مرکز بعثت هم پورت خالی دارن؟ قیمت حال حاضر انواع اشتراک های مخابرات رو بذارید ممنون میشمنقل قول:
Printable View
مرکز بعثت هم پورت خالی دارن؟ قیمت حال حاضر انواع اشتراک های مخابرات رو بذارید ممنون میشمنقل قول:
در همه مراکز پورتها اضافه شدند از جمله بعثت ... تعداد هم اینقدر هست که یه چند ماهی پر نشه (طرف به من گفت 4000 پورت اضافه شده)نقل قول:
قیمت های 1 به 10 هم مثل سرویس ویژه حسابگره... (نهایتاً هزار تومن اختلاف) البته یه سرویس های دیگه هم توی لیست دیدم نوشته بود 1 به 5 من که تا حالا ندیده بودم اینو از مخابرات!
ترکیده اینترنت
امروز عصر این چندمین باره اینترنت این شکلی میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الانم با هزار تا تایم اوت وصل شده
:sq_11:
لطفا سایت مخابرات بالینک تعرفه هاشو قراربده.نقل قول:
از عجایب روزگار با چیز پی ان حتی یک دونه تایم اوت هم نیست
اما حالت عادی یک درمیان تایم اوت!
شما چطور؟
رب تبرک
به این خاطره که سرور دی ان اس 4.2.2.4 در آمریکاست و vpn (یا همون تغییر دهنده آی پی اصلی به آی پی مجازی) هم که شما استفاده می کنی با آمریکا ارتباط پایداری دارهنقل قول:
در حالی که آی پی ایران با آمریکا این پایداری و قابلیت اطمینان رو نداره ... علت این امر یا تحریم شدن آی پی های ایران از طرف اونور آبه یا محدود کردن کاربران خانگی از داخل ایران ... ولی در هر صورت با این کار مردم به استفاده از vpn ترغیب می شوند
یعنی الان خود شما این مشکلات رو نداری؟نقل قول:
و مثلا من یا مخابراتی ها فقط این مشکل رو الان دارن؟
یعنی افت سرعت و تایم اوت؟
برای من این اتفاق افتاده...فقط پینگ 4.2.2.4 نیست که تایم اوت نداره تمام سرورها و سایتها وضعیت بهتری دارن با وی پی ان.نقل قول:
حتی سرعت دانلود از تمام سرورها به سرعت واقعی میرسه.
از سایت و اینا خبری نیست (البته سایت داره چیزی توش نیست!!)... باید شخصاً تشریف ببرید نمایندگی جهت اطلاع و ثبت نام!نقل قول:
تایم اوت خفنننننننننننننننننننن