به نظرت اگر خدا نبود چي ميشد ؟
Printable View
به نظرت اگر خدا نبود چي ميشد ؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Amir7323
1. چون هم از صداش و هم از فیلمهاش خوشم میاد
2. من همه فیلمهای هیلاری رو دوست داشتم تا حالا ولی قشنگترینش
The Perfect Man
و Raise Your Voice بود که خیلی عالی بودند
3. زنگ میزنم 110 میگم این خانوم مزاحمم شده :laughing:
با ایننقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم نبودیمنقل قول:
نوشته شده توسط soleares
چند سوال داشتم خدمتت آقا حامد گل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- اگر همكار انجمنها منظور تمام انجمن هاست بودي اون وقت روزي چند تا پست پاك مي كردي شيطون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- چرا كاربر فعال انجمن فيلمي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- كي براي كاربر فعال بودن معرفيت كرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- چرا آدم نمي تونه هميشه راست بگه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- اگر آنجلينا جولي و هيلاري داف رو ببيني و به قول دوستمون بيان باهات گرم بگيرن دوست داري با كدومشون خودموني تر بشي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب soleares
چند سوال داشتم خدمتت آقا حامد گل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام در خدمتن
1- اگر همكار انجمنها منظور تمام انجمن هاست بودي اون وقت روزي چند تا پست پاك مي كردي شيطون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب عقده که ندارم اگه تاپیکی باید پاک بشه خوب پاک میکنم
2- چرا كاربر فعال انجمن فيلمي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب از اسمش پیداست چون تو انجمن فیلم فعالم
3- كي براي كاربر فعال بودن معرفيت كرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود امین زحمتش رو کشید کسی نگفت
4- چرا آدم نمي تونه هميشه راست بگه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اگه راست بگه یا باید کلی سرزنش بشه یا برای اون اعتراف تو درد سر میفته و...........
5- اگر آنجلينا جولي و هيلاري داف رو ببيني و به قول دوستمون بيان باهات گرم بگيرن دوست داري با كدومشون خودموني تر بشي ؟
زنگ میزنم 110 آنجلینا رو تحویل میدم بعد با هیلاری........ :laughing:
يهسوال كه برام پيش اومد اينه كه چرا مخفي مياي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر مي كني اين فروم تا سال آينده چند تا كاربر داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاحالا اين قدر عصباني شدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه حوصلت سر بره بخواي بازي كامپيوتري بكني مي ري سراغ چي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر مي كني من يه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم و بايد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشم ؟ (اين نظر يه بنده خدا بود ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب soleares
يهسوال كه برام پيش اومد اينه كه چرا مخفي مياي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطوری عشقی که کسی نفهمه من تو چه تاپیکی دارم چکار میکنم :evil:
فكر مي كني اين فروم تا سال آينده چند تا كاربر داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
74,605
تاحالا اين قدر عصباني شدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله
اگه حوصلت سر بره بخواي بازي كامپيوتري بكني مي ري سراغ چي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا فوتبال یا ماشین بازی بسته گی داره تو اون موقع چی روی سیستمت نصب باشه
فكر مي كني من يه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم و بايد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشم ؟ (اين نظر يه بنده خدا بود )
نه بابا شما کارت درسته حرف نداری(اینم نظر من بود) :biggrin:
سلام.
نظرت در مورد :
piishii و من !
چرا هيچ كس ازت سوالي نمي پرسه ؟
من فكر مي كنم كه صندلي داغ اون طرف داراشو كمكم داره از دست ميده ! نظرتو چيه ؟