سلام
خوب سینما خانگی خوبیای خودشو داره که من سونی دارم هر فایلی رو نمیخونه واقعا اذیت دارم میشم.
مدیا پلیر خوبی خودشو داره هر چی میزاری میخونه
صدای بلند و با کیفیت برای شنیدن ترانه و موزیک با سینما خانگی خیلی لذت بخش من لذت میبرم.
Printable View
سلام
خوب سینما خانگی خوبیای خودشو داره که من سونی دارم هر فایلی رو نمیخونه واقعا اذیت دارم میشم.
مدیا پلیر خوبی خودشو داره هر چی میزاری میخونه
صدای بلند و با کیفیت برای شنیدن ترانه و موزیک با سینما خانگی خیلی لذت بخش من لذت میبرم.
دوستانی که ساب سینمای خانگیشون روی میز tv شون هست لطفا بگید که آیا در هنگام روشن بودن ساب بیسی که تولید می کنه باعث لرزش تلویزیون میشه یا نه؟
منم همین سوال رو دارم .نقل قول:
کسی این z5500 رو تست کرده ؟
کیفیتش خوبه ؟
به ذهن منم رسیده که این رو بگیرم و ازش به عنوان سینما استفاده کنم .
برای یه خونه نقلی
سلام
کوچکترین اطلاعاتی از سینما خانگی ندارم !!
یه سینما خانگی چه امکاناتی باید داشته باشه ؟!؟!
تا 300 تومن (بدون گارانتی از بانه !) چی میشه خرید !!
شما نمی تونید قسمت اصلی سینما خانگی رو عوض کنید چون تقریباً همه چیزش تو همونه. در ضمن به اون VCR هم نمی گن.نقل قول:
به نظرم برای حل مشکل شما بهترین راه خرید یه HD Media player هست و شما می تونید خروجی صداش رو به سینما خانگی وصل کنید و استفاده کنید.
من Z5500 و حتی Edifier S730 رو تست کردم اسپیکرهای فوق العاده ای هستند و هیچی تو کیفیت و حجم صدا براتون کم نمی گذارند ولی نمیشه قیمتشون رو با این وجود توجیه کرد چون خیلی گرون هستند و شما مقایسه کنید که با پول 5500 می تونید Denon 391XP بخرید که به نظرم از همه الحاظ سرتر از Z5500 هست.نقل قول:
کلاً اسپیکر کامپیوتر به نظرم یه مقدار بیشتر از حدی که باید گرونه و من به دوستانم که می خوان اسپیکرهای گرون بخرند توصیه می کنم که سینما خانگی هایی که بلندگوی متناسب دارند که می شه جای اسپیکر استفاده کرد بخرند.
مثل LG LH-769 HTS که با توجه به قیمت زیر 300 تومنیش حایگزین مناسبی برای اسپیکرهای تو رده DA5000 Pro هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش امکانات که هر چی بیشتر داشته باشه بهتره شما باید ببینید که چی نیاز دارید و برای چه منظوری استفاده دارید.نقل قول:
در ضمن خرید سینما خانگی از بانه منطقی نیست چون به علت تعرفه پایین واردات سینما خانگی (بر خلاف تلویزیون) تفاوت قیمت چندانی وجود نداره.
سلامنقل قول:
فروشگاههای بانه سینما رو از تهران می خرند ومی فروشند سینما قاچاق نیست
با پول 5500 می تونید Denon 391XP بخرید که به نظرم از همه الحاظ سرتر از Z5500 هست
با سلام پژمان عزيز
دليل اين كه اين مدل دنون از زد 5500 بهتر و سر تر هست رو برام توضيح بدين...؟ مرسي
با سلام
من يك سيستم مي خوام كه بيشتر كيفيت صداش ***علي الخصوص در پخش فيلم*** خوب باشه ، فرمتهاي مختلف را پخش كنه ، بلنداي صدا برام اهميت نداره و خيلي اهل موسيقي هم نيستم تا حدود يك ميليون تومان. كسي مي تونه راهنمايي كنه؟
با تشكر