک دنیا تشکر
2: Driver جدید کارتتون رو دانلود و نصب کنید
3: در منوی بازی به Settings و قسمت Graphics بروید گزینه Sync Every Frame را OFF کنید اگه بازی تغییری نکرد (روون نشد) Anti Aliasing رو OFF کنید.
مانیتورتون چیه؟
توی تاپیک خودش درخواست بدید بهتون میدننقل قول:
هیچکس جوابمو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یه جای COD : BLACK OPS گیر کردم
اونجایی که میره ویتنام (همون اولش) بعد از اینکه ماشینی که توش سواریم چپه میشه ، یه نفر رو دنبال میکنی تا میرسیم به یه تونل مانندی ... اونایی که باید دنبالشون برم ، از اونجا رد میشن ؛ اما همین که من میخوام برم یه یارو میفته رو سرم ... بعد هم مینویسه که هی F بزنید ... با اینکه مدام F رو میزنم اما هیچ تغییری بوجود نمیاد و دوباره از دنبال کردن اونا لود میشه ... هیچ راه دیگه ای هم که بشه ردش کرد نیست
حالا چی کار باید بکنم؟!
حتما F رو کند میزنین
باید سریع F رو بزنین تا یارو رو به طرز فجیعی بکشین!!!!
سلام
من دو تا بازی از شرکت ایرانی تیوای ty دارم که قبلا تو ویندوز xp نصب می شد ولی الان که 7 دارم مراحل نصب نمیاد فقط یه نوار میاد که سبز پر میشه و بعدشم هیچی
راحی نداره که تو 7 نصب کنم؟
ممنون
اول از همه auto run رو بیخیال شو روی گزینه اصلی setup کلیک کن ببین اجرا میشه...نقل قول:
اگه بازم اجرا نشد روی آیکون setup راست کلیک ودر قسمت compatibility تیک ویندوز XP رو بزن وامتحان کن.
امتحان کردم ولی همونجوریه...
سلام
من Commandos 3 - Destination Berlin رو دانلود کردم و نصب کردم ولی موقع اجرای بازی هیچ اتفاقی نمیوفته یعنی من روی آیکون بازی کلیک میکنم ولی نه وارد بازی میشه و نه پیغامی میده.
اشکال از کجاست ؟؟
سلام دوستان
من یه مشکلی با نسخه 2011 بازی pes دارم
من این بازی رو روی لپ تاپ خودم نصب کردم
میدونید که کارت گرافیک لپ تاپ به صورت شیر هست و مقدار واقعی رم اونا 64 مگا بایته
حالا این بازی احمق کارت گرافیک رو همون 64 تشخیص داده و نمیزاره که گرافیک بازی رو بالا ببرم
این در حالیه که من فیفا 2011 رو با اخرین حد گرافیکی بازی میکنم
ایا راه حلی داره
سلام،از ویندوز 7 استفاده میکنی؟؟!!نقل قول:
اگه آره یه بار راست کلیک کن و گزینه run as administrator رو بزن اگه کارت راه نیفتاد از راست کلیک برو تو properties و گزینه compatibility رو بزن بعد تیک run this........... بزن بعد windows xp رو انتخاب کن احتمالا" کارت راه بیفته