بله upscale در vt30 و st30 اگه از تمام ----- ها بهتر نباشه از اکثریت اونا بهتره
Printable View
بله upscale در vt30 و st30 اگه از تمام ----- ها بهتر نباشه از اکثریت اونا بهتره
همگی این سه تا بلوری بودن یا دانلودی؟نقل قول:
شما مستند imax deep sea رو دانلود کردین یا خریدین؟ آخه تو اینترنت به صورت SBS هست.
شما بخواین ----- در حد 200 تومن بگیرین برای vt30 ,بین k9k9 وstrong 4902 کدوم رو انتخاب میکنین من کیفیت k9k9 رو روی v20 دیدم بد نبود نظر شما چیه؟
[HTML][/HTML]اگه در حد 200 میخوای یا xcruiser 400 plus بگیر یا dynavision 7800 که هر دو نیمه لینوکسی هستن و هر دو فول اچ دینقل قول:
در ضمن 7800 یه مزیت دیگه هم داره وب گردی هم میشه باهاش انجام داد و وی پی ان هم روش نصب میشه
دوست عزیز مبارک باشه .نقل قول:
من هم بالاخره VT30 50 رو به قیمت 2900000 تومان خریدم . ساخت تایلند . پسوند R . من حرفه ای نیستم ولی وقتی با تلوزیون قبلی خودم (Panasonic 42 G10) مقایسه اش کردم به این نتایچ رسیدم :
۱- VT30 دیزاین خیلی زیبایی داره . این تلوزیون رو حتی موقعی که خاموشه هم دوست داری تماشا کنی !!
۲- از اینکه ۵۰ اینچ خریدم واقعا خوشحالم و به هر کس که توان مالی داره پیشنهاد می کنم حتما ۵۰ اینچ بخره .
۳- فعلا فقط تصویر دو بعدیش رو دیدم به نظر من معرکه است .
دو عدد عینک 3D داخل جعبه همراهش هست . یک کابل HDMI Panasonic 1.5 متری مدل RP-CHES15 همراهش گرفتم .
کارت هدیه هم ۷۵۰۰۰ تومانی بود .
کنترلش دقیقا شکل کنترل تلوزیون G10 هستش . ( از این لحاظ یک کم ضد حال خوردم )
VT30 هم زیباست هم باریک . من روی دیوار نصبش کردم و خیلی قشنگ شد .
هنوز وقت نکردم بقیه کارایی هاشو چک کنم . بعد روش کار می کنم و نتایج رو اعلام می کنم .
در کل از خریدش خیلی راضیم .
اگر کسی سوالی داشت در حد اطلاعات و تجربه ام در خدمتم .
دوست مننقل قول:
پستای قبل منرو چک کن
اگه باراولش باشه
روشن شدنش با ستینگ شروع مکنه
موقع باز کردن کارتنش دقت کنی تا و چروک اضافی روی کاور پلاستیکی نیست
....
مجید جان کیفیت تصویر خیلی برام مهمه میگن xcruiser 400 کیفیتش زیاد خوب نیست چه رسیوری تا 250000 کیفیتش خوبه؟sr 4902 چطوره؟نقل قول:
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
در ضمن 3d هم ساپورت کنه.
همه بلوری بودن.خریدم.نقل قول:
با سلامنقل قول:
دستگاه بلوری پلیر شما چه برندیه ؟
برای خرید بلوری پلیر چه برندی پیشنهاد می کنین ؟
دستگاه های استرانگ همشون تو رنج قیمتی خودشون نسبت به رسیورهای دیگه تو همون قیمت کیفیت تصویر بهتری دارند . xcruiser 400 plus full hd که جدید ترین مدل xcruiser هست از لحاظ کیفیت تصویر از 4902 پایین ترهنقل قول: