به نظر من که خیلی کاره خوبی کردن طرح رایگان رو از جمعه ها حذف کردن
عملا جمعه ها نمیشد اینترنت استفاده کرد
Printable View
به نظر من که خیلی کاره خوبی کردن طرح رایگان رو از جمعه ها حذف کردن
عملا جمعه ها نمیشد اینترنت استفاده کرد
کاره خوبی کردن طرح رایگان رو از جمعه ها حذف کردن
عملا جمعه ها اینترنت قابل استفاده نبود
به خدا سایت مبین رو یه بچه 2 ساله آپدیت میکنه. آخه مهندس مگه شما سرویس نامحدودم داری که اینجا نوشتی برای طرح محدود...؟؟؟؟؟ اینا حتی یه بار نگاه هم نمیکنن ببینن چی تو سایت نوشتن...نقل قول:
برای طرح های با حجم محدود استفاده در ساعات دو الی هشت صبح و جمعه ها دو صبح الی دو بعد از ظهر رایگان می باشد (حجم اطلاعات ارسالی و دریافتی در این محدوده های زمانی محاسبه نخواهد گشت.)
نقل قول:
من هم از همون مودم دارم . تو همون صفحه ای که بعد از login کردن نشون میده .. اونجا وسط های صفحه ! زده مدولاسیون رو .
اگه همچین چیزی نیست لطفا یه اسکرین شات از اون صفحه اول بگذارین.
دوستان من میخوام بدونم با استفاده از مودم وایمکس ایرانسل میشه از مبین نت خدمات گرفت؟؟
لطفا اگر شدنی هست و کسی این کار رو انجام داده کمی توضیح بده در موردش. با تشکر
دوستان من الان 1mb مبین نت ثبت نام کردم چون هیچ شرکت دیگه منطقه من رو ساپورت نمی کرد فقط ماهان نت بود که تحقیق کردم خوب نیست الان هم از مخابرات 128 یک و نیم سال هست گرفتم نامحدود واقعا آشغاله هیچ کار نمی شه باهاش کرد . من هدف اصلیم آنلاین بازی کردن (از طریق PSN) اولویت دوم دانلود است. کسی می دونه پینگ وایمکس موبین نت چه قدره؟
دوستان کسی نمی دونه پینگ 1mb موبین نت چه قدره من ثبت نام کردم الان. برا بازی کردن می خوام
nدوستان پینگ وایمکس ایرانسل چه قدره؟ من الان 1mb ثبت نام کردم
سلام، من با اکانت user وارد شدم ولی وقتی امتحانی با admin وارد شدم منوهای جدید اضافه شده بود ( مثل فرکانس شبکه .....) و مدولاسیون رو هم میشد دید .نقل قول:
پینگ مبین حدود 400 هست در حالت عادی که فکر نکنم برای بازی مناسب باشه. کلا مبین فعلا برای هیچ کاری مناسب نیست و نمیشه روش حساب کردنقل قول: