من چند روز یه بار یه سر پی سی ورلد میزنم سایت صبانت رو ماهی یه بارم ازش رد نمیشم.:dنقل قول:
اگر اخبار و پیامهای مهم موقع اتصال به اینترنت برای کاربر ارسال بشه و تا اونها رو تایید نکرده به اینترنت اکسس نده این مشکل برطرف میشه.
Printable View
من چند روز یه بار یه سر پی سی ورلد میزنم سایت صبانت رو ماهی یه بارم ازش رد نمیشم.:dنقل قول:
اگر اخبار و پیامهای مهم موقع اتصال به اینترنت برای کاربر ارسال بشه و تا اونها رو تایید نکرده به اینترنت اکسس نده این مشکل برطرف میشه.
دیشب سرعت افتضاح بود به زور به 5 میرسید شبانه دوباره چش شده؟
برای منم خیلی کم بود ...:41: .قتی میگمربه بازی میگیرن مارو راست میگم.:41:نقل قول:
خط من دو روزه رانژه شده ولی هنوز واسه نصب نیومدن، دیروز کلی زنگ زدم و پیگیری کردم قراره امروز خبرم کنن.
امروز تا ساعت 4 صبر میکنم اگه خبرم نکردن زنگ میزنم و از تاکتیک زور استفاده میکنم، اینا تا دوتا داد سرشون نزنی وظیفشون رو انجام نمیدن! البته اشتباه از من بود که مودم رو از خودشون خریدم وگر نه الان ای دی اس ال داشتم ... :(
نصب چی؟مودم؟مارک مودمت رو بگو حتما کسی هست که راهنماییت کنهنقل قول:
استاد دمت گرم يه هفته بود به اين درو اون در ميزدم درست بشه اما نشد ولي حالا كاري كه گفتي انجام دادم درست شد ديگه نا اميد شده بودم خواستم برم پسش بدم ديشب كامپيوتر و بردم تو حياط تا صبح دانلود كردم سرعت رو 37 و 43 متغير بود:8: قربون داداش:46:نقل قول:
بردی تو حیاط؟؟:31: بجای اینکار یه سیم نو و ضخیم تهیه کن و مستقیم بکش به مودم و از خروجی اون بده داخل منزل برای تلفن. سیمهای نازک و پوسیده را بریز دور. از کنار لوازم الکترونیکی و.... هم عبورش نده.نقل قول:
اخه ميخواستم تست كنم ببينم درست ميشه ديدم درست شد نشستم تو حياط تلافي اين يه هفته رو ازش دراوردم همون جاهم خوابيدم:31: راستي سيم و كه كشيدم بايد وصل كنم به SPLITTER بعد به مودم؟نقل قول:
ساپورت چرا جواب نمیدی؟نقل قول:
نکنه سکوت جوابشه!
چرا سرعت شبانه انقدر پایینه،من فقط شب اولی که از صبانت سرویس گرفتم سرعتم خوب بود.توی این دو هفته ای که گرفتم،سرعتم خیلی اومده پایین.به 10 تا هم نمیرسه سرعتم شبا.مشکلش چیه؟