باتیستا: کاش می توانستیم با 18 بازیکن بازی کنیم
باتیستا: کاش می توانستیم با 18 بازیکن بازی کنیم
سرمربی آلبی سلسته معتقد است تعداد بازیکنان بزرگ تیمش انتخاب نفرات را برای او دشوار کرده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- سرخیو باتیستا، سرمربی تیم ملی آرژانتین، در مورد برنامه هایش برای آلبی سلسته صحبت کرد و گفت با بازیکنان باکیفیتی که در اختیار دارد، نمی تواند بعضی از آنها را نیمکت نشین کند و ترجیح می داد با 18 بازیکن تیمش را راهی میدان کند.
او در مصاحبه با فاکس اسپورت در مورد سیستم مورد علاقه اش گفت:" دوست دارم تیمم با آرایش 4-3-3 بازی کند با یک شماره 8 کلاسیک ( یک هافبک بازیساز)، یک شماره 10 و یک شماره 5 ( یک هافبک دفاعی جنگنده) در میانه زمین.
آرژانتین به اندازه ای بازیکن دارد که می تواند با 17 یا 18 بازیکن راهی میدان شود. با شیوه ای که ما بازی می کنیم، بهتر است که پاستوره تنها در بعضی از بازی ها حضور داشته باشد یا در نیمه دوم به میدان برود."
علی رغم بازیکنان جوان و با استعدادی که آرژانتینی ها دارند، باتیستا تاکید کرد که نمی تواند از بازیکنان با تجربه ای مانند ورون و ریکلمه چشم پوشی کند.
" آنچه ورون در زمین انجام می دهد، یک الگو برای بازیکنان جوان است. او مربی داخل زمین است. شما هیچ وقت نمی توانید از او چشم پوشی کنید. او بازیکنی است که می تواند تجربه بالایش را در اختیار تیم ملی قرار دهد. سبک بازی او برای حضور درتیم بسیار ایده آل است."
کد:
http://www.goal.com/iran/news/2162/%D8%A2%D8%B1%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%86/2010/12/19/2268138/%D8%A8%D8%A7%D8%AA%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B4-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D8%A7-18-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85
2010/12/19
یوآخیم لو،پلیور آبی رنگ خود را با قیمت ۱ میلیون یورو به فروش رساند
بسیاری از بازیکنان تیم ملی فوتبال آلمان و اعضای فدراسیون فوتبال آلمان کمک های نقدی و غیر نقدی خود را به حساب این موسسه خیریه واریز کردند
سایت گل - به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی آلمان در ایران ،پلیور آبی رنگ یو آخیم لو،سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان که در جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی همیشه به تن داشت در یک حراجی در برلین با قیمت ۱ میلیون یورو فروخته شد.
لو بارها اعلام کرده بود که این پلیور به او شانس میدهد و توانست با قیمت ۱ میلیون یورو این پلیور را به فروش برساند.
این مزایده توسط موسسه خیریه برای کودکان بی سرپرست و بی بضاعت،ترتیب داده شده بود که مبلغ ۱ میلیون یورو توسط یو آخیم لو به حساب این شرکت واریز شد.
به غیر از یو آخیم لو،بسیاری از بازیکنان تیم ملی فوتبال آلمان و اعضای فدراسیون فوتبال آلمان کمک های نقدی و غیر نقدی خود را به حساب این موسسه خیریه واریز کردند که مبلغی حدود ۱۵ میلیون یورو جمع آوری شد.
همچنین فرانتس بکن بائر در این جشن خیر خواهانه شرکت کرد و مبلغی نزدیک به ۵۰۰ هزار یورو را به حساب این موسسه برای کمک به کودکان بی سرپرست واریز کرد.
گزارش تصویری: دوستان فیگو بهتر از دوستان کاسیاس!در دیداری خیریه
سایت گل- تیم دوستان فیگو موفق شد تا با نتیجه 4-5 مقابل دوستان ایکر کاسیاس به برتری برسد.
در این دیدار تعدادی از بازیکنانی که از دنیای فوتبال خداحافظی کرده اند در کنار بازیکنانی که هنوز در زمین چمن به فعالیت مشغولند به میدان رفتند. گلهای تیم «دوستان فیگو» را امیلیو بوتراگنیو، استبان گرانرو (دو گل)، پائولو فوتره و لوئیس فیگو به ثمر رساندند و اسوالدو (بازیکنان اسپانیول)، گوتی(2 گل) برای تیم «دوستان کاسیاس» گلزنی کردند.
در این بازی بازیکنانی همچون امیلیو بوتراگنیو، مانولو سانچس، زین الدین زیدان، فرناندو ایئرو، گوتی، فرناندو یورنته، سرخیو بوسکتس، پائولو فوتره، میگل تورس، فرناندو کوتو، روی کاستا، فلیپه لوئیس، سا پینتو و کریستین آلوارس نیز حاضر بودند و منافع مالی حاصل از این دیدار، صرف مسائل خیریه خواهد شد.
روبرتو کارلوس: میخواهم با قهرمانی در لیبرتادورس از فوتبال خداحافظی کنم
سایت گل – روبرتو کارلوس، مدافع کناری کورینتیانس گفته سال 2011 شاید آخرین سال حضورش در فوتبال حرفهای باشد. او چشم به قهرمانی در لیبرتادورس دوخته است.
این بازیکن 37 ساله که سابقه قهرمانی جام جهانی را هم دارد هنوز در سطحی استثنایی بازی میکند و در تیم سال گلوبواسپورته انتخاب شد. کورینتیانس، تیم او هم برای قهرمانی فصل پیش مبارزه کرد.
از قرارداد کارلوس تنها یک سال مانده و اگر این آخرین سال بازی او باشد، او میخواهد آن را با قهرمانی ویژهای به پایان ببرد: «پایان بدون قهرمانی فکر ناخوشایندی است. هنوز به فکر بازنشستگی نیستم، اما هنگامی که روی دهد میخواهم حداقل دو قهرمانی دیگر با این باشگاه به دست بیاورم؛ یک لیبرتادورس و کسی چه میداند، یک پائولیستا (لیگ ایالت سائوپائولو) یا برازیلیرائو (لیگ کشوری).اما 2011 سال لیبرتادورس است. این هدف بزرگ من است.»
او در این صورت به گروه بزرگانی میپیوندد که هم لیگ قهرمانان و هم لیبرتادورس را فتح کردهاند.
این بازیکن کهنهکار در یک سال گذشته بیش از 60 بازی برای سائوپائولو انجام داد و حضور در رقابتهای اروپایی در سال 2011 میتواند برنامه او را شلوغتر کند. کارلوس البته میگوید آمار مصدومیت او نشان میدهد سن تنها عدد است: «هنوز هم آن قدر خوب هستم که بازی کنم، اما در نهایت کمکم خستهکننده میشود. فصل فوتبال در برزیل بسیار طولانی است. مهم این است که من برای فوتبال زندگی میکنم و عاشق بازی هستم و از این کار لذت میبرم و تلاش میکنم به همه نشان دهم که سن مهم نیست، البته اگر بازیکن مراقب و متمرکز باشد.»
او البته گفت که از مدیران خواسته یک مدافع چپ بخرند تا فشار از روی دوش او برداشته شود: «من که فناناپذیر نیستم. ما به دنبال مدافع چپ هستیم. چیزی که مهم است این است که بازیکنانی بیاوریم تا کل تیم تقویت شود.»
کد:
http://www.goal.com/iran/news/2163/%D8%A8%D8%B1%D8%B2%DB%8C%D9%84/2010/12/24/2275439/%D8%B1%D9%88%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%84%D9%88%D8%B3-%D9%85%DB%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%85-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%84%DB%8C%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84
نقل قولهای برتر سال 2010 از نگاه فیفا | سال 2010 به روایت آمار و ارقام
سایت فیفا در گزارشی نقل قولهای جالب اهالی فوتبال در سال 2010 را منتشر كرد.
ایسنا :نقل قولهای مربیان و بازیكنان فوتبال كه در سال 2010 مورد توجه رسانهها قرار گرفته بود به ابتكار سایت فیفا در كنار هم قرار گرفت تا خوانندگان نقل قولهای جالب توجه و بعضا جنجالی اهالی فوتبال در سال 2010 را بار دیگر مرور كنند.
ماسیمو موراتی رییس باشگاه اینتر
رفتار مورینیو در قبال اینتر مانند مردی بود كه به همسرش خیانت میكند، اما در عین حال به او علاقه دارد و نمیتواند اعتراف كند و سرانجام خودش را از پنجره به بیرون پرتاب میكند!
اسلاون بیلیچ، مربی تیم ملی كرواسی
چند روز پیش به پیتزافروشی رفتم و یكی از دوستانم را كه چندین سال ندیده بودم در آنجا ملاقات كردم كه به عنوان پیك موتوری فعالیت میكند. وقتی من را دید شروع به اظهار نارضایتی و شكایت از كارش كرد و از من درخواست كرد اگر میتوانم شغل جدیدی برای او پیدا كنم. او گفت كه تحمل فشار كار را ندارد و نمی تواند ظرف 30 دقیقه غذا را به مقصد برساند. به عقیدهی او رد شدن از چراغ قرمز و دردسر روبرو شدن با پلیس و دیر رسیدن فشار زیادی داشت. در این لحظه بود كه احساس كردم انسان میتواند چقدر خوش شانس باشد كه شغل كم فشاری مانند مربیگری دارد!
ببه، هافبک تیم فوتبال منچستریونایتد
وقتی به ماجرای انتقالم به منچستریونایتد فكر میكنم، شبهای زیادی را به یاد می آورم كه در خیابان می خوابیدم. فكر می كنم داستان زندگی من نسخهی ورزشی سیندرلا باشد. فوتبال میتواند زندگی انسانها را عوض كند.
مائورو زاراته، بازیكن لاتزیو
فكر می كنم هرگز سبك بازیام را عوض نكردهام. درست است كه قبلا اصلا پاس نمی دادم،اما این مسأله تغییر نكرده و الان هم پاس نمیدهم!
ژوزه مورینیو، سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید
من مربی فوتبال هستم نه هری پاتر. هری پاتر جادویی است اما در دنیای فوتبال جادویی وجود ندارد. جادو مربوط به افسانه میشود و فوتبال یک پدیدهی حقیقی است.
دانیل آلوز، بازیكن تیم فوتبال بارسلونا
اگر پپ گواردیولا به من بگوید كه از طبقه سوم ورزشگاه خودم را به پایین پرتاب كنم، با خودم فكر میكنم حتما چیز خوبی پایین وجود دارد و انتظار من را میكشد.
سرجیو ماركاریان، سرمربی تیم ملی فوتبال پرو
10سال سختی را در زندگی تحمل كردم. مجبور شدم خودروی مرسدس بنزم را بفروشم و سوار اتوبوس شوم.
روبرتو دی ماتئو، سرمربی تیم فوتبال وست برومویچ
مربی مانند یک كشاورز است. یک مربی باید تلاش كند تا جایی كه می تواند انبارش را برای زمستان طولانی كه در پیش رو دارد پر كند. ما هم دقیقا همین كار را در تیم انجام میدهیم.
روبن دلارد، بازیكن سابق تیم فوتبال رئال مادرید
با مشكل قلبی كه دارم مجبورم از فوتبال كنارهگیری كنم، اما همین قلب بیمارم همیشه برای رئال مادرید میتپد.
هری ردنپ، سرمربی تیم فوتبال تاتنهام
گرت بیل در دیدار مقابل اینتر مهارنشدنی بود و در مقابل بازیكنی مانند "مایكن" بازی میكرد كه به عقیده بسیار از كارشناسان بهترین مدافع راست فوتبال جهان است. این مسأله مانند این است كه یک بوكسور همهی حریفانش را ناک اوت میكند اما كارش وقتی به چشم میآید كه حریف قدرتمندی را شكست دهد. بیل این كار را انجام داد.
فردریكو ماچتی، بازیكن محروم تیم فوتبال كالیاری
یک روز صبح در خیابان راه میرفتم. بچههایی كه به مدرسه میرفتند برایم دست تكان دادند و پیرمردی فریاد زد ما همه از تو حمایت میكنیم. راكی را به یاد دارید كه چگونه با بچهها تمرین میكرد؟ در این لحظه درست احساس مانند او داشتم.