مشکل سرسیلندر در مدلهای آخر 91 و 92 حل شدنقل قول:
مشکل روغن ریزی هنوز پابرجاست اما قابل حله
مشکل سرسیلندر در مدلهای آخر 91 و 92 حل شدنقل قول:
مشکل روغن ریزی هنوز پابرجاست اما قابل حله
سلام دوستان
من قصد دارم در پیش فروش شهریور 92 یک پارس lx ثبت نام کنم
می خواستم نظر شما را در مورد کیفیتش بپرسم و این که این موتور tu5 مثل ef7 مشکل دار است یا خیر؟
واین که موعد تحویل را بهمن اعلام کرده اند به نظر شما تاخیر دارد؟و اگر دارد تا کی؟
ممنون
ماشین خوبینقل قول:
شتاب توی دنده های 1 و 2 خیلی عالیه
کم صدا و کم مصرفه
هیچ مشکلی نداره
شما برای پیش خرید تا 1 ماه تاخیر را در نظر داشته باشید ,بستگی به اون موقع و شرایط کارخونه داره
آپ ...نقل قول:
کسی نبود؟
سلام
یه دونه 206 صندوقدار وی 1
مدل 87
سفید
بیمه 4 ماه
رینگ و لاستیک اسپرت
تودوزی سفارشی دورنگ سیاه و سفید
دو عدد مانیتور عقب
سی دی و باند
چراغ جلو و عقب اسپرت
گلگیرسمت چپ جلو و کاپوت رنگ دار
چند میارزه ؟!
سلام دوستان من می خواستم 206 بخرم می خواستم ببینم کدوم مدل و تیپ ارزش خرید داره؟ مشکلات کمتری داره؟ با توجه به وضع اقتصادی کدوم به صرفه تر هست.سپاس
سلام من در حال حاضر یک پراید 132 st سفید رنگ مدل 89 با 32000 کارکرد دارم.میخواستم بفروشمش و یدونه تیبا ثبت نام کنم.میخواستم بدونم که این کارو بکنم یا منتظر قیمتتمام شده تیبا 2 بمونم ببینم چی میشهوالبته از طرفی هم میترسم که دوباره قیمتها نوسان پیدا کنه و نتونم بخرم.نظر شما چیه؟اصلا تیبا خودروی خوبیه؟در ضمن پراید من رو حدودا چند برمیدارن.کمترین قیمت رو خواهشابگین تا بدونم حداکثر چقدر پول لازم دارم.
بین 20 تا 21 ملیون تومان ( لوازم اضافی و اسپرت تاثیری روی قیمت خودرو ندارد )نقل قول:
نقل قول:
لطفا بودجه را مشخص کنید
نقل قول:
خرید تیبا جهشی کوتاه از پراید به خودرویی که کمی برتر از پراید است اما خریدش توصیه میشود .132 SL مدل 89 ---->13.200.000
میتونید صبر کنید برای تیبا 2 که قطعا رقیب 206 است و اگر با قیمت 20 ملیون عرضه بشود قطعا در بین جوانان پر فروش خواهد بود .
سلام
با 45 تا 50 تومن بودجه چه ماشینی رو پیشنهاد می کنید؟
اصلا از ماشین چینی خوشم نمیاد.
صفر یا کارکرده بودنش مهم نیس.
دوستان یه سوال
206 صندوقدار وی 1 چه تیپی از 206 هاچ بک میشه؟