اگه درس خوندن براتون سخته این مطلب رو بخونید
سلام
یه چیزی رو خوب درک کنین تا انگیزه ی درس خوندنتون قوی تر بشه :
همه ی ما بدونِ استثنا این رو خوب میدونین که هر یک دقیقه که وقت صرف میکنیم برای درس خوندن میتونه نمره ی ما در امتحان رو یک درجه یا بیشتر بالا ببره و سرنوشت ما رو تغییر بده .
بنده کسانی رو دیدم که با حسرت گفتند اگر رتبه ام فقط ده تا بالاتر بود فلان رشته قبول میشدم یا دانشگاه سراسری قبول شده بودم .
پس محض رضایِ خدا بشینین و وقت صرف کنین و درس بخونین مطمئن باشین تاثیر داره خیلی هم تاثیر داره .
===========================
اگر از کسانی هستین که درس خوندن براتون سخته و به جای درس خوندن میرن دنبال بازی و تفریح و گردش و کامپیوتر و نت گردی و خواب و غیره , گوشِ خودتون رو بگیرین ببرین بشونینش رویِ صندلی و به خودتون بگین :
میشینی مثل بچه آدم دو سه ساعت درس میخونی بعد میری دنبال بازی اون هم فقط يک ساعت . وای به حالت اگه بلند شدی . تو کِی میخوای بفهمی که بازی و تفریح و اینترنت همیشه هست و جایی نمیره بچه ؟
کِی میخوای بفهمی که درس و امتحان اگر از وقتش گذشت بد جوری ضرر میکنی ؟ حالیته چی چی میگم بهت یا نه ؟؟؟ وای بحالت اگر دو سه ساعت ننشستی درس بخونی .
وسط درس خوندن هم هی میخواد به یه بهانه ای بلندتون کنه .
برم چایی بیارم
برم به فلانی زنگ بزنم
=
برم یه کم دراز بکشم
=
مبادا فریبش رو بخورین . داره دروغ میگه . فقط میخواد از از درس خوندن فرار کنه .=
=======================
باید بشین پدر و مادر و دوستِ دلسوز و خردمندِ خودتون .
این "خود" (نفس) رو اگر به حالِ خودش رها کنی میره دنبال خوشگذرونی و بازی و بخور و بخواب و عيش و نوش و اصلاً به فکر آبرو و آینده ی تو نیست و بدجوری بهت ضرر میزنه پس رهاش نکن هرگز . پَسِ گردنِ "خودت" رو بگیر ببر بشونش پایِ کتاب و بگو یا درس میخونی یا خورد و خمیرت میکنم تنبلِ بی عارِ بی فکر . من نمیذارم تو با بی فکریت و بی خیالیت و بی عاریت آینده ی من رو تباه کنی . از امروز جنگ هست بین من و تو . نشونت میدم که تو بی غیرتِ بی عار قوی تر هستین یا منِ بااراده و عاقل و دوراندیش .
==============================
میبخشید که با این لهجه نوشتم .
موضوع شوخی بردار نیست و خیلی مهم هست . برایِ آشکار شدنِ اهمیتش با این لهجه نوشتم .
این " خود " (نفس) خیلی بی غیرته . لذت و راحتی و بخور و بخواب رو هم خیلی دوست داره . اگر به حالِ خودش رهاش کنین بدجوری بهتون صدمه میزنه با بی عاریش و بی خیالیش . نه آبرویِ شما براش مهم هست نه سلامتیتون نه ایمنیتون نه آیندتون نه هیچ چیز دیگه . فقط میخواد وِل بگرده و خوش بگذرونه پس ولش نکنین وگرنه نابودتون میکنه ها .
همه چیزهای خوبتون رو ازتون میگره و نابود میکنه . از توجه به بهداشتِ دهان و دندان گرفته تا سلامتی و پاکیزگی و آراستگی و امنیت و ایمنی و عقل و دوراندیشی و عاقبت اندیشی و آینده نگری و آبرو و شرف و غیرت و عزتِ نفس , همه رو آروم آروم ازتون میگیره و نابودتون میکنه .
بیدار باشین .
جلویِ ضرر رو هر وقت بگیرین نفع هست .
نگین باشه اما فردا شروع میکنم وگرنه باز هم "خود" داره فریبتون میده .
یار باوفای شما در مسافرت با ماشین و کشتی و هواپیما
سلام دوستان .
استفاده از گوگل مپ google map شما رو تا حد زیادی از پرس و جو بی نیاز میکنه و مانع میشه از گم شدن شما و فریب خوردن توسط بعضی از راننده های بی وجدان که از بلد نبودنِ شما سوء استفاده میکنه و برای رفتن به یک جای نزدیک , الکی تو خبابونها میچرخه تا بگه راه طولانی بود و ازتون پول بیشتر بگیره .
کلی در وقت صرفه جوئی میشه .
دهها و صدها هزار تومن صرفه جوئی میشه در کرایه یا بنزین .
جاهائی رو که باید برید یا قبلاً رفتین رو ذخیره کنین در لیست favorite تا با یک ستاره روی نقشه مشخص بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش هر جا باشین , اگه بخواید برید اونجا گوگل مپ نزدیک ترین راهها رو بهتون پیشنهاد میده
بنده گاهی با استفاده از این برنامه پی بردم جائی که میخوام برم , در فاصله ی نزدیک هست و پیاده رفتم اونجا
گاهی هم راننده ای یک عمر تو خیابونهای تهران رانندگی کرده بود , بهش میگفتم داری راه اشتباه میری , اون خیابونی که من میخوام برم پشت سرمونه دور بزن .
بیستر موبایلها دارای گوگل مپ آفلاین هم هست یعنی با استفاده از اینترنت میتونین نقشه های شهرها و خیابونها و کوچه پس کوچه ها و جاده ها رو با جزئیات بسیار دقیق ذخیره کنین روی گوشی و بعداً نیازی به اینترنت و
حتی سیم کارت ندارین و میتونین هر جای کره ی زمین که باشین راحت ازش استفاده کنین .
البته عکسهای بعضی کشورها خیلی واضحتر از عکسهای ایران هست
مثل شهر نیویورک :
از گوگل مپ در هر جا که سقف ضخیم بالای سرتون نباشه و موبایل بتونه امواج ماهواره های GPS رو دریافت کنه میشه استفاده کرد در ماشین و هواپیما و کشتی .
استفاده از نقشه هاش هم ( نقشه خوانی ) نیاز به ارتباط با ماهواره ها و اینترنت و سیم کارت و غیره نداره .
فقط کافیه که نقشه ها رو قبلاً دانلود کرده باشین و روی گوشیتون داشته باشین .
اگر از برنامه ی GPS TRACKER هم استفاده کنین امکانات بیشتری بهتون میده مثل سرعت , جهت , ارتفاع , فاصله تا مقصد و فاصله تا مبدأ