[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم یه تست دیگه
Printable View
این هم یه تست دیگه
من از هر جا تست گرفتم برای دانلود
با برنامه های flash get ,idm,ida
:18: منظورتان چه بود؟نقل قول:
درست می فرمایید.:10:نقل قول:
با سرور پاریس هم یک چک بکننقل قول:
از کجا فایل دریافت می کنید؟نقل قول:
واسه همبن میگم اشغاله
با سلام
به نظر من از هر Isp دلتون می خواد خدمات Adsl رو بگیرین به غیر از شبدیز که فقط به دنبال منافع خودشونن و از اونها که یه شبه ره صد ساله رو میخوان طی کنند . اگه باور ندارین می تونین امتحان کنین!
به پشتیبانی زنگ بزن مشکل را بگو ببین چه پیشنهادی می کنند.
منم امروز زنگ زدم پشتیبانی .
اقا پشتیبانی گفتی بزار از اول براتون تعریف کنم.
ما یه روز پا شدیم رفتیم درخواست دادیم گفتن 7 روز دیگه وصل میشه. بعد از 10 روز زنگ زدیم گفتیم پس چی شد چک کردن گفتن بله وصل شده تا چند ساعت دیگه وصل میشه. خلاصه زنگ زدن گفتن وصل شده و گفتن با پشتیبانی تماس بگیرید تا یوزر و پسورد بدن. زنگ زدیم پشتیبانی گفتیم چراغ لینک روشن نیست چک کرد گفت خط که هنوز رانژه نشده.خلاصه بعد از کلی چونه زدن اینترنت وصل شد. چشمتون روز بد نبینه هر یه ساعت یه بار قطع می شد.خلاصه بعد از کلی زور زدن و قطع شدن لینک برای چند روز گفتن مشکل از مخابرات و گفتن تا سه روز دیگه حل میشه. اقا سه روز بعد زنگ زدن گفتن حله. ما هم دیدیم اینترنت وصل شد کلی حال کردیم که چه شرکت توپیه وخلاصه رفتیم سراغ دانلود دیدیم دایل اپ جلوی این شاهه.خلاصه دوباره هی زنگ زدیم تا اخر گفتن تو این مرکز چند نفر دیگه هم همین مشکل رو دارن و ما پیگیر هستیم و یکی رو می فرستیم برای بررسی.خلاصه بعد از یه هفته الاف شدن امروز اقای کارشناسشون تشرف اوردن. مردیکه اصلا اندازه ی بز حالیش نبود. اصلا بلد نبو کانکت بشه .اخرشم ما دیدیم ابمون با اینا تو یه جوب نمیره می خواهیم بریم فسخش کنیم.
با این اوصاف هر کی بره از داتک سرویس بگیره بلانسبت ...
حالا اقایون یه سرویس توپ توی مرکز مخابراتی ازادگان سراغ ندارند؟
اقا من از اسیا تک 64;استفاده می کنم میخوام در مورد این تست کسی منو راهنمایی بکنه ببینم چی هستش؟ اون سرعت دانلود مال دانلود فایل که نیست؟؟