بله مونتاژ ایران هستش، روی جعبه تی وی وپشت خود تی وی نوشته ساخت مالزی و روی کنترل هم حک شده ساخت مالزینقل قول:
Printable View
بله مونتاژ ایران هستش، روی جعبه تی وی وپشت خود تی وی نوشته ساخت مالزی و روی کنترل هم حک شده ساخت مالزینقل قول:
من مدل w804 سونی رو توی یک فروشگاه (تهران) دیدم.
1- فروشنده اظهار میکرد اقلام بدون گارانتی ساخت چین هستن و با گارانتی ساخت مالزی هست. آیا این صحت داره؟
2- سایت بانه مارکت ---------------- برای خرید معتبر هست؟
3- سایت بانه مارکت ساخت کجا رو برای فروش دارن؟
4- بدون گارانتی فروشگاه معتبری میشناسید؟
ممنون
یه تی وی میخوام با ان شرایط
40 اینچ به بالا
زیر 5 تومن باشه
wifi...smart...dlna..usb ورودی و خروجی برام مهم هست
بیشتر میخوام با وای فای فیلم و ویدیو عکس شبکه کنم تو tv پخش کنم
کیفیت تصویر برام مهم + عمر زیاد پنل
پنل tv الانم خراب شده خط افقی افتاده و روز به روزم خطش بیشتر میشه
tv قبلیم سونی بود راضی هستم
در ضمن یه سری اطلاعات در مورد پنل های tv میخواستم کلا چند نوع داریم چخ پنلی خوبه چه پنلی بده؟؟
نقل قول:
دوست خوبم اونایی که میگن بدون گارانتی ها چینی فقط میخوان گرونفروشی خودشونو توجیح کنند.
در ضمن با گارانتی بازرگانی ایران مونتاژ ایران هستش نه ساخت مالزی
بانه مارکتم فروشگاه خوبیه
ولی پشنهاد من فروشگاه جت خرید که تو خودت تهران هستش و بارها ازش خرید داشتم هم با گارانتی داره هم بدون گارانتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با فروشگاه جت خريد از طريق ايميل تماس گرفتم ، اون مدل تلويزيون سوني كه مي خواستم رو اعلام كردن ساخت مالزي هست.
70تومن هم اگه بهشون پرداخت كني گارانتي ميكنن البته بجز پنل تلويزيون و اكثر نقاط ايران هم محموله رو ارسال مي كنند كه هزينه پست جداست. بدون گارانتي 48 ساعت مهلت تست داره كه ميتوني پس بفرستي از موقع دريافت
من خودم ساكن همدان هستم و قصد دارم تلويزيون رو از اين فروشگاه بخرم . بعد از دريافت تلويزيون تجربم رو اينجا به اشتراك ميزام براتون
سلام. قیمت sony 42w670 , samsung 40f6450 رو می خواستم
سلام
بچه ها من آخرش SONY 60R550 از بانه خریدم. خیلی ازش راضیم. قیمتش با کرایش شد 6550000
ساخت چینم هست. من نمایندگی ها سونی رفتم اونجا گفتن مونتاژ ایرانه!
در کل هیچ نگرانی نداشته باشید بچه ها از چینی بودنش. چون اینا بسفارش خود کارخائه سونیه. مثل گوشیهای iPhone که در چین تولید میشه
به هر حال نمایندگیهای سونی خیلی دارن قیمتها رو بالا میدن
مبارک داداشنقل قول:
6450 حدود 2200 تا 2300نقل قول:
و 670 سونی با گارانتی حدود 2600 و بدون گارانتی حدود 1900
مبارکت باشه :n16:از کدوم سایت و فروشگاه بانه خریدی؟ کرایه حملش چقدر شد؟نقل قول: