دوستان سلام
اصلا کنترل پنل من باز نمی شه با 2030 هم نتونستم تماس بگیرم صبحها زود از خونه بیرون میرم وقت ندارم برم مخابرات من باید چکار کنم
Printable View
دوستان سلام
اصلا کنترل پنل من باز نمی شه با 2030 هم نتونستم تماس بگیرم صبحها زود از خونه بیرون میرم وقت ندارم برم مخابرات من باید چکار کنم
سلام به همه دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید اینجا مطرح میکنم ولی چون دعوت به همکاری هستش به بزرگی خودتون ببخشید
دوستانی که از شرکت شاتل شکایت دارند و دچار محدودیت دانلود شده اند لطفا نام و نام خانوادگی و شناسه کاربری و شهر محل سکونتشون رو به صورت پیام خصوصی بفرستند تا در شکایتنامه علیه شاتل استفاده گردد شاکیان تا الان نزدیک 50 نفر
مثال: علی دایی شناسه کاربری 10 از تهران
نقل قول:
منظورت از پنل چیه ؟
اگه منظورت اینه که سایتی رو باز نمی کنی شارژت تموم شده اما اگه منظورت پنل خدمات پلوتونه ،سامانه مشکلی نداره.
نقل قول:
دوست عزیز این ارور یعنی ip که وارد کردی روی یه سیستم دیگه قبلا وارد شده...
IP آدرستو عوض کن...
کسي سرويسش قطع نيست . از من ظهر تا حالا يه کله قطعه . تو ذات خودشون و طرفداراشون ...
اديت : اين پستم با gprs دزد اول ارسال کردم که دايال آپ صد بار بهش شرف داره .
زنگ زدم بهشون بعد از کلي اشغالي جواب دادن. ميگم سرويسم قطعه ميگه شارژت تموم شده. ميگه از شهريور 6 گيگ و خورده اي مصرف کردي. ميگم مگه قرار نبود 8 گيگ شارژ بشه (سوتي هم دادم. فکر کنم بايد بهش ميگفتم 20 گيگ! ) ميگه نه و فعلا اينطوريه و بايد زنگ بزنيد شارژ کنيد! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ميگم از کي درست ميشه ؟ ميگه معلوم نيست ... بعد بهش ميگم من چرا نميتونم اين مصرفمو ببينم؟ ميگه يوزر پس حسابتو داري؟ ميگم آره. ميگه بايد بري فلان جاش ببيني. ميگم اونجا غير از دو تا عدد بي معني چيزي نشون نميده. شروع کرده يه مشت آسمون ريسمون به هم ميبافه ... تهش از حرفاي ديگش فهميدم عين سر گردنه بيخود و بيجهت پول 2 گيگ که اصلا مصرف نکردم مياد رو قبضم ... اگه ميخوايد پولتونو اين دزدا نخورن يا حداقل اگه خوردن بفهميد، يه نرم افزار مونيتورينگ مصرف پهناي باند روي سيستمتون نصب کنيد و خودتون مصرفتونو کنترل کنيد. شک نکنيد دارن ازمون ميدزدن ... وقتي نميزارن از توي حسابتون بفهميد چقدر مصرفتون بوده شک نکنيد بخاطر دزديشونه و ميخوان شما مدرکي نداشته باشيد ...نقل قول:
دوستان ببخشید من الان سه چهار روزی میشه که به صورت اینترنتی ADSL مخابرات رو فعال کردم . خودم هم رفتم یه مودم خریدم ولی هرکار که میکنم به اینترنت وصل نمیشه . میخواستم بدونم که آیا سرویس هنوز وصل نشده یا اینکه به تنظیمات خاصی احتیاج داره ؟؟؟
چراغ ADSL روشن شده؟
بلدی مودم کانفیگ کنی؟
والا کانفیگ کردن که بلد نیستم ولی فکر میکم مشکل از جای دیگه باشه . چون من وقتی که مودم رو مستقیم به خط تلفن وصل میکنم چراغ ADSL روشن نمیشه .نقل قول:
خط شما رانپه نشده هنوزنقل قول:
در خواست دادن تا رانژه تواصفهان 3 هفته طول میکشه
بعد تازه خبرش میاد که میشه یا نه خط شما pcm هست و کلا نمیشه!!!:27: